subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 868 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 35 Статус: Офлайн ![]() |
Каня се да си купя ДВД плейър, но за съжаление никак не мога да се ориентирам какъв. Ще се радвам, ако споделите препоръките си. Изискванията ми са да чете всякакви ДВД-та и DivX-и и размерът на субтитрите му да е по-големичък. Досега съм ползвала Elite PV-399X, но той вече отказва да чете част от дисковете. |
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Гилдията на благородните девици ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 056 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 187 Статус: Офлайн ![]() |
Абе, Брадатия, що ме излъга, че си си купил Elite 4400 USB, бе? Тука ми разправяш за 4000 USB? Кого лъжеш, признавай! Убью... . Zaza, мойто кино е: MB Gigabyte некво дърто на s.370, CPU Cell 950 Mhz, 256 MB SDRAM, HDD 40 GB, SB Live 5.1!, Speakers Creative 5100 5+1, DVD+RW TEAC, OS Win XP SP2, има USB и Internet даже.... ![]() Този коментар е бил редактиран от BestRipper на Dec 13 2007, 11:09 PM |
------------------------------------ Мисленето не е за всеки...
-------- Какво е предназначението на жената в хобито на мъжа? - Да ти развали кефа от него! |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 13th October 2025 - 12:44 AM |