subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 517 Регистриран: 8-October 07 Потребител No.: 46 141 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Преводът на следващия епизод почти със сигурност ще бъде забавен доста, понеже ми излезе спешен ангажимент. Съжалявам.
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 21-September 16 Потребител No.: 139 461 Статус: Офлайн ![]() |
Преводът на следващия епизод почти със сигурност ще бъде забавен доста, понеже ми излезе спешен ангажимент. Съжалявам. Tigermaster, заемам се с този епизод ще се постарая тази вечер в късните часове да е готов, ако ли не утре вечер. Само да предупредя са пръв път работя със SubtitleWorkshop, но от седмица го разучавам и се надявам да няма проблем. Edit: Опитах, превод има, но трябва синхронизация... Използвах готови субтитри и само ги преведох, но явно, че тайминга не е по стандартите на sub.sab.bz, а пък аз със тайминг и синхронизация много не ме бива. Явно, че само с добро желание не става, съжалявам... Този коментар е бил редактиран от Anonimen на Oct 5 2016, 02:46 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 04:09 PM |