subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 7 2007, 07:42 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 70 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 737 Статус: Офлайн |
Ъ-ъ-ъ? А това беше...? Ред.: Забравила съм го. Бил е десети метеорит в потока сигурно...От кой епизод е? В шести... сезон! При това в целия сезон Този коментар е бил редактиран от ROCKY на Nov 7 2007, 07:45 PM |
|
------------------------------------ when you need me.. call me...
http://en.tackfilm.se/?id=1264322362026RA73 |
|
|
|
|
Nov 7 2007, 11:57 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 25 Регистриран: 25-January 07 Град: ПЛОВДИВ Потребител No.: 2 906 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Nov 8 2007, 02:20 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
защото е егати му простия сериал по мое мнение естествено !!!
|
|
|
|
|
|
|
Nov 8 2007, 08:13 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 191 Регистриран: 9-January 07 Град: Най-хубавия град. Потребител No.: 341 Статус: Офлайн |
Защото и аз се отказах от Андромеда |
|
------------------------------------ Има само едно място където не можем да се върнем.
|
|
|
|
|
Nov 8 2007, 08:21 AM
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн |
Бе ей, хора, това да не ви е тамата за Андромеда? Only Stargate SG-1 & Atlantis! |
|
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
|
Nov 8 2007, 09:06 AM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
Снощи гледах от 10-ти сезон ... мисля 10-та серия ... Орай са с 4 (вече 3) кораба в нашата галактика, над 8 планети са заличени или вече под контрола на Орай ... Нямат начин да ги спрат нашите ... а серийката се разказваше как онова малко очилато топчесто извънземно си прави сериал и филм ... Как SG-1 се лигавят да измислят сценарий ... Трябваше да е забавна ли тая серия? Яко удариха на греда ... Даже с фарскейп се изгавриха ... Хубавото е, Джак Онийл се появи да разведри обстановката в края ...
|
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
|
Nov 8 2007, 11:16 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
9 и 10 са също много добри, както и предходните сезони! Липсата на О'Нийл се компенсира от Мичъл и Вала (които са ми любими персонажи от Фарскейп). След края на 8 сезон, когато можеше да се каже, че всичко е свършило, сценаристите по впечатляващ начин създадоха историята за последните два сезона, в характерния за Старгейт стил. Мдааа, страхотни са... във Фарскейп. Е, и в Старгейт ми харесват де, ама друго си беше с О'Нийл |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Nov 8 2007, 11:48 AM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Снощи гледах от 10-ти сезон ... мисля 10-та серия ... Орай са с 4 (вече 3) кораба в нашата галактика, над 8 планети са заличени или вече под контрола на Орай ... Нямат начин да ги спрат нашите ... а серийката се разказваше как онова малко очилато топчесто извънземно си прави сериал и филм ... Как SG-1 се лигавят да измислят сценарий ... Трябваше да е забавна ли тая серия? Яко удариха на греда ... Даже с фарскейп се изгавриха ... Хубавото е, Джак Онийл се появи да разведри обстановката в края ... Там правеха нещо по-специално, защото е епизод номер 200. |
|
|
|
|
|
|
Nov 8 2007, 04:10 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 60 Регистриран: 20-January 07 Град: Пловдив, България Потребител No.: 1 751 Статус: Офлайн |
Съжелявам .AVI са, но са с перфектно качество А ти защо се отказа от превода на "Андромеда" И аз ги имам .avi, но излъчвани от SciFi или SkyOne ..аз исках DVDRip за да си ги драсна на дискове /оффтопик Отказах се защото много преводачи станаха.., но нищо не вършеха..и се издразних |
|
------------------------------------ †
† |
|
|
|
|
Nov 8 2007, 06:17 PM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
...
Този коментар е бил редактиран от KaSmeT4e на Jan 4 2008, 09:33 PM |
|
|
|
|
|
Nov 8 2007, 06:53 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 125 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 337 Статус: Офлайн |
Е как ще е грозничък Бен Като погледне с тия сини очета ... / чакай да не чуе/прочете мъжа ми Този коментар е бил редактиран от krystal на Nov 8 2007, 06:55 PM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Nov 9 2007, 12:35 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 334 Статус: Офлайн |
Някой сеща ли се, как щеше да се казва онлайн играта, на база Stargate ? Бях го чел коментара преди време, но не помня къде ! Благодаря предварително !
|
|
|
|
|
|
|
Nov 9 2007, 02:56 AM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Nov 9 2007, 08:05 AM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
Ех, много пък се дразниш и ти... ЕсДжи уан без РДА не е същия.Не харесвам Бен - много ми е грозничък нещо, Вала е забавна с манталитета си на крадец и измамник, а с Орай съвсем ми разводниха нещата, дори Мърлин не може да ме привлече. Първите сезони бяха най рулз. С въвеждането Орай се опитаха да повторят това - ето ги лошите, които са много по-напред от нас, но накрая след 7-8 сезона мъки им наритваме дупетата...Та, ако не ги бяха резнали на 10 сезон, като нищо щяха да отперат още толкова орасайски сезони. :> Нищо не им пречи Гоа'улдите да вземат за приемници Призраците и да има още 10 сезона ухаухаухуха Този коментар е бил редактиран от Анубис на Nov 9 2007, 08:05 AM |
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
|
Nov 9 2007, 09:31 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
...А оня от шести сезон не е бил хубав щом не съм го запомнила. :Ррррр Абе има и хубави епизоди. А и все пак е с РДА ПП. Всъщност ако под "оня" имаш предвид Джонас съм склонна да се съглася с теб. И то не че нещо му има на човека, ами просто заради него отпадна Даниел, който е мноооого по готин във всяко отношение. И като казвам "заради него" имам предвид буквално - Даниел умря, за да спаси Джонас (е, и останалите хора там де). За да няма |
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 12th November 2025 - 10:46 PM |