subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
May 25 2019, 11:46 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 25-May 19 Потребител No.: 141 219 Статус: Офлайн |
Уважаеми администратори, Често се сблъсквам с един проблем: Въпреки,че описанието на вашите субтитри ме информира,че са на български,те са на английски. Английският ми стига само до съобщенията в операционната система и английските субтитри не ми вършат работа. Като пример ще ви дам субтитрите за сериала Чернобил и филма Местните,който е причина да ви пиша. Моля,информирайте в описанията ако преводът на субтитрите не е завършен. Ако ми отговорите,моля това да бъде на e-mail-а ми. Поздрави Scuba |
|
|
|
|
|
|
![]() |
May 26 2019, 11:18 PM
Коментар
|
|
![]() ТВ маниак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 742 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 114 116 Статус: Офлайн |
Има доста потребители, които пишат такива коментари, така че съм сто процента сигурна какъв е проблемът - просто сте свалили рилийз с английски субтитри в матрьошката (тоест видеофайла и английските се отварят по подразбиране) и не сте превключили ръчно на българските. Така че проблемът е във вашия телевизор. Не че ще го прочетете, просто не ми се иска колегите да умуват какъв е несъществуващият казус.
|
|
|
|
|
|
|
scubadiver проблеми с езика на субтитрите May 25 2019, 11:46 PM
Victoria Надали ще прочетете това, но все пак - възможно е ... May 26 2019, 07:14 PM
Tigermaster Две неща.
Първо, scubadiver, ако искаш да ти се о... May 26 2019, 10:07 PM
Babilon Честно казано, омръзнало ми е да се обяснявам почт... May 27 2019, 12:24 PM
JoroNikolov Аз напоследък забелязвам, че хората изобщо не чета... May 27 2019, 08:49 PM![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 16th November 2025 - 04:25 PM |