Brought to you by Headoff Xen

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Collapse

> subs.sab.bz - Информация

Сериал/Прогрес The Cleaner (2022) - 02x05 от lora632 new7.gif
Peacemaker (2025) - 02x08 от spitfire_ new7.gif
Untamed (2025) - 01x05 от The_Assassin
Shef (2025) - 07x13 от Василиса
Rise of the Raven - 01x06 от Guerrilla
Power Book II: Ghost - Сезон 2 от motleycrue
Wednesday (2025) - 02x08 от Tigermaster
Dexter: Resurrection - Season 1 от The_Assassin
Eyes of Wakanda (2025) - Сезон 1 от С. Славов
Ransom Canyon - 01x08 от JoroNikolov
УебРип субтитри Outlander: Blood of My Blood - 01x10 от JoroNikolov new7.gif
The Conjuring: Last Rites - Субтитри от sub.Trader new7.gif
Tulsa King (2025) - 03x03 от JoroNikolov
Freakier Friday (2025) - Субтитри от
TWD: Dead City - Сезон 2 от JoroNikolov
Escape at Dannemora - Сезон 1 от JoroNikolov
The Fantastic 4: First Steps - Субтитри от sub.Trader
The Loudest Voice - Сезон 1 от JoroNikolov
Umbre (2014) - Сезон 1 от Fastuka
Война и музика (2025) - Субтитри от Fastuka
Филм/Прогрес The Naked Gun (2025) - Субтитри от spitfire_ new7.gif
Nobody 2 (2025) - Субтитри от dimi123 new7.gif
LEGO Disney Princess - Субтитри от Gloripeace
Jurassic World: Rebirth - Субтитри от The_Assassin
M3GAN 2.0 (2025) - Субтитри от Слав Славов
Fear Street: Prom Queen - Субтитри от KikoDraka
Don't Move (2024) - Субтитри от KikoDraka
Master Z: The Ip Man Legacy - Субтитри от Tigermaster
The Legend of Ochi (2025) - Субтитри от Слав Славов
Uglies (2024) - Субтитри от KikoDraka
 Forum Rules ПРАВИЛА НА РАЗДЕЛА!
13 страници V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic Thank You
> The Vampire Diaries, книги, миги, сарми и т.н.
Оценка 4 V
Flash_1
коментар May 7 2011, 02:01 PM
Коментар #121

-= Ветеран =-
Качени субтитри

Група: Потребител
Коментари: 174
Регистриран: 4-April 10
Потребител No.: 109 631
Статус: Офлайн

Цитат(oddett @ May 7 2011, 01:10 PM) *
Беше ясно за Клаус - иначе трябваше да свърши сериала, а сега ще ги гонят още няколко сезона. smiley.gif

За това харесвам повече Истинска кръв по малко епизода повече развитие smiley.gif

Go to the top of the page PM

+Quote Post
oddett
коментар May 7 2011, 03:29 PM
Коментар #122

Starfuckers Inc.
Качени субтитри

Коментари: 328
Регистриран: 11-March 07
Град: вкъщи
Потребител No.: 17 897
Моят блог

От True Blood успях да гледам половин серия - не го понесох повече. smiley.gif

------------------------------------
Цитат
"No wonder gay men are always so fashionable, they've spent centuries in the closet!" :)

+Quote Post
Kiddo
коментар May 7 2011, 07:17 PM
Коментар #123

-= Ветеран =-
Качени субтитри

Група: V.I.P.
Коментари: 481
Регистриран: 17-January 07
Потребител No.: 1 371

М/у двата сериала има само една прилика - свръхестествените същества. Толкова само...
Оттам нататък всичко е различно. Не знам кой ми харесва повече, защото и двата си имат своите големи плюсове и малки минуси. Но сякаш Дневниците си ми е повече на сърце w00t2.gif

+Quote Post
knife
коментар May 8 2011, 10:47 AM
Коментар #124

-= Ветеран =-
Качени субтитри

Коментари: 111
Регистриран: 8-February 07
Потребител No.: 7 178

В Дневниците всички актьори са по-готини. За Истинска кръв не може да се каже същото biggrin.gif , но пък при тях е повече кръв, голотии, което си е по-яко. Не може да те разрежат и да покапят 5 капки кръв 3.gif

+Quote Post
Змей
коментар May 8 2011, 10:22 PM
Коментар #125

-= Ветеран =-
Икона на група
Качени субтитри

Група: Ментори
Коментари: 215
Регистриран: 30-April 09
Град: През девет планини в десета…
Потребител No.: 93 065

Цитат(Kiddo @ May 7 2011, 08:17 PM) *
М/у двата сериала има само една прилика - свръхестествените същества. Толкова само...

Ех, начи… Пак неразбрали… Вампирите, както се знае, не са свръхестествени същества. Те са чисто и просто храна. 191.gif nyam.gif

Безхаберен пухкав змей...

