subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 63 Регистриран: 23-May 07 Град: Пловдив / Стара Загора Потребител No.: 31 158 Статус: Офлайн ![]() |
![]() ~ The Ultimate Gift ~ (2006) 'Последен подарък' "Животът се състои в това как го изживяваш, а не в това как го прекарваш." *Официален сайт* *Още една страничка на филма ~Жанр~: Драма ~Режисьор~: Майкъл Сабел ~Участват~: Дрю Фулър, Джеймс Гарнър, Али Хилс, Браян Деней, Абигал Бреслин, Лий Меридър и други. ~Държава~ : САЩ ~Година~: 2006~Времетраене~: 114 минути ~За филма~: Джейсън смята, че наследството, което му се полага от починалия му дядо, ще се състои от пари и материални облаги, но открива друго за своя изненада. Базирана на бестселъра "Последен подарък" от Джим Стовал, историята изпраща Джейсън Стивънс на невероятно пътешествие с цел да открие отговора на въпроса: "Каква е връзката между богатството и щастието?". Джейсън има много бегли взаимоотношения с предполагаемо богатия си дядо "Червения" Стивънс. Казано направо - той го мрази. Между тях никога не са съществували задушевни разговори, нито горещи прегръдки, а само студени парични преводи. И естествено, когато Червения умира, Джейсън очаква, че всичко, което ще му остави той, ще са прости парични транзакции и че парите на дядо му ще му позволят да продължи досегашния си охолен начин на живот. Но всъщност старецът е завещал план за Джейсън, чрез който той да добие рутина в живота си. Всичко се състои в дванадесет задачи, които Червения нарича "подаръци", всяка от които предизвиква Джейсън по различен начин. Натрупвайки опита от всички тях, младокът ще се промени завинаги. "Последен подарък" е филм, който едновременно забавлява, трогва и държи в интерес зрителя - филм за промяната у човека, за пътя, който той изминава, за да стане това, което е. ~IMDb рейтинг~: 7.2/10 (1,180 гласа) Брой файлове (CD): 2 За релийза: The.Ultimate.Gift.DVDRip.XviD-NeDiVx Постери: постер 1; постер 2 ; постер 3; Книгата "The Ultimate Gift". Филмът е много добър, докосна ме. На моменти е приключенски и адски забавен, а в друг момент - сълзливо трогателен...Рядко съм гледала толкова стойностни филми, още повече, че напоследък точно те са на изчезване ![]() ![]() ![]() ![]() Субтитри за "Последен подарък" ♥ Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 12 2012, 03:55 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн ![]() |
И в погребенията ли станах експерт? ![]() Шегувам се; с удоволствие ще помогна за каквото има нужда. Ако искаш, ми изпрати превода по имейл, когато приключиш. Веднага ще ти пиша колко бързо бих могъл да го прегледам. (В момента редактирам един превод на KALBI и две-три серии на CSI Miami, но до другата седмица би трябвало да съм се освободил.) П.п. Ще ти отговоря и на запитването за "The Last Sin Eater", но нека да е след неделя, ок? Надявам се, че ще ми простиш за забавянето. |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 1st October 2025 - 02:02 AM |