subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Dec 12 2009, 11:02 AM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
Факт е обаче, че "класически" фантастичен сериал няма и скоро не виждам дали ще се появи такъв. Провалиха се и Virtuality и Defying Gravity .... V и Flash Forward със своите слаби рейтинги вървят в същата посока.
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Dec 12 2009, 11:34 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
Извинявай Базикчо но да сравняваш V и Flash Forward със Стар Трек и Старгейт е все едно да сравняваш моторетка с ракета - нямат нищо общо! За твое сведение следя и двата, но в тях и дума не става за изследване на нови земи приключения и всичко останало което предлагаха двата "Стар" сериала, щом ми ги предлагаш като заместител значи изобщо не си разбрал какво съм казал в поста си по горе... не съм казал че няма фантастични филми и сериали за гледане - казах че няма изследователски и приключенски такива! Дано този път съм се пояснил!
|
|
|
|
|
|
|
Dec 12 2009, 12:29 PM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
Ииии то ся едно място за мрънкане не ни остана... Бъзикофф ше мижаш с едното око докато четеш, но не ни разваляйте седянката. И без това се открихме сродни души тук, нека си хортуваме, докато чакаме да стане март. марти, визоне, аз съм х3. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Dec 12 2009, 12:58 PM
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн |
Ей, да сравнявате Фарскейп със сапунка - ще ядете бой, да ви е ясно! Той ако е такъв, то SGU не знам какво е.
|
|
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
|
Dec 12 2009, 01:34 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
Факт е обаче, че "класически" фантастичен сериал няма и скоро не виждам дали ще се появи такъв. Провалиха се и Virtuality и Defying Gravity .... V и Flash Forward със своите слаби рейтинги вървят в същата посока. аз на Virtuality само помня, че му гледах първите 15-20 мин и го спрях, тъп ми беше, а за DG беше интересен.... долу- горе даже имаше и малко повече действие от SGU п.п а що се отнася до "Класическата" фантастика, в последно време не само няма ами то си е цяла "пустиня" след като спряха и двата SG-та и BSG абсолютно нищо не остана, само Доктор кой още ни държи над водата, ама и той който пуска по 1 серия на 6 месеца се е насо4ил към дъното ми се струва :0 |
|
|
|
|
|
|
Dec 12 2009, 01:38 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Dec 12 2009, 02:36 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
|
Dec 12 2009, 04:28 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 40 Регистриран: 15-January 07 Град: Русе Потребител No.: 1 110 Статус: Офлайн |
Тук не чух никой нищо да споменава за Andromeda.Той също не беше лош. |
|
|
|
|
|
|
Dec 12 2009, 05:37 PM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
Интересно. Тук сега вместо "цената на Кхлоините сълзи" върви кой е по-по-най от сериалите. Дайте да си направим Топ 5 или 10 на любимите сай-фай сериали със защо? Кой е навит? |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Dec 12 2009, 06:59 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
Всяко отклонение от Кхлоините сълзи ( |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Dec 12 2009, 08:06 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Dec 12 2009, 08:30 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 40 Регистриран: 15-January 07 Град: Русе Потребител No.: 1 110 Статус: Офлайн |
1.SG SG1 2.SG Atlantis 3.Star trek Enterprise 4.Andromeda 5.Farscape 6.Star Trek NG 7.Babylon 5 8.BSG Това е от мен. Цитат |
|
|
|
|
|
|
Dec 12 2009, 09:55 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн |
Е, стига офф топик, после мен ще обвинят, че ви отклонявам от темата. |
|
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
|
Dec 12 2009, 11:02 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 131 Регистриран: 17-September 07 Потребител No.: 43 412 Статус: Офлайн |
Последно като проверих темата беше за Stargate?
|
|
|
|
|
|
|
Dec 12 2009, 11:56 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Извинявай Базикчо но да сравняваш V и Flash Forward със Стар Трек и Старгейт е все едно да сравняваш моторетка с ракета - нямат нищо общо! За твое сведение следя и двата, но в тях и дума не става за изследване на нови земи приключения и всичко останало което предлагаха двата "Стар" сериала, щом ми ги предлагаш като заместител значи изобщо не си разбрал какво съм казал в поста си по горе... не съм казал че няма фантастични филми и сериали за гледане - казах че няма изследователски и приключенски такива! Дано този път съм се пояснил! Не съм ги сравнявал просто исках да кажа че като не ти харесва SGU не го гледай в него няма толкова тръпка колкото в Flashforward примерно. На мен ми липва сериал като Rome примерно но другия месец май ще имаме Спартак QeTeSh Няма да ти я спирам няма и да ти преча P.s. даже това е 2рия ми пост от доста време и пак е пъри за страница нищо не е спряно, за един ден страница не е зле спамери
Този коментар е бил редактиран от Базикчо на Dec 12 2009, 11:57 PM |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 17th September 2026 - 12:52 PM |