subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 6 2009, 08:59 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 6-February 09 Потребител No.: 87 577 Статус: Офлайн |
Ами ако намери инстинския си баща и той има способности като него,нищо чудно двамата да се съберат в отбор |
|
|
|
|
|
|
Feb 6 2009, 09:11 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 6-February 09 Град: София Потребител No.: 87 576 Статус: Офлайн |
Може и така да стане
|
|
|
|
|
|
|
Feb 10 2009, 11:57 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 131 Регистриран: 17-September 07 Потребител No.: 43 412 Статус: Офлайн |
Хм.. Започва да ми мяза на Prison Break. Интересно ми е какво ще стане със Сайлър и Мини Сайлър(който е гледал новата серия ще разбере). |
|
|
|
|
|
|
Feb 10 2009, 02:39 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 102 Регистриран: 10-May 07 Потребител No.: 28 565 Статус: Офлайн Моят блог |
Новата серия беше доста по-интересна от предната, случиха се доста неща и същевременно не чак толкова |
|
------------------------------------ "Next time a sunrise steals your breath or a meadow of flowers leaves you speechless, remain that way.
Say nothing, and listen as heaven whispers, "Do you like it? I did it just for you." |
|
|
|
|
Feb 10 2009, 02:42 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Да, хубави две серии бяха, но нещо не ми допада накъде се завърта сериала. Имам чувството, че вече може да продължи това гонене. Поне засега няма една основна и ясна идея, по която върви сериала. Дано скоро се появи такава, иначе наистина наподобяхва 2-ри сезон на Бягството. |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Feb 10 2009, 11:23 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 191 Регистриран: 9-January 07 Град: Най-хубавия град. Потребител No.: 341 Статус: Офлайн |
Надписа на тениската ме изкефи: Селяните са по-добри любовници |
|
------------------------------------ Има само едно място където не можем да се върнем.
|
|
|
|
|
Feb 11 2009, 06:51 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 16-March 08 Град: Rousse Потребител No.: 65 348 Статус: Офлайн |
Става интересно,все повече историята отива към онова бъдеще което уж предотвратиха,онова след ядрени взрив.Питър интересно уж само по една способност взема,но ако пипне нашия любимец с многото няма ли да придобие всичките които и той има,а и това хиро да си върне способноста е интересно ако той може и Питър би трябвало да може.Паркман много ме накефи как ги накара онез да се избият това беше яко,но ако всички могат да рисуват защо да не е така и с другите способности.Общо взето или са много недомислиците на сценаристите или си оставят вратички за всякъкви ситуации да развиват сериала.Щях да забравя хлапето с Сайлър,абе добра идея една две серии и да му резнат черепа,но неможаха ли по-малко противен актьор да изберат този ми иде да му разкрся грозната мутра.
|
|
|
|
|
|
|
Feb 11 2009, 10:03 AM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Хлапето ще се окаже брат на Габриел, а защо само Саилър ги разпердушинва тия агенти. Мен това най ме дразни бягат като заици всичките, първо "Ники" не можа да замрази 1 но после Паркман ги Изби цял отряд и то от голямо разтояние а като са до него нищо не им прави. Питър скоро няма да събере много сили ( от Габриел или Андо ), вече едва ли има какво да измислят че да ги загуби пак. Само паркман може да рисува, на сценаристите им трябва един такъв в сериала, и след като вече се гътнаха двама дано тоя оцелее ... Хиро ще си върне способностите от Андо, той не го убива е му дава сила |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Feb 11 2009, 10:39 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 16-March 08 Град: Rousse Потребител No.: 65 348 Статус: Офлайн |
Ами всъщност и Хиро рисуваше ако непомниш.Как Андо ще върне силите на Хиро?
|
|
|
|
|
|
|
Feb 11 2009, 03:41 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
Ще го препикае с вълшебна урина.
|
|
|
|
|
|
|
Feb 11 2009, 05:36 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Паркман досега не ги е правил сами да си говорят, щото не е от "лошите", ама сега му кипна кръвчицата... Оформи се наще момчета да се изправят срещу правителството. Клеър и тя ще се присъедини скоро, ако не извъртят пак посоката на сериала. А Сайлърчо си намери дружка. А с Хаитянина какво стана, някой спомня ли си, че нещо все ми се губят моменти на мене... |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Feb 11 2009, 09:45 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Уф, сега пък партизани, Съпротива...
|
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Feb 11 2009, 09:50 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
lady.di, ти май нямаш угодия? |
|
|
|
|
|
|
Feb 11 2009, 10:56 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Тц Не ми остана време да пиша след миналия епизод. Внезапното "конвертиране" на Нейтън в Батман, защитник на света беше за мен лично адски тъпо. И изобщо целия този лов на вещици ми е непонятен. Хващат ги и какво? Затварят ги (нищо ново, Компанията правеше същото), убиват ги (брат му, бившата му любовница, кога стана толкова корав?)? И вечната песен на Ноа, за теб го правя, Клеър-меченцето ми, иначе ще ни изтрепят. И Клеър в цялата картинка излиза едно тъпо разглезено момиченце, което все хващат на няколко пресечки от вкъщи и което неизменно връщат при мама, в хубавата розова стая,да седи и да се цупи на воля. Ами не ми харесва. Добре че е Сайлър - свежарката, да поддържа интереса |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Feb 22 2009, 11:07 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 31-January 07 Потребител No.: 4 732 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 26th October 2025 - 05:18 PM |