subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 6 2009, 02:11 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 221 Регистриран: 26-December 06 Потребител No.: 94 Статус: Офлайн |
И какво сега... Само Лок се подмлади с 3 години. Язък. Аз най много се радвам, че синтезираха въпросните години в един епизод. Нямаше да издържа още един сезон прескачане напред-назад. Сойър беше пълна скръб, докторката го е натъпкала с хапове сигурно. Щом и се е прежалил за нея, ужасно антипатично, бездарно същество... Но кака Кейт както се появи с тоя секси боксьорски потник, шансовете й се изпаряват забележимо. Абсолютно статуята е за отвличане на вниманието от основния въпрос, а именно - как ще се осъществи завръщането в бъдещето. Надявам се, няма да опитат да вдигнат 88 мили в час с бусчето и да се изпотрепят. |
|
------------------------------------ Quit smoking or die trying! Не пуши от 12 март 2009 г., 16 ч. 17 мин. So it goes. |
|
|
|
|
Mar 6 2009, 02:18 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
Аз лично предпочитам "Хорус" да го изписвам, за да избягвам дублетните обърквания. За "тояжката и кръста" няма да коментирам, понеже очевидно не си прочел какво се дискутира по този въпрос по-горе в темата. Скиптър и анкх, става ли? Исках да кажа, дали Островът е заселен още от началото с древни египтяни? Всичко сочи натам... Този коментар е бил редактиран от burndead на Mar 6 2009, 02:21 PM |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Mar 6 2009, 02:30 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 221 Регистриран: 26-December 06 Потребител No.: 94 Статус: Офлайн |
С тия щръкнали ушички не ми се вярва да е Хор.
|
|
------------------------------------ Quit smoking or die trying! Не пуши от 12 март 2009 г., 16 ч. 17 мин. So it goes. |
|
|
|
|
Mar 6 2009, 02:38 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
С тия щръкнали ушички не ми се вярва да е Хор. Нито пък Анубис. И в двете снимки публикувани по-рано, двата бога са вдигнали в лявата си ръка жезъл. А на снимката добре се вижда, че и двете ръце на статуята са прибрани до тялото... След кратко проучване, по-скоро ми изглежда на това и на това. Само, дето тялото не е толкова пълничко. Този коментар е бил редактиран от burndead на Mar 6 2009, 02:39 PM |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Mar 6 2009, 06:11 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 109 Регистриран: 7-July 07 Град: София Потребител No.: 35 525 Статус: Офлайн |
На мен нещо друго ми се върти в съзнанието. Когато просветна в самолета Джак, Кейт и Хюго "паднаха" на острова отделно от хората със самолета. Дали е възможно когато е присветнало Джак и приятелчетата му да са се озовали в 1977, а Лок, Бен и терориста (на терорист ми прилича Този коментар е бил редактиран от Petroka на Mar 6 2009, 07:06 PM |
|
|
|
|
|
|
Mar 6 2009, 07:05 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Сега изгледах отново серията и се замислих за отношенията между Другите и Дарма. Когато Ричард отиде при тях беше ясно, че за него и неговите хора прегради не съществуват ( raichinov, мисля, че Хоръс казва, че ако знаел, че ще идва, щял да изключи, а не да включи оградата или поне аз чувам turn the fence off). От което следват две неща: 1.че Другите и Дарма си комуникират безпроблемно и 2. че присъствието на Дарма зависи единствено от добрата воля на Другите. Та ми е интересно защо са ги допуснали изобщо на острова. От епизода, в който Ричард уговаряше Бен да им помогне с прочистването останах с впечатлението, че не могат да се справят сами, дори че ги е страх да се приближат до селцето, а сега излиза точно обратното - Дарма са гостите на този остров и очевидно доста ги е шубе да не би да бъдат изхвърлени оттам. ___________________ Този коментар е бил редактиран от raichinov на Mar 6 2009, 10:06 PM |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Mar 6 2009, 07:34 PM
Коментар
|
|
![]() .: Outcast :. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 835 Регистриран: 30-January 07 Град: Upload Form / English Section Потребител No.: 4 456 Статус: Офлайн |
