subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Гилдията на благородните девици ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 056 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 187 Статус: Офлайн ![]() |
http://www.imdb.com/title/tt0065908/ [attachment=3523:84967bb691e9eb23.jpeg] Полски комедиен мини сериал /3 части/, разказващ за приключенията на неудачника от полската армия Франек Долас, който попада в плен още в първите минути на Втората световна война и по стечение на обстоятелствата остава с ужасното впечатление, че всичко започва по негова вина. Комичните ситуации следват една след друга през всичките му опити /неуспешни и успешни/ за бягство от плен и опитите му да стигне до новосформирани полски или съюзнически части в Югославия, Северна Африка, Италия и родната Полша. Лично за мен си остава един от най-добрите и забавни полски филми, чието гледане води до огромно удоволствие, изпълнено в стила на класическата комедия. . ПРЕВОД: BEST RIPPER /през английски субтитри/ РЕДАКЦИЯ: FAI RODIS & LAZY /през полско аудио и полски субтитри/ Преводът ще се прави за 3 х DVD5 ремастерирани и евентуално ще може да се ползва за рипове от тях. Качеството на ДВД-тата е отлично - цифрово преработени, оцветени и с АС3 5.1 звук. Преводът ще се качи накуп за трите части. СУФТИТЛИ = DVD Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 12 2012, 03:28 PM |
------------------------------------ Мисленето не е за всеки...
-------- Какво е предназначението на жената в хобито на мъжа? - Да ти развали кефа от него! |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 172 Статус: Офлайн ![]() |
Лелеее, това съм го гледал като дете. Мисля, че телевизията го бяха превели като "Как започнах Втората световна война", разбира се ако не бъркам. Както и да е, не съм очаквал такава изненада. Успех!
Този коментар е бил редактиран от CuckoosNest на Dec 28 2007, 04:15 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 17th June 2025 - 08:04 PM |