subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Sep 25 2007, 09:22 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 23-January 07 Потребител No.: 2 279 Статус: Офлайн |
това 'спаси мажоретката, спаси света' взе да се изтърква сериозно!
|
|
|
|
|
|
|
Sep 25 2007, 11:48 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн |
Гледах малко на английски, и естествено нищо не разбрах. Ще изчакам оригиналните субтитри на Сиско, за да бъде удоволствието пълно. Благодаря обаче, за мненията ви и се радвам, че сезона е започнал СИЛНО.
|
|
|
|
|
|
|
Sep 26 2007, 09:44 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 25-September 07 Потребител No.: 44 498 Статус: Офлайн |
Какво стана със субтитрите друг път не са се бавили толкова?
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Sep 26 2007, 09:53 AM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
Tрансферите по банковите сметки на преводача се бавят нещо... Можеш да помогнеш и ти с някоя сума за ускоряване, а? |
|
|
|
|
|
Sep 27 2007, 09:24 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 31-January 07 Град: Някъде там... в Гората :D Потребител No.: 4 518 Статус: Офлайн |
Сериалът много ме кефи |
|
------------------------------------ Save the Cheerleader. Save the World.
|
|
|
|
|
Sep 28 2007, 06:06 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 21-September 07 Потребител No.: 43 989 Статус: Офлайн |
Епизода рулира от всякъде. Burrows, от прочетеното искам само да уточня за новите герои Мая и Алехандро - до колкото разбрах от епизода се спомена че само Мая има сили(не е казано, че са близнаци{блетеше ми на монитора докато го гледах, така че не съм видял приликата между тях} ) Другото затова, че Хиро е спасил Кенсей - и това не е точно така, той спаси мъжът преставящ се за Кенсей. Малко тъпичко ми се струва, това че Питър не си спомня нищо, ако в следващите 2-3 епизода не се сети за всичко от първи сезон (лично аз) ще съм много разочарован от сериала. За минутата, в която го дадаха се видя че лятото е блъскал в фитнес залата ПС Тая брада изобщо не му ходи на Нейтън |
|
|
|
|
|
|
Sep 28 2007, 09:44 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
А Питър с брада има яко зловещ вид Там в бъдещето като дваха един епизод питър от бъдещето след екплозията имаше белег и беше укарал брада и изглеждаше като лошо копеле |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Sep 28 2007, 11:36 PM
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
|
Sep 28 2007, 11:40 PM
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
|
Sep 29 2007, 09:40 AM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
А аз още се чудя кои са тия дранголници... |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Sep 29 2007, 11:41 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн |
Prison Break
|
|
|
|
|
|
|
Sep 30 2007, 01:00 AM
Коментар
|
|
|
And Miles to Go Before I Sleep ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 172 Регистриран: 24-January 07 Град: Somewhere beyond the sea... Потребител No.: 2 731 Статус: Офлайн |
Първи епизодОтвори! По мнението на една приятелка - човекът с брадата всъщност е Сайлър, а не Нейтън. Това ни напомня за онзи епизод от бъдещето, когато видяхме как Сайлър се беше преобразил в Нейтън и уби Клер. Друго - онова летящо момче е истинският Нейтън - доводи ЗА: умее да лети и се мотае постоянно покрай нея - държи я под око. Питър вече е от лошите и ще трябва да убива тези със специални умения - на гърдите му висеше онзи знак, който притежаваха враговете на бащата на Хиро и компания. Много ми харесаха тези догадки. Ще видим дали ще се окажат истина Този коментар е бил редактиран от ESOTSM на Sep 30 2007, 01:01 AM |
|
|
|
|
|
Sep 30 2007, 11:06 AM
Коментар
|
|
На тоя сериал харесвам, че рано или късно разкриват всички загадки, а не като в Загубени да ти бъркат в здравето, да се чудиш кой какъв, какво... И аз си помислих Нейтън да е Сайлър, понеже като се погледна в огледалото, образа му беше изгорен, а как така прилича пак на човек, друго пък което е, че Сайлър не уби Клер, следователно не е взел силата и на регенерация, а Хиро здраво го натарбуши |
|
|
|
|
|
|
Sep 30 2007, 12:59 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 108 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 476 Статус: Офлайн |
Първи епизодОтвори! По мнението на една приятелка - човекът с брадата всъщност е Сайлър, а не Нейтън. Това ни напомня за онзи епизод от бъдещето, когато видяхме как Сайлър се беше преобразил в Нейтън и уби Клер. Друго - онова летящо момче е истинският Нейтън - доводи ЗА: умее да лети и се мотае постоянно покрай нея - държи я под око. Питър вече е от лошите и ще трябва да убива тези със специални умения - на гърдите му висеше онзи знак, който притежаваха враговете на бащата на Хиро и компания. Много ми харесаха тези догадки. Ще видим дали ще се окажат истина Нито едно от тези неща няма да се окаже истина според мен! |
|
|
|
|
|
|
Sep 30 2007, 01:07 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн |
Този знак не е задължително да го носят само лошите хора!
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 9th November 2025 - 05:32 AM |