subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 868 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 35 Статус: Офлайн ![]() |
Каня се да си купя ДВД плейър, но за съжаление никак не мога да се ориентирам какъв. Ще се радвам, ако споделите препоръките си. Изискванията ми са да чете всякакви ДВД-та и DivX-и и размерът на субтитрите му да е по-големичък. Досега съм ползвала Elite PV-399X, но той вече отказва да чете част от дисковете. |
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн ![]() |
Доста реклами може да се направят, ето го какво съм си харесал аз ![]() или по - новия модел ![]() Цени и магазини на лична, да не заприличва съвсем на алъш-вериш. Характеристиката е сходна - DVD плейър с DivX възпроизвеждане и BG субтитри 12 bit/108 MHz видео DAC Precision Drive 3 механизъм за бързо ,стабилно, точно възпроизвеждане Възпроизвеждане на DVD+R/+RW/+R DL/-RW/-R DL(VR и Video Mode) дискове Възпроизвеждане на JPEG,MP3,Audio CD-R/RW,Super VCD дискове Възпроизвеждане на CD-R/RW с DivX Scart connector : 1 Цифров коаксиален аудио изход Аналогов стерео изход : 1 В сиво и черно се намират и двата модела. Плюс допълнително меню което съм виждал, всичко е направено ясно и бързо, за разлика от другите марки където си счупваш дистанционното от щракане и нерви докато си намериш любимата снимка. Плеърите на Samsung направо си забиват когато решиш да пуснеш песен с текста и обложка вграден в метаинфото (наблюдения върху 4 плеъра от марката). Друга по - сериозна марка е Pioneer, но техни продукти по - трудно се намират в БГ, макар и Dekom и DD-M да ги внасят. Този коментар е бил редактиран от vidon на Dec 12 2007, 10:50 PM |
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 404 Регистриран: 9-January 07 Град: CZ Потребител No.: 371 Статус: Офлайн ![]() |
Миналата седмица взех за детето NEO DVD-E70 DIVX от Техномаркет. Цената е умопомрачителна - 39,90 лв. ДВД-то чете всичко наред, с което съм го захранил досега, включително и понадраскани RW дискове. Най-важният момент е, че има USB вход и плейва филмите директно от флаш диск. Субтитрите са бели удебелени (bold) на черен фон и се четата перфектно. Ръчно се задава кой е файлът със субтитрите (може и да се изключват), така че не е проблем да има различно наименование на филма и субтитрите или да имате на диска няколко версии на субтитрите. Дисканционното макар и малко грозно си има Eject бутон (какъвто например марковият ми филипс няма) и бутони за... усилване и намаляване на звука. Обобщение: + Повече от достъпна цена + USB вход + Чете наред всички DivX, с които съм го захранил досега + Четими субтитри, като по желание пуска и субтитри, които са озаглавени различно от филма + Компактен и удачен дизайн (26х25х5см) + Идва си с кабел за включване на телевизор (чинчове, не скарт) + Наличие на скарт, S-video и "Y, Cb, Cr" изходи (последното май го водят HDTV при видеокартите) + Има и един изход наречен coaxial и мисля, че е този цифров изход за звука, за който споменава vidon + Eject и Volume control на дистанционното - Няма батерии за дистанционното в комплекта (2*ААА) и самото дистанционно е малко грозновато - Малко бавно зарежда филм от USB-то (около 40-50 сек) - При превъртане на DivX не възпроизвежда на по-голяма скорост, а просто показва избирателно статични картини. Т.е. ако гледате на скорост 4х, може и да не схванете какво се случва във филма - Уникално ниска цена (за да е 39.90 лв с ДДС си представете за колко $ е произведен в Китай) - Нео Ето и няколко бързи шот-а: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн ![]() |
С 2 ръце и 3 крака за предложението на асен !