+Quote Post
knife
коментар May 13 2011, 11:41 PM
Коментар #126

-= Ветеран =-
Качени субтитри

Някак си... очаквах повече. Май ще трябва пак да го гледам. До този момент съм съвсем леко разочарован.
edit 17h. по-късно: Доста добре си беше епизода. Естествено винаги може повече, но и така беше супер.
Обърнахте ли внимание как Стефан влезе при Клаус без да е поканен, а преди Х епизода Аларик покани Деймън 191.gif

Този коментар е бил редактиран от knife на May 14 2011, 04:06 PM

+Quote Post
Flash_1
коментар May 14 2011, 01:02 AM
Коментар #127

-= Ветеран =-
Качени субтитри

първи сезон повече ми харесваше 2ри ме кефеше до към 15-16 серия и ми омразна почна да се повтаря едно и също

+Quote Post
BorisCo
коментар May 15 2011, 09:48 AM
Коментар #128

-= Ветеран =-
Качени субтитри

Група: Преводачи
Коментари: 158
Регистриран: 8-November 07
Град: Sofia
Потребител No.: 50 477

Да, че взеха много да повтарят едно и също - така е. Аз очаквах да приключи драмата с Клаус, че ми писна едно и също... ама явно са решили друго. Дано трети сезон е по-добър smiley.gif

+Quote Post
LeoWyatt
коментар May 15 2011, 11:33 AM
Коментар #129

-= Новак =-
*
Качени субтитри

Коментари: 9
Регистриран: 30-June 10
Потребител No.: 113 543

На мен пък втори сезон ми беше доста по-интересен от първи, като се появи Катрин в началото на сезона си беше супер, после и с Клаус добре, но трябваше да приключи историята около Клаус с края на сезона вече.. Тва им беше грешката.

+Quote Post
Flash_1
коментар Jun 8 2011, 12:52 AM
Коментар #130

-= Ветеран =-
Качени субтитри

Стивън, Кат и Кандис: Призраци, романтика и начална дата за сезон 3

Кат Греъм ни информира, че не могат да разкрият много от тайните на сезон 3, защото сценаристите се завръщаха на работа в същия ден, в който се проведе интервюто, тя потвърди, че премиерата на сезон 3 ще на 8 септември.

Спойлерите бяха забранена територия, но Кат, Кандис и Стивън с радост ни предложиха техните предположения за това накъде ще се развият героите им през сезон 3, включително новите способности на Джерами и любовният живот на Каролайн.

Една от най-големите изненади в края на сезон 2 беше, че Джерами може да вижда мъртви хора, и по-точно – жените, които е обичал и е изгубил.

„В началото на сериала Джерами беше много нещастен, беше изгубил родителите си, изгуби първата си любов, изгуби Анна. Той премина от нищо незнаещ в много информиран, също така смъртта беше голям ограничител. Смъртта е един от най-големите му страхове, да изгуби хората, които обича и хората до себе си. Мисля, че целият този обрат с виждането на духове, където и да ни отведе това, ще бъде интересно. Вероятно ще му помогне да излезе от тъмното място, в което се намираше, когато искаше да защити Бони, сестра си и леля си, която за съжаление не успя да спаси. Ще е интересно да се види дали това ще го накара да не е толкова мрачен, да разбере, че смъртта не е края, и че вероятно след нея има ново начало. Интересно ми е да видя какво ще се случи с Джерами.”

Въпреки, че Джерами ще се изправи пред предизвикателствата на новите си способности, Маккуин и Греъм не виждат причина това да е проблем в отношенията на Бони и Джерами. „Не знам дали цялото това „виждам мъртви хора” нещо ще афектира върху връзката им. Но в края на краищата Бони призна, че го обича. Не ги виждам да се разделят скоро, по-скоро виждам как ще станат по-силни заедно.”

Отново за темата с издръжливостта на връзката им, Греъм отбеляза, че въпреки малката разлика в годините на героите им, феновете изглежда харесват романтиката между Джерами и Бони.

„Мисля, че в началото феновете бяха шокирани – чакайте, те са израснали заедно и изведнъж започват да се харесват? Всичко се случи бавно. В началото го имаше това неудобно сексуално напрежение и в края на краищата феновете се надяваха героите да се съберат. Мисля, че те ни придружиха в това пътуване.”

„Дори тя не можеше да устои,” прекъсна я Маккуин.

„Да, Джерами кара Бони да и омекват коленете,” засмя се Греъм.

Романтиката има важна роля в „Дневниците на вампира”, които имат задоволителен брой любовни триъгълници, а Каролaйн Форбс също не е по-назад в забъркването с двама прекрасни (но проблемни) мъже. „Смятам, че има доста ситуации за зрели хора, които се развиват в шоуто, базирани на толкова много обстоятелства на живот и смърт, и това, което ги връща обратно в света на тийнейджърите са взаимоотношенията. Ако се замислите за времето, когато сте били в гимназията, за идеята за първата любов, всичко е значително. Късате, сдобрявате се, толкова е драматично.”

