subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jan 21 2010, 02:10 PM
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн |
![]() Paradox Участват: Тамзин Отуейт, Имън Елиът, Марк Бонар и други. Държава : UK Година : 2009 TVrage raiting 8.6/10 (24 votes) Бихте ли променили бъдещето, ако имахте възможноста да го видите? Точно пред тази дилема са изправени детектив Ребека Флинт и астрофизикът Кристиан Кинг, когато получават седем изображения от космоса. Изображенията предсказват инцидент, който тепърва ще се случи. Ребека и екипът й разполагат с 18 часа, за да го предотвратят. Крайният срок наближава, дали ще успеят да разгадаят случая? Сезон 1 1х01 Епизод 1 Субтитри - Deleter_A 1х02 Епизод 2 Прогрес 90% - E-Tle™ 1х03 Епизод 3 Субтитри - Deleter_A 1х04 Епизод 4 Субтитри - Deleter_A 1x05 Епизод 5 Субтитри - Deleter_A Преводът ми ще върви бавно, за което се извинявам,
но нямам никакво свободно време. Този коментар е бил редактиран от MichaelZ на Feb 8 2012, 11:22 PM |
|
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
|
Jan 21 2010, 03:22 PM
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Feb 11 2010, 07:34 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 234 Регистриран: 20-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 11 672 Статус: Офлайн |
Събрах ги на едно Попромених малко имената да не са с тия дразнещи долни черти а с "." Благодаря за превода и успех Този коментар е бил редактиран от someonenew на Feb 8 2012, 09:30 PM |
|
------------------------------------ It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom. BricksLog - Най-големият български сайт на LEGO тематика |
|
|
|
|
Feb 11 2010, 08:07 PM
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн |
Колеги, предварително се извинявам за офтопика, но ми се ще да използвам случая. Никога нямаше да ме подразни повсеместното използване на "." в дългите и пространни имена на рилийзите, наложили се като традиция, преди да беше възникнал проблем... Всички сме чели доста теми из форума - това ми се затри, как да го възстановя, онова ми се затри... Та в светлината на тези ситуации, ще опитам да ви споделя опит от кухнята. Нека никой не ми се сърди, но 99% от колегите тук, използват MS операционни системи. Повечето от вас знаят, че точката има специално значение в тези ОС. Но малко хора знаят, че повечето свястно и кадърно написани програми за въстановяване на изтрити или крослинкнати файлове, за голямо съжаление следват класическата схема, наследена от ДОС - еди-колко-си-символа-дълго-име-на-файл, разказващо цяла приказка за лека нощ, но ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - само една точка, еднозначно отделяща го от разширението на файла. Методът на разгадаване на схемата на файловото име (filename parser), винаги работи от дясно наляво - по-старичките процедури и функции дори и в модерният Win7 често спират, след откриване на първата точка и решават - това е разширението, а останалата плява - името, което вече РЯДКО отговаря на истината... Съвсем скоро, мой близък приятел, от нощни експерименти, затри доста сериозна колекция от филми, не какви да е, а семейни, снимани от него, и естествено - още незаписани на друг носител... След двудневни мъки с програми, медалисти в своята област се оказа, че всички от тях прекрасно се справиха и възстановиха всички файлове, идеално точно спазващи описаната по-горе схема - само ЕДНА точка в пълното име на файла... Не се наемам да гадая - дали това е в резултат от факта, че тези програми са писани от отколешни ветерани, свикнали да спазват още правилата на ДОС или е от нещо друго - истината е, че от 10-те процента файлове, кръстени набързо след прехвърлянето от камерата му като еди-как-си-ДЕН.МЕСЕЦ.ГОДИНА, почти никой не се върна към живот... Нещо друго - от гледна точка на ергономията при четене на подобен текст - всички виждаме, колко малко място в импринта на текста заемат ниско разположените "." и ",". А и сами знаем, че в съвременните пропорционални шрифтове, шпацията е с доста разтеглива дължина, често пъти къса, което почти слива съседните й думи... Точно по тази причина, навремето, печатарите са измислили символа "подчертаващо тире" - "_". това е символ, в добре нарисуваните шрифтове, заемащ точно една "M" ширина (запознатите с полиграфията знаят що е то тежест на шрифта и параметър "М")... Затова - ако пространните ми писания са ви се сторили логични и сравнително ясни - бих си пожелал, повечето от срещаните поне в нашето Нет пространство филми, торенти и други, да са надписани не с множество от точки, а именно с подчертаващи тирета. Повярвайте, за добро е. Отново се извинявам за офтопика, надявам се да е имало смисъл. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Feb 18 2010, 04:35 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 4-December 07 Потребител No.: 53 751 Статус: Офлайн |
И аз се извинявам за офтопика но не съм съгласен с поне едно от долните твърдения. При последната анкета в hdbits се оказа че 5 % ползват linux 10 % mac os. ( което е de facto FreeBSD ) . Така че твърденето за 99% е най-малкото неточно. Със здраве Колеги, предварително се извинявам за офтопика, но ми се ще да използвам случая.