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн ![]() |
И аз с 2 ръце се включвам към молбата за съвет на Zaza14. Сменил съм сумати dvd-та и много трудно се намира качествено, с хубави субтитри, което чете всичко. Сегашното ми е отвратително. То е DVD плейър със собствено мнение! Два хубаво уформени реда, то си ги разбива както иска - един дълъг с дума отдолу, три реда. Букви като голямо Я и Ю не признава. Също и ако си си записала, примерно, сезон 6 на 24, нормално записан, ще може да гледаш всички епизоди със субтитрите на първия епизод. Демек трябва и всичко да записваш в отделни папки. То е NEO DVD N-50. Това в кухнята е KTN - K921. Също отвратителна машинка. То пък не уважава пространството между буквите. Всичко излиза е т о т а к а н а п и с а н о - ходи чети ![]() Това във форума на sab.bz ме заинтересува, но някой може ли да покаже вариантите на субтитрите, така както го е направил asenn? Ще съм му крайно благодарен ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() OTK ![]() Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 371 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Само да допълня за модела Elite PV-4000 USB В упътването му дават да подкарва до 80G харддискове. Аз го тествах с 160G, захапа го като куче мръвка. Върви безпроблемно с него. Чел съм, че подкарва и 250G. Нищо чудно. Само очаквам/ме ъпдейт на меню-то и шрифта на субтитрите. Някои се оплакват от този проблем, аз не съм го забелязал. |
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 165 Регистриран: 30-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 41 937 Статус: Офлайн ![]() |
Аз лично имам сестема за домашно кино Philips HTS3610, чете абсолютно всички формати. До момента не ми е давала повреди, мисля че си заслужава. Цената и беше около 600 лв. но в мовента може да се намери и за по малко понеже е модел от 2005 година. http://www.pazaruvaj.com/sistemi-za-domash...0-p8414377.html Този коментар е бил редактиран от iliana_82 на Dec 13 2007, 12:25 PM |
------------------------------------ Някои цял живот създават проблеми, а са убедени, че творят! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн ![]() |
Само да допълня за модела Elite PV-4000 USB В упътването му дават да подкарва до 80G харддискове. Аз го тествах с 160G, захапа го като куче мръвка. Върви безпроблемно с него. Чел съм, че подкарва и 250G. Нищо чудно. Само очаквам/ме ъпдейт на меню-то и шрифта на субтитрите. Някои се оплакват от този проблем, аз не съм го забелязал. Идеално е, че и евтино. Иначе всичко си чете? DVD дискове, със сериали, примерно. Нормални дискове? Ако е така направо довечера изпращам майка ми да го вземе. Само това за ъпдейта не го разбрах много много ![]() Едит: има ли същия модел, с възможност за избиране размера на субтитрите, но без USB? ![]() Този коментар е бил редактиран от KALBI на Dec 13 2007, 01:22 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() OTK ![]() Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 371 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Идеално е, че и евтино. Иначе всичко си чете? DVD дискове, със сериали, примерно. Нормални дискове? Ако е така направо довечера изпращам майка ми да го вземе. Само това за ъпдейта не го разбрах много много ![]() Едит: има ли същия модел, с възможност за избиране размера на субтитрите, но без USB? ![]() Всичко чете, и на баба ми плочите ще подкарам. Ъпдейта за меню-то и шрифта на субтитрите, чакаме. Ако си чел темата в САБ ще ти стане ясно. Как така без USB? Ти чуваш ли се? Това си e един, голям, дебел + |
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 868 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 35 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за бързите реакции и подробните обяснения. ![]() Сигурно и аз ще се спра на Елит-ката, че съм му свикнала, иначе имам познати с Нео, които също са много доволни. didodido, имаш ли наблюдения как е размерът на субтитрите спрямо по-старите модели, че на стария ми плейър ми идва доста дребен шрифтът? Не мога да преценя по картинката. |
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Zaza14, имаш нормален, среден и едър, като последният е за преглед от комшията. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
То доколкото прочетох има възможност за избиране на големината на субтитрите, което си е ебаси феномена, на фона на старите DVD-та ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
WinZY, напротив, както писах в темата в САБ, има 3 големини на шрифта (аз лично съм на среден вариант). Над 10 цветови гами за тях, прозрачност, подложки, контури, подкарва всякакви формати субтитри. Точно за XVID/DivX форматите. Минусът е, че не ми допада самият шрифт. Много е широк, и 4 редови реплики с друг шрифт биха били на 2 реда. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
![]() ![]() didodido, направо ме зариби да си го купя и аз. Старата ми машинка е за домашно кино с изходи за 5+1 колони, но е от онези древни времена, когато ДВД-плеърите не четяха дивекс... Не знам това дали ще успея да го накарам да подава сигнал на петте колони, но и да не успея - какво му плащам... |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 11th October 2025 - 07:30 PM |