subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 3-September 07 Потребител No.: 42 272 Статус: Офлайн ![]() |
Под "класики" имам предвид по-стари филми, които обаче са стойностни и винаги ще бъдат на върха. Забелязвам, че се превеждат всевъзможни нови глупави филми и сериали, само защото са нови. Разбира се, не всичко е глупаво, среща се и нещо добро отвреме навреме. За съжаление никой не желае да се заеме с превод за Луи Дьо Финес (фр), или култовия сериал "Новият политик"(анг)... Не вярвам толкова да няма хора от френската гимназия - фенове на Финес... Явно, че вече никой не цени хубавото кино за съжаление. |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
daemia, преди да изказваш подобно толкова категорично мнение, пробва ли да провериш в търсачката (има опция за търсене по години)? Ако пробваш, ще се увериш, че има субтитри за доста стари филми като се започне от 1917 та чак до наши дни ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 3-September 07 Потребител No.: 42 272 Статус: Офлайн ![]() |
daemia, преди да изказваш подобно толкова категорично мнение, пробва ли да провериш в търсачката (има опция за търсене по години)? Ако пробваш, ще се увериш, че има субтитри за доста стари филми като се започне от 1917 та чак до наши дни ![]() Ок, от вчера имам рикуест в раздела със сериали, ще си проличи, ако някой му обърне внимание. А за Фюнес (който наистина беше само пример), мисля няма нужда да пускам рикуест, явно не ви е от любимците. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 03:05 PM |