Никога нямаше да ме подразни повсеместното използване на "." в дългите и пространни имена на рилийзите, наложили се като традиция, преди да беше възникнал проблем... Всички сме чели доста теми из форума - това ми се затри, как да го възстановя, онова ми се затри... Та в светлината на тези ситуации, ще опитам да ви споделя опит от кухнята. Нека никой не ми се сърди, но 99% от колегите тук, използват MS операционни системи. Повечето от вас знаят, че точката има специално значение в тези ОС. Но малко хора знаят, че повечето свястно и кадърно написани програми за въстановяване на изтрити или крослинкнати файлове, за голямо съжаление следват класическата схема, наследена от ДОС - еди-колко-си-символа-дълго-име-на-файл, разказващо цяла приказка за лека нощ, но ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - само една точка, еднозначно отделяща го от разширението на файла. Методът на разгадаване на схемата на файловото име (filename parser), винаги работи от дясно наляво - по-старичките процедури и функции дори и в модерният Win7 често спират, след откриване на първата точка и решават - това е разширението, а останалата плява - името, което вече РЯДКО отговаря на истината... Съвсем скоро, мой близък приятел, от нощни експерименти, затри доста сериозна колекция от филми, не какви да е, а семейни, снимани от него, и естествено - още незаписани на друг носител... След двудневни мъки с програми, медалисти в своята област се оказа, че всички от тях прекрасно се справиха и възстановиха всички файлове, идеално точно спазващи описаната по-горе схема - само ЕДНА точка в пълното име на файла... Не се наемам да гадая - дали това е в резултат от факта, че тези програми са писани от отколешни ветерани, свикнали да спазват още правилата на ДОС или е от нещо друго - истината е, че от 10-те процента файлове, кръстени набързо след прехвърлянето от камерата му като еди-как-си-ДЕН.МЕСЕЦ.ГОДИНА, почти никой не се върна към живот... Нещо друго - от гледна точка на ергономията при четене на подобен текст - всички виждаме, колко малко място в импринта на текста заемат ниско разположените "." и ",". А и сами знаем, че в съвременните пропорционални шрифтове, шпацията е с доста разтеглива дължина, често пъти къса, което почти слива съседните й думи... Точно по тази причина, навремето, печатарите са измислили символа "подчертаващо тире" - "_". това е символ, в добре нарисуваните шрифтове, заемащ точно една "M" ширина (запознатите с полиграфията знаят що е то тежест на шрифта и параметър "М")... Затова - ако пространните ми писания са ви се сторили логични и сравнително ясни - бих си пожелал, повечето от срещаните поне в нашето Нет пространство филми, торенти и други, да са надписани не с множество от точки, а именно с подчертаващи тирета. Повярвайте, за добро е. Отново се извинявам за офтопика, надявам се да е имало смисъл. |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 29th November 2025 - 07:14 AM |