subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
May 22 2010, 12:08 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 378 Регистриран: 17-July 09 Град: Кюстендил Потребител No.: 96 732 Статус: Офлайн |
Реших да направя тази тема, защото доста хора превеждайки, гледат филмите/сериалите и може би ще ми помогнат на мен сега. Правя тази тема, не за да помогнат съ-форумците само на мен, а и на други хора, които търсят определен филм/сериал. Моля всички да преглеждат коментарите по-назад, за да проверяват, дали вече няма дадено това, което търсят. Това, което сега аз търся е научно-популярен филм, който да показва как нещата работят (не как се правят) - 3D компютърни изображения, схеми, модели, или друго каквото може. Ако някой си спомня по БНТ даваха "Приказки за физиката" където показваха как нещата работят (точно това, което търся). Също така по БТВ преди години даваха анимационно филмче за едно семейство, в което "родата" учеха детето на физика, химия, биология и др. Там бащата беше по точно това (единствено си спомням за КЛЮЧАЛКАТА, а касетофон ми е в главата, въпреки че не си спомням нищо, което означава, че може и да не е имало...) Ако има такова чудо някъде, подобно на това по някакъв начин, моля драснете 1 коментарче. (Дайте първо да намерим нещо подобно, после ще гледаме с какво аудио е, субтитри и качество...). Тези след мен могат също да задават въпроси за това, което търсят. Нещо като това например, за което благодаря на Zaza14 Също така от този линк по-горе открих трикчета за телефони. Ако има такъв сериал/филм - моля кажете Този коментар е бил редактиран от tonyy на May 22 2010, 01:58 AM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
tonyy Търся филм/сериал от типа на... May 22 2010, 12:08 AM
Zaza14 "Приказки за физиката" беше българска по... May 22 2010, 12:26 AM
freakazoid Общо взето, ако отгърнеш програма за Дискавъри, ще... May 22 2010, 12:32 PM
HeBuguM Дали ще е офтопик да питам за един документален фи... May 22 2010, 07:08 PM
Devilhound Сериалчето за което говориш е "Семейство Защо... May 22 2010, 09:49 PM
dumbeto Ако някой знае подобно филмче на The Covenant (200... May 23 2010, 04:43 PM
freakazoid ^ http://www.imdb.com/title/tt0475944/recommendati... May 23 2010, 06:30 PM![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 27th October 2025 - 12:54 AM |