subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
Sep 22 2007, 01:13 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 22-September 07 Потребител No.: 44 015 Статус: Офлайн |
Здравейте! Не знам дали това е правилното място, където да дам своето предложение/призив към преводачите. Имаме много хубави български филми (макар и повечето да са стари..), но проблема е, че не мога да се популяризират навън, поради езиковата бариера. Бих бил щастлив ако се намерят преводачи-патриоти, които да напишат английски субтитри за български филм - които и да са те. Иска ми се да научат малко повече за нас както в културен, така и в исторически план. В политически за съжаление нямаме с какво да се похвалим. Омръзна ми вече когато изляза извън България да ни мислят за идиоти, които тепърва откриват думата "телевизия", "кино", "интернет" и т.н.. Преди време бях опитал да преведа филма "Писмо до Америка", но не се получи особено удачно.. Аз и не съм особено добър в превода, особено литературния, а последното, което искам да направя е да създам грешно впечатление за филма поради некачествен превод. Затова пък съм готов да помогна както мога на хора, решили да се включат. Извинявам се, ако се окаже, че вече темата е била повдигане, обаче чрез search-a не успях да намеря нищо. Благодаря, че ме прочетохте. Лек ден |
|
------------------------------------ ⌘
|
|
|
|
|
![]() |
Nov 30 2007, 12:25 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 27-November 07 Потребител No.: 53 133 Статус: Офлайн |
Искам да покажа някои БГ филми на приятелите ми в UK, но за целта ми трябват БГ субс. Бих искал субтитри за "Време разделно" (двете части). Видях субтитрите за "Козият рог" и "Крадецът на праскови", благодаря за тях, и за "Време разделно" в аванс. Съжалявам за темата в RQ раздела. Edit: Благодатя ти Edlund. Благодаря за бързата реакция и за титрите. Cheers now Този коментар е бил редактиран от an7iloop на Dec 3 2007, 10:58 PM |
|
|
|
|
|
|
Dec 2 2007, 11:55 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 8-June 07 Потребител No.: 32 892 Статус: Офлайн |
Искам да покажа някои БГ филми на приятелите ми в UK, но за целта ми трябват БГ субс. Бих искал субтитри за "Време разделно" (двете части). Видях субтитрите за "Козият рог" и "Крадецът на праскови", благодаря за тях, и за "Време разделно" в аванс. Съжалявам за темата в RQ раздела. http://kroraina.com/NI/subtitri/Vreme%20Razdelno.rar http://kroraina.com/NI/subtitri/Vreme_na_nasilie.rar .............. an7iloop, Годината в самото начало на субтитрите от първия линк е сбъркана. Не става дума за 1968 г., а за 1668. Поправи я, за да не останат английските ти приятели с впечатление, че преди 40 години сме живели в Османската империя и сме стреляли с лъкове и шишанета. Този коментар е бил редактиран от sty на Dec 3 2007, 01:05 AM |
|
|
|
|
|
|
exerhlp субтитри за български филми Sep 22 2007, 01:13 AM
_.:*~*:._Shai-Hulud_.:*~*:._ Ей това ще е истинският тест за величаещия се прев... Sep 22 2007, 09:18 AM
raichinov Подкрепям!
:Lighten: Много добра идея.
Има... Sep 22 2007, 09:27 AM
electroneon Козият рог
Крадецът на праскови Sep 22 2007, 09:28 AM
liquid Преди време се опитах да подхвърля тази муха тук, ... Sep 22 2007, 09:38 AM
exerhlp С малко повече помощ от администраторите може и да... Sep 22 2007, 02:51 PM
jokata На някои от филмите, продуцирани от БНТ от последн... Sep 23 2007, 06:13 PM
Stone То повечето от старите български филми имат нужда ... Sep 23 2007, 06:44 PM
daniella87 То повечето от старите български филми имат нужда ... Aug 13 2009, 05:08 PM
thefirelord За някои филми ще трябват доста големи познания от... Dec 2 2007, 12:04 PM
exerhlp няма да е лошо и да имаме преведени някои от по-за... Aug 12 2009, 10:35 PM
BestRipper Ето за един от новите български: Дзифт При това ... Aug 13 2009, 07:31 AM
sabnina Преди време направих български субтитри на "О... Aug 13 2009, 02:24 PM
BestRipper Офф 1: thereisnoother, ако искаш да видиш съвремен... Aug 14 2009, 07:03 AM
stanimir2 Здравейте.
Направих български субтитри на филма Тр... Jun 25 2011, 11:47 AM![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 18th November 2025 - 10:28 PM |