Актрисата побърза да отбележи, че въпреки че два сезона са минали, многото епизоди обхванаха темата за проклятието в продължение на много дни в Мистик Фолс ‘избягвайки навлизането във вампирите: към колежанските години,” смее се тя. Поради това Акола настоя, че „има шанс за героите, независимо дали Каролайн ще бъде заедно с Тайлър или с Мат. Не мисля, че това е решено още. Каролайн и Мат имаха това нещо, като първа любов, а след това Каролайн и Тайлър изпитват любов, която беше изградена от приятелство, така че идва от различна основа. Кой знае?”

От самото начало „Дневниците на Вампира” се доказаха като сериал, който не се страхува да убива любими герои, да си служи с по-широк аспект на историята и актьорите, които живеят в постоянен страх да не бъдат отписани от шоуто. Акола ни каза, че тя уважава сценаристите за безстрашието им в разказването на историята на шоуто.

„Не можем да държим сценаристите отговорни за това, беше казано ден преди началото на сезона, че съдържанието на шоуто изисква убиването на герои, това е начина, по който бисквитката е разделена,” казва тя. „Всичко се свежда до това, което се случва в стаята на сценаристите, креативното е, че те бълват ли бълват – голям фен съм им. Обичам шоуто ‘Декстър’, в който се убиват доста от главните герои и мисля, че е важно да се спазва този аспект на шоу, където наистина, ама наистина няма да знаете, какво ще се случи по – нататък.”

„Има толкова много обрати,” Греъм се съгласи. „Превърна се в нещо повече от ТВ шоу, превръща се в пристрастяване.”

„Мисля, че това е забавното на свръхестествените шоута като цяло,” споделя МакКуин. „Няма правила и няма граници, гледате разказана история, която действително никога няма да можете да изживеете и можете един вид с нея да избягате от реалността за малко.”

Акола сподели, че губенето на членове от каста никога не става по – лесно, независимо от това, колко практика си имал. „Наистина е трудно да кажеш довиждане на член от семейството ти. Не е лесно; не е забавно; но хей това е реалността.”

Този рискован стил на писане на сценаристите на „Дневниците” е това, което го прави толкова успешно шоу, според актьорите. Е, това и…

„Аз мисля, че на страхотната коса на Кандис се дължи целия успех,” пошегува се Кат Греъм.

„Щях да кажа абсолютно същото нещо за моята коса,” Акола се ухили, намигвайки, на звездата с която си партнира. „Но точно сега това е от нашите сценаристи. Наистина мисля, че всичко се свежда до сценаристите, факта, че сме на път към сезон три и всички, дори и екипа се моли да разбере, какво ще се случи по – нататък. Нашите ръководители имат стриктни правила да не ни показват нито един сценарий докато той не е завършен, защото ние непрекъснато искаме да знаем, какво ще се случи. Искам да кажа, това е гаранцията да разберем дали сме все още живи, но това е невероятно шоу, в което сценаристите вършат невероятна работа. Те и феновете.”

+Quote Post
Flash_1
коментар Aug 13 2011, 11:27 PM
Коментар #131

-= Ветеран =-
Качени субтитри

Промо трейлър на 3-ти сезон

+Quote Post
dumbeto
коментар Sep 16 2011, 01:24 PM
Коментар #132

-= Ветеран =-
Икона на група
Качени субтитри

Коментари: 696
Регистриран: 25-June 08
Град: Somewhere
Потребител No.: 72 961

Дневницитеееееееее yahoo.gif

"Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!"

+Quote Post
Уди
коментар Sep 16 2011, 04:37 PM
Коментар #133

♦ Кълвач-преводач ♦
Качени субтитри

Група: БАРД_
Коментари: 1 595
Регистриран: 10-June 11
Потребител No.: 123 249

Тоя Иън от'де я извади тая коса?! Я, да се поокастри малко, че на нищо е заприличал.
Иначе първият епизод беше страшен! banana01.gif

Цитат
EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!"

Цитат
EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер...

Цитат
EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал.

+Quote Post
knife
коментар Sep 16 2011, 05:39 PM
Коментар #134

-= Ветеран =-
Качени субтитри

Супер епизод беше w00t2.gif

+Quote Post
JoroNikolov
коментар Sep 16 2011, 10:49 PM
Коментар #135

-= Ветеран =-
Икона на група
Качени субтитри

Коментари: 404
Регистриран: 15-September 07
Град: София
Потребител No.: 43 089

Егати епизода... Доста емоционално изигран от всички герои.
Показаха сериала в доста различна светлина. Чудесно начало на сезона. smiley.gif

П.С. Нещо на Каролайн не й върви в началото на сезоните иначе. biggrin.gif

+Quote Post

13 страници V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic Thank You

- Олекотена версия Час: 14th October 2025 - 10:17 PM
Special for Translator's Heaven PHPTranslator's Converted By Translator's Heaven ©2006 InvisionCore
    Headoff Xen   Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!