Brought to you by Headoff Xen

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Collapse

> subs.sab.bz - Информация

Сериал/Прогрес Maigret (2025) - 01x03 от С.Славов new7.gif
Robin Hood - 01x05 от The_Assassin new7.gif
Rise of the Raven - 01x10 от Guerrilla
Shef (2025) - 07x15 от Василиса
The Institute (2025) - Сезон 1 от С.Славов
Untamed (2025) - Сезон 1 от The_Assassin
The Cleaner (2022) - 02x05 от lora632
Peacemaker (2025) - 02x08 от spitfire_
Power Book II: Ghost - Сезон 2 от motleycrue
Wednesday (2025) - 02x08 от Tigermaster
УебРип субтитри Tulsa King (2025) - 03x10 от JoroNikolov new7.gif
The 40-Year-Old Virgin - Субтитри от JoroNikolov new7.gif
Thoughts & Prayers (2025) - Субтитри от С. Славов new7.gif
It: Welcome to Derry - 01x03 от JoroNikolov
Mayor of Kingstown - 04х03 от JoroNikolov
Red One (2024) - Субтитри от JoroNikolov
Country Doctor (2025) - Субтитри от С. Славов
The Ministry of Ungentlemanly... - Субтитри от dimi123
Outlander: Blood of My Blood - 01x10 от JoroNikolov
The Conjuring: Last Rites - Субтитри от sub.Trader
Филм/Прогрес Sisu 2: Road to Revenge - Субтитри от С.Славов new7.gif
Predator: Badlands - Субтитри от Слав Славов new7.gif
Frankenstein (2025) - Субтитри от ditta new7.gif
The Long Walk - Субтитри от The_Assassin
The Naked Gun (2025) - Субтитри от spitfire_
Nobody 2 (2025) - Субтитри от dimi123
LEGO Disney Princess - Субтитри от Gloripeace
Jurassic World: Rebirth - Субтитри от The_Assassin
M3GAN 2.0 (2025) - Субтитри от Слав Славов
Fear Street: Prom Queen - Субтитри от KikoDraka

Reply to this topicStart new topic Thank You
> Paradox, UK
Оценка 5 V
E-Tle
коментар Jan 21 2010, 02:10 PM
Коментар #1

UNACS TEAM
Качени субтитри

Група: Потребител
Коментари: 521
Регистриран: 8-January 07
Град: Somewhere in The Infinity
Потребител No.: 292
Статус: Офлайн

Paradox

Участват: Тамзин Отуейт, Имън Елиът, Марк Бонар и други.
Държава : UK
Година : 2009

TVrage raiting 8.6/10 (24 votes)

imdb.jpg

Бихте ли променили бъдещето, ако имахте възможноста да го видите?
Точно пред тази дилема са изправени детектив Ребека Флинт
и астрофизикът Кристиан Кинг, когато получават седем изображения от космоса.
Изображенията предсказват инцидент, който тепърва ще се случи.
Ребека и екипът й разполагат с 18 часа, за да го предотвратят.
Крайният срок наближава, дали ще успеят да разгадаят случая?

Сезон 1

1х01 Епизод 1
Субтитри - Deleter_A

1х02 Епизод 2
Прогрес 90% - E-Tle™

1х03 Епизод 3
Субтитри - Deleter_A

1х04 Епизод 4
Субтитри - Deleter_A

1x05 Епизод 5
Субтитри - Deleter_A

Преводът ми ще върви бавно, за което се извинявам,
но нямам никакво свободно време.

Този коментар е бил редактиран от MichaelZ на Feb 8 2012, 11:22 PM

------------------------------------

The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..."

The Big Bang Theory / Doctor Who / Chuck

Go to the top of the page PM

+Quote Post
Thank YOU!
коментар Jan 21 2010, 03:22 PM
Коментар #2

- = Ho - ho - ho! = -
Качени субтитри

Група: БАРД
Коментари: 4 242
Регистриран: 15-September 07
Потребител No.: 1 952

8 потребител/и са ви благодарили :

stealth, mpteo, emz, tcm2004, Deleter_A, KokI_, s33k3r, Jor0

There has/have been 8 person(s) who've used this so far.

