subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн ![]() |
ЦЕНТУРИОН
Линк към IMDb Субтитрите са за изданието Centurion.LiMiTED.DVDRip.XviD-ALLiANCE Субтитри Субтитрите пасват идеално и за изданието "Centurion.2010.DVDRip.XviD.AC3-ViSiON". Предполагам, че ще паснат и за останалите DVDRip рилийзи. Този коментар е бил редактиран от Babilon на Feb 1 2012, 11:57 AM |
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -=minimalistic=- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 530 Регистриран: 30-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 4 243 Статус: Офлайн ![]() |
Изгледах го с букви от един друг сайт и още ме е яд. Обаче нещо не ме грабна дотолкова, че да го гледам отново с качествен превод, но благодаря за усилията. ![]() |
------------------------------------ Из благодарностите на потребители...
Цитат оня лигльо май се помисли за велик и чака да му се молим ...?!? |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Dangling His Legsss ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 387 Регистриран: 23-September 07 Град: Sexantapristis Потребител No.: 44 128 Статус: Офлайн ![]() |
Ей това му се казва срок: "след малко" ![]() Има и постери на български, ако по ти харесват. Много благодаря! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() DINGER! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 718 Регистриран: 24-August 09 Град: PLOVDIV Потребител No.: 98 085 Статус: Офлайн ![]() |
Дам, срокът е страшен. Благодаря за субтитрите! Искам да попитам дали филмът има съвсем малко нещо общо със Спартак: Кръв и кости? Постерът ме грабна и може само заради него и субките да изгледам филмчето.
Този коментар е бил редактиран от Ваня на Aug 17 2010, 06:56 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
9 потребител/и са ви благодарили : Fittipaldi, stealth, Петър Хараланов, dimi123, simo76, viper*, velikolepna, CVSTOS, Ваня There has/have been 9 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн ![]() |
Има и постери на български, ако по ти харесват. Много благодаря! Вече е на български ![]() Дам, срокът е страшен. Благодаря за субтитрите! Искам да попитам дали филмът има съвсем малко нещо общо със Спартак: Кръв и кости?Постерът ме грабна и може само заради него и субките да изгледам филмчето. Още не съм стигнал до този сериал и не мога да ти кажа, но кръв и кости определено има ![]() |
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Дам, срокът е страшен. Благодаря за субтитрите! Искам да попитам дали филмът има съвсем малко нещо общо със Спартак: Кръв и кости? Постерът ме грабна и може само заради него и субките да изгледам филмчето. Хич не ми хареса Спартак (гледах 3 епизода де), но този филм адски много ми допадна. Адски добре е направен. Определено си заслужава гледането. |
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() DINGER! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 718 Регистриран: 24-August 09 Град: PLOVDIV Потребител No.: 98 085 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за оценките, определено ще го изгледам! ![]() ПП Симо, Слъги, мен лично много ми хареса сериалът, но всеки със своя вкус. ![]() Този коментар е бил редактиран от Ваня на Aug 18 2010, 12:05 AM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Dangling His Legsss ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 387 Регистриран: 23-September 07 Град: Sexantapristis Потребител No.: 44 128 Статус: Офлайн ![]() |
OFFTOPIC: СерЯлът "Кръв и кости" е много страшен. По-добре да си пусна този филм за приятни сънища ![]() ПП Ваня, аз съм гледал "Спартак: кръв и пясък". Този още не съм ![]() Този коментар е бил редактиран от simo76 на Aug 18 2010, 11:05 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 642 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте, бихте ли синхронизирали тези субтитри с един от релийзите с по-восоко качество , например Centurion.Limited.720p.BluRay.x264-infamous ? Благодаря. |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 12:25 AM |