subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 16 2008, 06:11 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
не бих казал !!! т.е би било хубава колекция ама няма да я кр1стят 11 сезон а просто "най-доброто" от СГ-1 или нещо такова !! |
|
|
|
|
|
|
Oct 16 2008, 09:46 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 191 Регистриран: 9-January 07 Град: Най-хубавия град. Потребител No.: 341 Статус: Офлайн |
Абе кво стана в SG1 01x17 - Толанците как си тръгнаха, кой ги пусна?
|
|
------------------------------------ Има само едно място където не можем да се върнем.
|
|
|
|
|
Oct 17 2008, 01:43 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 156 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 171 Статус: Офлайн |
Мисля че Джаксън им помогна да пратят сигнал на ноксите, а те като дойдоха нашите не можаха да направят нищо и ония си ги телепортираха през портала.
|
|
|
|
|
|
|
Oct 17 2008, 07:29 PM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
Все нещо да ми омръзва Атлантиса ... Добре, че Даниел с появи малко да разведрят обстановката с "умен" хумор ...
|
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
|
Oct 17 2008, 11:16 PM
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн |
Е, хора, то заради такива като вас ще сърбаме супата цяла година, докато тръгне третия сериал!
|
|
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
|
Oct 18 2008, 06:44 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 131 Регистриран: 17-September 07 Потребител No.: 43 412 Статус: Офлайн |
Новата серия на Атлантис надмина очакванията ми. |
|
|
|
|
|
|
Oct 18 2008, 04:52 PM
Коментар
|
|
![]() :: Vampire Hunter :: ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 162 Регистриран: 7-February 07 Потребител No.: 6 733 Статус: Офлайн |
Този сезон е невероятен, не трябва да го спират, ако епизодите са толкова интересни.
Този коментар е бил редактиран от paro24 на Oct 18 2008, 04:54 PM |
|
------------------------------------ Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо.
![]() |
|
|
|
|
Oct 18 2008, 05:11 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Точно този епизод уби желанието ми, с което чаках епизодите всяка седмица! Бахти скуката! Едно и също, едно и също! Лошите идват, заплашват невинни и... (О, БОЖЕ! КАКВА ИЗНЕНАДА!) нашите накрая ВИНАГИ печелят! Тъпооо! |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Oct 18 2008, 08:38 PM
Коментар
|
|
![]() УХИЛЕН, ПОЧЕРПЕН, БЕЗГРИЖНО ПОВРЪЩАЩ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 167 Регистриран: 25-January 07 Град: PD Потребител No.: 3 068 Статус: Офлайн |
E, предните 2-3 епизода бяха добри, така че е нормолно да последва малко пълнеж. |
|
------------------------------------ Hm, I'm a stranger, I'm a changer and I'm danger... Maybe
|
|
|
|
|
Oct 19 2008, 02:55 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 156 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 171 Статус: Офлайн |
Сериала се изчерпа още с 3-ти сезон това е истината.Сега на 3-4 епизода има един хубав и всичко останало е пълнеж. Което е нечувано за сериал който претендира за най-добър sci-fi...
|
|
|
|
|
|
|
Oct 22 2008, 12:39 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
ами според мен първоначалния екип си беше най-добър, за какъв чеп тръгнаха да ги сменят, първо Форд после доктора, Уиър и т.н |
|
|
|
|
|
|
Oct 22 2008, 07:48 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
ами според мен първоначалния екип си беше най-добър, за какъв чеп тръгнаха да ги сменят, първо Форд после доктора, Уиър и т.н Предпочитам Ронън пред Форд |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 22 2008, 09:29 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 16 Регистриран: 8-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 320 Статус: Офлайн |
Престанах да ставам рано сутрин и да бързам да дърпам поредната серия на Атлантис,когато махнаха Тори Хигинсон.Можеби защото бях свикнал да гледам нея а не Аманда или защото си играеше ролята много по-добре,знам ли.Серйите станах доста безинтересни,с изключение на 2-3 които ни грабнаха отново.Но ако искам да гледам серйи тип сапунки,ще гледам ''Дързост и красота'',а ако ми се гледат битки ще гледам Междузвезни войни или нещо от този сорт.Незнам за вас но,аз Атлантис го гледах заради възможниоста да видя през очите на сценаристите , тяхното фантастично обяснение за мита -Атлантида.Това как с всяка следваща серия те откриваха нещо ново,нещо древно.Нещо което може да взриви въображението ми и да очаквам с нетърпение следващата серия.Но акто мита за изгубения град,така и историята им стана нещо блудкаява и изгубих интереса си.Жалко за което Дано новия сериал е нещо по-вълнуващо |
|
|
|
|
|
Oct 23 2008, 06:03 PM
Коментар
|
|
|
ем да Ронън е по-дборе а ма всички други които смениха не !!! иначе наплно съм съгласен със г-н Андерсън !! Атлантис вече се поистърка, но вярвам, че новия сериал когато ида почне ще бъде доста добър не заради друго а просто защото ще има Древни там, а може и да има и Фърлинги |
|
|
|
|
|
|
Oct 23 2008, 06:47 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
ем да Ронън е по-дборе а ма всички други които смениха не !!! иначе наплно съм съгласен със г-н Андерсън !! Атлантис вече се поистърка, но вярвам, че новия сериал когато ида почне ще бъде доста добър не заради друго а просто защото ще има Древни там, а може и да има и Фърлинги И за отбелязване е факта, че сценаристи са Купър и Райт |
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 15th September 2026 - 06:58 PM |