+Quote Post
OneOfAll
коментар Feb 11 2010, 07:34 PM
Коментар #3

-= Ветеран =-
Качени субтитри

Група: V.I.P.
Коментари: 234
Регистриран: 20-February 07
Град: Бургас
Потребител No.: 11 672

Събрах ги на едно smiley.gif
Попромених малко имената да не са с тия дразнещи долни черти а с "." smiley.gif
Благодаря за превода и успех 3.gif

Този коментар е бил редактиран от someonenew на Feb 8 2012, 09:30 PM

It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom.
BricksLog - Най-големият български сайт на LEGO тематика

+Quote Post
qsatis
коментар Feb 11 2010, 08:07 PM
Коментар #4

In nidor eGo fides
Качени субтитри

Група: Майстори Преводачи
Коментари: 1 110
Регистриран: 29-December 07
Град: The city of sixty ships
Потребител No.: 55 744

Колеги, предварително се извинявам за офтопика, но ми се ще да използвам случая.

Никога нямаше да ме подразни повсеместното използване на "." в дългите и пространни имена на рилийзите, наложили се като традиция, преди да беше възникнал проблем... Всички сме чели доста теми из форума - това ми се затри, как да го възстановя, онова ми се затри...
Та в светлината на тези ситуации, ще опитам да ви споделя опит от кухнята. Нека никой не ми се сърди, но 99% от колегите тук, използват MS операционни системи. Повечето от вас знаят, че точката има специално значение в тези ОС. Но малко хора знаят, че повечето свястно и кадърно написани програми за въстановяване на изтрити или крослинкнати файлове, за голямо съжаление следват класическата схема, наследена от ДОС - еди-колко-си-символа-дълго-име-на-файл, разказващо цяла приказка за лека нощ, но ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - само една точка, еднозначно отделяща го от разширението на файла. Методът на разгадаване на схемата на файловото име (filename parser), винаги работи от дясно наляво - по-старичките процедури и функции дори и в модерният Win7 често спират, след откриване на първата точка и решават - това е разширението, а останалата плява - името, което вече РЯДКО отговаря на истината...

Съвсем скоро, мой близък приятел, от нощни експерименти, затри доста сериозна колекция от филми, не какви да е, а семейни, снимани от него, и естествено - още незаписани на друг носител... След двудневни мъки с програми, медалисти в своята област се оказа, че всички от тях прекрасно се справиха и възстановиха всички файлове, идеално точно спазващи описаната по-горе схема - само ЕДНА точка в пълното име на файла...

Не се наемам да гадая - дали това е в резултат от факта, че тези програми са писани от отколешни ветерани, свикнали да спазват още правилата на ДОС или е от нещо друго - истината е, че от 10-те процента файлове, кръстени набързо след прехвърлянето от камерата му като еди-как-си-ДЕН.МЕСЕЦ.ГОДИНА, почти никой не се върна към живот...

Нещо друго - от гледна точка на ергономията при четене на подобен текст - всички виждаме, колко малко място в импринта на текста заемат ниско разположените "." и ",". А и сами знаем, че в съвременните пропорционални шрифтове, шпацията е с доста разтеглива дължина, често пъти къса, което почти слива съседните й думи... Точно по тази причина, навремето, печатарите са измислили символа "подчертаващо тире" - "_". това е символ, в добре нарисуваните шрифтове, заемащ точно една "M" ширина (запознатите с полиграфията знаят що е то тежест на шрифта и параметър "М")...

Затова - ако пространните ми писания са ви се сторили логични и сравнително ясни - бих си пожелал, повечето от срещаните поне в нашето Нет пространство филми, торенти и други, да са надписани не с множество от точки, а именно с подчертаващи тирета.
Повярвайте, за добро е.