Интересно за статуята: Цитат The statue may be in reference to a story "Headlong Hall" by Thomas Love Peacock; chapter 4 notes: "Here you see is the pedestal of a statue, with only half a leg and four toes remaining: there were many here once. When I was a boy, I used to sit every day on the shoulders of Hercules: what became of him I have never been able to ascertain." Този коментар е бил редактиран от freakazoid на Mar 6 2009, 07:34 PM |
|
------------------------------------ The Queue Цитат(WizardBGR) Таймингът е от субтитрите на Addic7ed, а те рядко имат проблеми. Цитат We don't understand the universe They're just now starting to think that Inside every black hole is another universe Wrap your fucking head around that We have no fucking idea |
|
|
|
|
Mar 6 2009, 11:14 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
http://www.timelooptheory.com/the_timeline.html Общо взето - тая теория, доста достоверна изглежда. Но някак сега не ми се струва всичко толкова мистериозно - някак ми се уби малко тръпката. Всичко е обяснено с пътуването във времето... minastirit, ако още смяташ, че нещата нямат логика, и че сценаристите всичко така си го нагаджат, и не знаят, кое как ще се развие - прочети това, ще ти даде малко яснота. Все пак - и сценаристите са достатъчно болни мозъци. Иначе, от целия текст, най ми хареса тази реплика: "Ben, in fact, isn't the bad guy." - е тва и да го видим, нема да го повервам. Едно нещо си изясних с теориите - Бен, като чу, че Лок трябва да говори с Елоиз, го уби (в някое от измеренията, ако така е редно да се наричат), защото ще промени по някакъв начин развоя на събитията, който няма да е подходящ за доброто на острова. И понеже Бен е много навътре в нещата, е знаел, че като убие Лок в това измерение, в другото (което и от всичките да е, просто много са ми сложни тия мисли) Лок ще си е жив. Само да видиме, Бен като се върне в съзнание, как ще обясни на Лок, защо го е направил. Един вид - сценаристите, ще поразкрият ли фабулата малко на зрителите, или ще продължават да си правят пас - държейки ги на тъмно. Кой кво ще да вика - серЯлчето си е готино. http://www.timelooptheory.com/lost_timeline.jpg А по тая схема - Бен е роден във второто измерение, т.е. той въобще не съществува... май. Само от цялата работа не разбрах, от какъв зор Бен, Ричард и Яков толкова се зорят, за да спасят острова, като могат да си пият коктейлче в някоя китна къщурка в Маями и Хорейшо да ги пази. Този коментар е бил редактиран от TheMiamiTiger на Mar 6 2009, 11:24 PM |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Mar 7 2009, 12:12 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 24 Регистриран: 27-February 07 Град: София Потребител No.: 13 838 Статус: Офлайн |
... Х'абсолютно си прав Та опитах се да помогна на незнаещите и преведох тази теория ПС: Надявам се да нямате нищо против, че правя малко рекламка на другия сайт
Този коментар е бил редактиран от batemiteee на Mar 7 2009, 12:14 AM |
|
|
|
|
|
|
Mar 7 2009, 06:33 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 16-March 08 Град: Rousse Потребител No.: 65 348 Статус: Офлайн |
Интересна теория,но полвинчата половината мистерии ги обяснява половината не.Има доста грешки вече разбрахме ,че Уйдмор е английски(може и американски тука не запомних какъв беше)войник и водородната бомба си беше в миналото не през 2007.Пропуснато е обяснението за статуята която толкова много се дискутира тук,според теорията не е имало хора на острова преди "Черната скала". Обяснението за дима е нескопосано и се набляга прекалено много на това ,че съдбата се намесвала с това обяснение автора изкарва сериала почти като онази трилогия "Файнъл дестинейшън" .Видяхме че и ричард изобщо не го е страх от Дарма дори напротив,а в теорията пише как се промъквал да се връща в времето.Тези който се привиждали били хора които се връщали в времето да ,но измамника който взе на Лок бъбречето и Сойер го уби от къде се взе на острова и кончето което Кейт виждаше.Има още несъответсвия,но и тези са достатъчни да оборят тази теория.
