subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 25 2007, 08:05 PM
Коментар
|
|
|
Virtual ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 97 Регистриран: 12-April 07 Град: Philippines Потребител No.: 23 025 Статус: Офлайн |
А има ли вариант, при който качването на заявки да бъде с готов формуляр за попълване, при който да има задължителни полета? Ако те не бъдат попълнени със съответната информациа (imdb, плакат, резюме, данни за филма и т.н.), тогава да не може въобще да се ъплоудва заявка. Така ще си спестим доста затворени теми. Точно това ми е идея от много време, но чакам да се появи първо брояча на сайта. Иначе с две ръце "за" - а и при отваряне на форум "Заявки" да се показват направо заявките с цялата информация, а не теми. Един вид ще стане като таблица. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Nov 25 2007, 08:26 PM
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн |
http://subs.sab.bz/forum/index.php?s=&...ost&p=16146 Бланките за заявки са обсъждани вече и ще ви припомня целта на въпросния раздел - да улеснява преводачите. Всеки потребител, който иска да пусне заявка за субтитри е длъжен да предостави необходимата информация описана в правилата - задължителна и пожелателна. Дори технически неграмотен потребител би могъл да даде достатъчно от нея без да нарушава правилата, което автоматично прави формата излишна. Останалите... си носят последствията. Посочете конкретен проблем със заявките, в противен случай мисля, че дискусията е безпредметна.
Този коментар е бил редактиран от SeeKnDestroY на Nov 25 2007, 08:28 PM |
|
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
|
Nov 25 2007, 08:53 PM
Коментар
|
|
|
Virtual ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 97 Регистриран: 12-April 07 Град: Philippines Потребител No.: 23 025 Статус: Офлайн |
Причини: 1. Огромното количество фира, което се получава от неспазването на правилата. 2. Улесняващо, подредено... След като толкова народ са го предлагали, дали не е време да се замислим отново? |
|
|
|
|
|
Nov 25 2007, 09:08 PM
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн |
А бе... то и аз го предлагах, ама след като прочетох поста на hag се замислих... и някак е логично да я няма... човек ако иска заявка да прави... трябва да се потруди малко, а не наготово да плесва десетки...
|
|
|
|
|
|
|
Nov 25 2007, 09:18 PM
Коментар
|
|
|
Не е наготово, защото ако знае къде е линка за имдб, няма да има проблем да пусне заявка според правилата. Но ако не знае - ще се помъчи малко. А и защо трябва да се "потруди" - нали все пак се стараем да се улесняваме. Затова има правила за заявките - да улесняват желаещите.
|
|
|
|
|
|
Nov 26 2007, 05:39 PM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
Защо не направите форма за описание на филм (за заявките) Нещо като http://torrents.netcomlan.com/temp/ Само, че разбира се на bb code: Код [img]Линк на картинката[/img] [color=black][b]##[/b][/color] [color=red][b]Българско име:[/b]Име на филма БГ[/color] [color=black][b]##[/b][/color] [color=red][b]Оригинално име:[/b]Име на филма Чужд.[/color] [color=black][b]##[/b][/color] [color=red][b]Жанр:[/b]Име на жанра[/color] [color=red][size=3][b]Описание[/b][/color][/size] [color=black][b]##[/b][/color] [b][color=red]Режисьор:[/color][/b] Име [color=black][b]##[/b][/color] [b][color=red]В ролите:[/color][/b] Име [color=black][b]##[/b][/color] [b][color=red]Резюме:[/color][/b] За какво се разказва [color=black][b]##[/b][/color] [color=red][b]Линк към IMDB:[/b][/color] Линк към IMDB [color=black][b]##[/b][/color] [color=red][b]Държава:[/b][/color] Име на държавата [color=black][b]##[/b][/color] [color=red][b]Година:[/b][/color] Година на излъчване [color=black][b]##[/b][/color] [color=red][b]Времетраене:[/b][/color] Колко минути е [color=black][b]##[/b][/color] [color=red][b]Големина:[/b][/color] Колко голям (mb..gb) [color=black][b]##[/b][/color] [color=red][b]Формат:[/b][/color] Avi..DVD...mpeg [color=black][b]##[/b][/color] [color=red][b]Качество:[/b][/color] DVDRip ... TS... [color=black][b]##[/b][/color] [color=red][b]Език:[/b][/color] Какъв е езика ![]() ## Българско име:Име на филма БГ ## Оригинално име:Име на филма Чужд. ## Жанр:Име на жанра Описание ## Режисьор: Име ## В ролите: Име ## Резюме: За какво се разказва ## Линк към IMDB: Линк към IMDB ## Държава: Име на държавата ## Година: Година на излъчване ## Времетраене: Колко минути е ## Големина: Колко голям (mb..gb) ## Формат: Avi..DVD...mpeg ## Качество: DVDRip ... TS... ## Език: Какъв е езика |
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
|
Dec 3 2007, 04:47 PM
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
|
Dec 22 2007, 01:46 AM
Коментар
|
|