Отново се извинявам за офтопика, надявам се да е имало смисъл.

+Quote Post
pulio
коментар Feb 18 2010, 04:35 PM
Коментар #5

-= Новак =-
*
Качени субтитри

Група: Потребител
Коментари: 4
Регистриран: 4-December 07
Потребител No.: 53 751

И аз се извинявам за офтопика но не съм съгласен с поне едно от долните твърдения. При последната анкета в hdbits се оказа че 5 % ползват linux 10 % mac os. ( което е de facto FreeBSD ) . Така че твърденето за 99% е най-малкото неточно.

Със здраве laugh.gif

Цитат(qsatis @ Feb 11 2010, 08:08 PM) *
Колеги, предварително се извинявам за офтопика, но ми се ще да използвам случая.

Никога нямаше да ме подразни повсеместното използване на "." в дългите и пространни имена на рилийзите, наложили се като традиция, преди да беше възникнал проблем... Всички сме чели доста теми из форума - това ми се затри, как да го възстановя, онова ми се затри...
Та в светлината на тези ситуации, ще опитам да ви споделя опит от кухнята. Нека никой не ми се сърди, но 99% от колегите тук, използват MS операционни системи. Повечето от вас знаят, че точката има специално значение в тези ОС. Но малко хора знаят, че повечето свястно и кадърно написани програми за въстановяване на изтрити или крослинкнати файлове, за голямо съжаление следват класическата схема, наследена от ДОС - еди-колко-си-символа-дълго-име-на-файл, разказващо цяла приказка за лека нощ, но ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - само една точка, еднозначно отделяща го от разширението на файла. Методът на разгадаване на схемата на файловото име (filename parser), винаги работи от дясно наляво - по-старичките процедури и функции дори и в модерният Win7 често спират, след откриване на първата точка и решават - това е разширението, а останалата плява - името, което вече РЯДКО отговаря на истината...

Съвсем скоро, мой близък приятел, от нощни експерименти, затри доста сериозна колекция от филми, не какви да е, а семейни, снимани от него, и естествено - още незаписани на друг носител... След двудневни мъки с програми, медалисти в своята област се оказа, че всички от тях прекрасно се справиха и възстановиха всички файлове, идеално точно спазващи описаната по-горе схема - само ЕДНА точка в пълното име на файла...

Не се наемам да гадая - дали това е в резултат от факта, че тези програми са писани от отколешни ветерани, свикнали да спазват още правилата на ДОС или е от нещо друго - истината е, че от 10-те процента файлове, кръстени набързо след прехвърлянето от камерата му като еди-как-си-ДЕН.МЕСЕЦ.ГОДИНА, почти никой не се върна към живот...

Нещо друго - от гледна точка на ергономията при четене на подобен текст - всички виждаме, колко малко място в импринта на текста заемат ниско разположените "." и ",". А и сами знаем, че в съвременните пропорционални шрифтове, шпацията е с доста разтеглива дължина, често пъти къса, което почти слива съседните й думи... Точно по тази причина, навремето, печатарите са измислили символа "подчертаващо тире" - "_". това е символ, в добре нарисуваните шрифтове, заемащ точно една "M" ширина (запознатите с полиграфията знаят що е то тежест на шрифта и параметър "М")...

Затова - ако пространните ми писания са ви се сторили логични и сравнително ясни - бих си пожелал, повечето от срещаните поне в нашето Нет пространство филми, торенти и други, да са надписани не с множество от точки, а именно с подчертаващи тирета.
Повярвайте, за добро е.

Отново се извинявам за офтопика, надявам се да е имало смисъл.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic Thank You

- Олекотена версия Час: 29th November 2025 - 07:14 AM
Special for Translator's Heaven PHPTranslator's Converted By Translator's Heaven ©2006 InvisionCore
    Headoff Xen   Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!