subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 868 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 35 Статус: Офлайн ![]() |
Каня се да си купя ДВД плейър, но за съжаление никак не мога да се ориентирам какъв. Ще се радвам, ако споделите препоръките си. Изискванията ми са да чете всякакви ДВД-та и DivX-и и размерът на субтитрите му да е по-големичък. Досега съм ползвала Elite PV-399X, но той вече отказва да чете част от дисковете. |
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 404 Регистриран: 9-January 07 Град: CZ Потребител No.: 371 Статус: Офлайн ![]() |
Миналата седмица взех за детето NEO DVD-E70 DIVX от Техномаркет. Цената е умопомрачителна - 39,90 лв. ДВД-то чете всичко наред, с което съм го захранил досега, включително и понадраскани RW дискове. Най-важният момент е, че има USB вход и плейва филмите директно от флаш диск. Субтитрите са бели удебелени (bold) на черен фон и се четата перфектно. Ръчно се задава кой е файлът със субтитрите (може и да се изключват), така че не е проблем да има различно наименование на филма и субтитрите или да имате на диска няколко версии на субтитрите. Дисканционното макар и малко грозно си има Eject бутон (какъвто например марковият ми филипс няма) и бутони за... усилване и намаляване на звука. Обобщение: + Повече от достъпна цена + USB вход + Чете наред всички DivX, с които съм го захранил досега + Четими субтитри, като по желание пуска и субтитри, които са озаглавени различно от филма + Компактен и удачен дизайн (26х25х5см) + Идва си с кабел за включване на телевизор (чинчове, не скарт) + Наличие на скарт, S-video и "Y, Cb, Cr" изходи (последното май го водят HDTV при видеокартите) + Има и един изход наречен coaxial и мисля, че е този цифров изход за звука, за който споменава vidon + Eject и Volume control на дистанционното - Няма батерии за дистанционното в комплекта (2*ААА) и самото дистанционно е малко грозновато - Малко бавно зарежда филм от USB-то (около 40-50 сек) - При превъртане на DivX не възпроизвежда на по-голяма скорост, а просто показва избирателно статични картини. Т.е. ако гледате на скорост 4х, може и да не схванете какво се случва във филма - Уникално ниска цена (за да е 39.90 лв с ДДС си представете за колко $ е произведен в Китай) - Нео Ето и няколко бързи шот-а: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 13th October 2025 - 09:15 PM |