![]() The engineer ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 285 Регистриран: 7-January 07 Град: Варна Потребител No.: 257 Статус: Офлайн |
Имам една молба за малка промяна във форума Първо да обясня причината за молбата ми. Тъй като ползвам FireFox винаги отварям отделните подфоруми в отделни табове. За по-бързо го правя с Ctrl+LeftClick върху линка на темата. Проблемът е, че самата клетка на таблица има скрипт да отвори подфорума при LeftClick. При това положение не мога да нащракам всички подфоруми, защото още на първия се отваря форума в прозореца (освен и в новия таб). Молбата ми е следната: Където е скриптът на клетката: <td onclick="location.href='http://subs.sab.bz/forum/index.php?showforum=6'"> да се добави <td onclick="if (!e) var e = window.event;if(!e.ctrlKey) location.href='http://subs.sab.bz/forum/index.php?showforum=6'"> По този начин всеки, който ползва Ctrl+LeftClick за "Отваряне на връзката в нов подпрозорец" ще може да го ползва и тук. Знам, че е малко особена молба, но ако стане ще съм ви много благодарен. Поздрави, mirror. Този коментар е бил редактиран от mirror на Dec 22 2007, 01:47 AM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Dec 26 2007, 01:00 AM
Коментар
|
|
|
-=Quizat Haderach=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 160 Регистриран: 25-December 06 Град: България Потребител No.: 90 Статус: Офлайн |
Може и да бъркам, но в Топ50 Ъплоудъри излизат качилите всякакви субтитри, а в другите Топ50 (Свалени и Коментирани) са само за български. Предлагам Ъплоудърите също да се смятат само по качените български субтитри. |
|
|
|
|
|
Dec 26 2007, 01:11 AM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Аз пък чак сега видях таз функция И имам предложение - както има линк за Кю, Скайп, да има и за Myspace |
|
|
|
|
|
|
Dec 26 2007, 01:20 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 27 Регистриран: 8-January 07 Град: Сливен-Пловдив Потребител No.: 298 Статус: Офлайн |
Имам една молба за малка промяна във форума Първо да обясня причината за молбата ми. Тъй като ползвам FireFox винаги отварям отделните подфоруми в отделни табове. За по-бързо го правя с Ctrl+LeftClick върху линка на темата. Проблемът е, че самата клетка на таблица има скрипт да отвори подфорума при LeftClick. При това положение не мога да нащракам всички подфоруми, защото още на първия се отваря форума в прозореца (освен и в новия таб). Молбата ми е следната: Където е скриптът на клетката: <td onclick="location.href='http://subs.sab.bz/forum/index.php?showforum=6'"> да се добави <td onclick="if (!e) var e = window.event;if(!e.ctrlKey) location.href='http://subs.sab.bz/forum/index.php?showforum=6'"> По този начин всеки, който ползва Ctrl+LeftClick за "Отваряне на връзката в нов подпрозорец" ще може да го ползва и тук. Знам, че е малко особена молба, но ако стане ще съм ви много благодарен. Поздрави, mirror. Не си единствения с този проблем. Подкрепям молбата ти. |
|
------------------------------------ To understand WOMEN, you will need a manual...
(Un)fortunately, MEN never read manuals |
|
|
|
|
Dec 27 2007, 02:03 AM
Коментар
|
|
|
-=Quizat Haderach=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 160 Регистриран: 25-December 06 Град: България Потребител No.: 90 Статус: Офлайн |
Може и да бъркам, но в Топ50 Ъплоудъри излизат качилите всякакви субтитри, а в другите Топ50 (Свалени и Коментирани) са само за български. Предлагам Ъплоудърите също да се смятат само по качените български субтитри. Ама преди всичко в Топ50 Ъплоудъри да излизат истински числа. Бройката няма нищо общо с ПОКАЖИ бутона. |
|
|
|
|
|
Dec 28 2007, 12:57 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
mirror, решение на проблема ти е екстеншъна Super Drag&Go. Аз го ползвам от много време за всякакви линкове - просто хващаш линка или картинката и го провлачваш някъде по екрана (няколко милиметра встрани стигат), за да се отвори в нов таб.
Този коментар е бил редактиран от Sisq0 на Dec 28 2007, 01:12 PM |
|
|
|
|
|
|
Dec 28 2007, 01:08 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 733 Регистриран: 22-December 06 Град: Oort cloud Потребител No.: 25 Статус: Офлайн Моят блог |
Аз пък съм си нагласил при кликане със средния бутон да ми отваря линка в нов джам.
|
|
------------------------------------ Цитат pozdrav za julian ot jenamo |
|
|
|
|
Dec 28 2007, 01:39 PM
Коментар
|
|
Ама преди всичко в Топ50 Ъплоудъри да излизат истински числа. Бройката няма нищо общо с ПОКАЖИ бутона. Ами някъде има... някъде няма... Тези, които одобряват субтитрите могат да ги заменят преди да го направят... и по този начин отива при тях "качването".. заради това се трупат на тях доста... |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 24th November 2025 - 08:11 PM |