subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Aug 22 2007, 04:15 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 24 Регистриран: 5-June 07 Град: София Потребител No.: 32 682 Статус: Офлайн |
Баси наглостта..бавно ставали субтитрите... Че вие не мислите ли, че тоя преводач не живее само за вас субтитри да прави? Има си и други задължения човека. Това може да го оцени само човек, който е правил субтитри. Да се забиеш пред екрана и да превеждаш..и някой да се изцепи, че се моташ. За заключение-правил съм субтитри преди, знам какво е и нямам време и нерви. Не ми е проблем да си гледам сериалите без превод, но за съжаление напоследък рядко намирам време да си ги следя всичките, да пиша субси не говориме. |
|
------------------------------------ TOP 5 1. Prison Break 2. 24 3. LOST 4. One Tree Hill 5. House M.D.
|
|
|
|
|
Aug 23 2007, 12:21 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 17-January 07 Град: София Потребител No.: 1 323 Статус: Офлайн |
Сериала пленява ! Много ми харесва и на мен и на цялото семейство ! Тука е момента да благодаря на преводача !
|
|
------------------------------------ БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ !
|
|
|
|
|
Aug 23 2007, 04:02 PM
Коментар
|
|
|
-= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
|
|
|
|
|
Aug 24 2007, 02:45 PM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн |
paro24, ако обичаш подобни въпроси задавай в темата за дискусии |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Aug 25 2007, 03:48 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 21 Регистриран: 3-January 07 Потребител No.: 208 Статус: Офлайн |
Малката я виждам в ремисия ... Иначе сериала е добре замислен само , че би трябвало да бъде направен повечко "мистери" , в насока зрителя "заедно" с Кайл и компания да реди пъзела ...
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Aug 30 2007, 12:42 PM
Коментар
|
|
|
And Miles to Go Before I Sleep ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 172 Регистриран: 24-January 07 Град: Somewhere beyond the sea... Потребител No.: 2 731 Статус: Офлайн |
Така. Според форума на сериала в сайта на Abc, в понеделник в САЩ ще бъде излъчен последния епизод от втори сезон. Това означава, че той ще бъде в България във вторник рано сутринта. Явно в крайна сметка броя на епизодите ще е 13, а не 23, както се надявах. И ще останат цял куп неизяснени неща, които ще доведат до трети сезон, вероятно другото лято. В друг форум обаче се говори, че ще има втора част на втори сезон, която щяла да започне януари 2008г. Вече и аз не знам на какво да вярвам... Ето и трейлър на въпросния последен епизод, който трябва да призная, че изглежда доста обещаващ. Типично за край на сезона... |
|
|
|
|
|
Aug 30 2007, 01:17 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Така. Според форума на сериала в сайта на Abc, в понеделник в САЩ ще бъде излъчен последния епизод от втори сезон. Това означава, че той ще бъде в България във вторник рано сутринта. Явно в крайна сметка броя на епизодите ще е 13, а не 23, както се надявах. И ще останат цял куп неизяснени неща, които ще доведат до трети сезон, вероятно другото лято. В друг форум обаче се говори, че ще има втора част на втори сезон, която щяла да започне януари 2008г. Вече и аз не знам на какво да вярвам... Ето и трейлър на въпросния последен епизод, който трябва да призная, че изглежда доста обещаващ. Типично за край на сезона... Според мен ще го продължат януари. Все пак новината, че го удължават дойде по средата на сезона, не е толкова лесно да се заснемат още 10 епизода за месец-два. |
|
|
|
|
|
|
Aug 30 2007, 01:24 PM
Коментар
|
|
|
-= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог |
Уха маратон ще има блазе им на американците нищо дано поне финала на този сезон да ни разбие от кеф иначе за тази серия паднах от смях малката кат вика на джош фани ма зъ цицити |
|
|
|
|
|
|
Aug 30 2007, 02:15 PM
Коментар
|
|
|
And Miles to Go Before I Sleep ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 172 Регистриран: 24-January 07 Град: Somewhere beyond the sea... Потребител No.: 2 731 Статус: Офлайн |
ce4ko, прав си, последната серия ни донесе невиждани досега емоции
Този коментар е бил редактиран от ESOTSM на Aug 30 2007, 02:17 PM |
|
|
|
|
|
Aug 30 2007, 06:32 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Kyle е лудница почна да става като "Питър П." , обаче самия сериал почна да става малко лигав сякаш още малко и ще го сапунясат в началото имаше повече динамика Джеси беше по сладка сега е само като ревла, дано Kyle да й вдъхне малко кураж и да разпердушинят Мадакорп. Доста сериали споменаха с този епизод, някои да има информация защо ? Или просто сценаристите са решили така защото вероятно ги гледат. |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Aug 30 2007, 06:49 PM
Коментар
|
|
|
На прима виста се сещам само за Питър Петрели и компания. Други сериали май не забелязах edit:А, да, и маратона на "Изгубени". Едва ли има някаква конкретна причина да ги споменават. Вероятно просто се закачат с колегите си. edit2:La femme Nikita (10x to arrIs Събират се още заглавия на сериали от 12 епизод на Кайл... Този коментар е бил редактиран от ESOTSM на Aug 30 2007, 09:47 PM |
|
|
|
|
|
Aug 31 2007, 09:33 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 17-July 07 Потребител No.: 37 666 Статус: Офлайн |
Очаквам един интересен финал (на 2-ри сезон), но за съжаление едва ли всичко ще се разплете (дори и половината), което е малко гадно и както каза ce4ko - когато пуснат продължението на сезона ще сме позабравили какво се е случило преди това Този коментар е бил редактиран от rosen40 на Aug 31 2007, 09:33 AM |
|
|
|
|
|
|
Sep 1 2007, 05:23 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 20-January 07 Град: Sofia Потребител No.: 1 769 Статус: Офлайн |
последната серия кога излиза! мен малко такъв на сапунка ми изглежда ........ едни такива лигави работи м/у тоя Кайл и онази русата едни такива невеинни глупости дето в реалния живот ги няма ........
|
|
|
|
|
|
Sep 1 2007, 05:51 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sep 3 2007, 01:50 AM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
http://www.scifi.com/scifiwire/index.php?c...=0&id=43814 Оттук става ясно, че вторият сезон ще продължи тази пролет. |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 28th July 2026 - 06:11 AM |