Този коментар е бил редактиран от phoenixman на Mar 7 2009, 09:18 AM |
|
|
|
|
|
|
Mar 7 2009, 09:24 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 24 Регистриран: 27-February 07 Град: София Потребител No.: 13 838 Статус: Офлайн |
Хмм разбира се това е теория на човек също като нас фен на сериала |
|
|
|
|
|
|
Mar 7 2009, 09:39 AM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Аха, значи му е време да потъне. А тоя дето взе бъбрека на Лок, дето Сойер му свети маслото, говореше за острова като за ада. Абе, наистина има още много неща, които нямат много-много логика, но поне повечето неща с тая теория се изясняват, малко или много... А тоя дето е писал тая теория, или е някъв физик (ала Фарадей), или е от обкръжението на сценаристите. Аз, примерно, съм твърде тъп, за да напиша нещо такова. Този коментар е бил редактиран от TheMiamiTiger на Mar 7 2009, 09:42 AM |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Mar 10 2009, 06:56 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mar 11 2009, 05:30 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 102 Регистриран: 10-May 07 Потребител No.: 28 565 Статус: Офлайн Моят блог |
за Статуята ако се окаже нещо египетско ще съм доста разочарован, по-скоро очаквах нещо в стил Атлантида, Лемурия ![]() Попаднах на това в Лостпедия, бог на плодородието, вързали са го и с това, че жените не могат да раждат на Острова на мен поне крака не ми прилича много и затова започвам да си мисля "Възможно ли е да има повече от 1 статуи?" да речем в 4-те краища на Острова, и да са на различни богове, или там каквото е бебето интересно кой ще излезе, аз си мисля, че може да е Итън или Гудуин, чета всякакви теории, че е Джак, Сойер и кой ли още не. Възможно ли е Ейми = Амелия ![]() На мен нещо друго ми се върти в съзнанието. Когато просветна в самолета Джак, Кейт и Хюго "паднаха" на острова отделно от хората със самолета. Дали е възможно когато е присветнало Джак и приятелчетата му да са се озовали в 1977, а Лок, Бен и терориста (на терорист ми прилича Джак, Кейт, Хърли - 1977 година Сън, Бен, Лок и останалите от полет 316 - 2008 година 1. станция Хидра беше пуста 2. имаше катастрофа, поне за останалите 3. Джак, Кейт и Хърли (само за тях знаем) паднаха в една от "дупките" както ги нарече Хоукинг в 1977, зората на Дарма 4. ако катастрофата на 316 и Джак, Кейт, Хърли бяха в една година нямаше да има никаква логика от "изчезването" на последните трима преди катастрофата Сега изгледах отново серията и се замислих за отношенията между Другите и Дарма. Когато Ричард отиде при тях беше ясно, че за него и неговите хора прегради не съществуват ( raichinov, мисля, че Хоръс казва, че ако знаел, че ще идва, щял да изключи, а не да включи оградата или поне аз чувам turn the fence off). От което следват две неща: 1.че Другите и Дарма си комуникират безпроблемно и 2. че присъствието на Дарма зависи единствено от добрата воля на Другите. Та ми е интересно защо са ги допуснали изобщо на острова. От епизода, в който Ричард уговаряше Бен да им помогне с прочистването останах с впечатлението, че не могат да се справят сами, дори че ги е страх да се приближат до селцето, а сега излиза точно обратното - Дарма са гостите на този остров и очевидно доста ги е шубе да не би да бъдат изхвърлени оттам. от 1974, когато видяхме Ричард да преговяря със Сойер до Чистката има 12 години... много неща са се случили а момента в който Бен видя Ричард за 1-ви път беше доста фейк според мене, Ричард изглеждаше облчен точно в стил "фалшивото село на Другите от 2-ри сезон", когато се преструваха на диваци с две думи - интересна серия Джулиет и Сойер ми харесаха като двойка Джош Халолей направи невероятна серията Ще е интересно как Джак ще поеме новината, че Сойер командва парада този път, образно казано |
|
------------------------------------ "Next time a sunrise steals your breath or a meadow of flowers leaves you speechless, remain that way.
Say nothing, and listen as heaven whispers, "Do you like it? I did it just for you." |
|
|
|
|
Mar 12 2009, 09:58 PM
Коментар
|
|
![]() 39 days… 18 people… one survivor!!! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 193 Регистриран: 18-August 07 Град: Русе Потребител No.: 41 174 Статус: Офлайн Моят блог |
Цитат("http://www.tv.com") Lost is killing someone… for good. ABC's sci-fi drama will lose a major character sometime this season Кой ли ще бъде? |
|
------------------------------------ Цитат(haZe™) Ако искаш да бъдеш умен, научи се разумно да питаш, внимателно да слушаш, спокойно да отговаряш и да престанеш да говориш, когато няма какво да кажеш! |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 25th January 2026 - 05:07 PM |