subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 378 Регистриран: 17-July 09 Град: Кюстендил Потребител No.: 96 732 Статус: Офлайн ![]() |
Имам въпрос и реших да го задам тук! Той е следният: Защо едни субтитри за даден филм, сложени върху друг филм се изместват с определено време (например 1,000 милисекунди) на всеки 20 секудни (горе-долу с толкова ми се изместваха)! Защо става така!? Нали времето на един филм е точно определено (с малко разминаване на места), но попринцип е едно и също. Надявам се ме разбрахте!
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= DH team =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 395 Регистриран: 10-March 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 90 214 Статус: Офлайн ![]() |
Ако съм разбрал въпроса ти правилно, мисля че това е отговорът: По принцип зависи как е рипван филмът, дали е имало заставки, дали е имало реклами (особено при сериалите и ТВриповете). Затова се правят синхронизации. ![]() Този коментар е бил редактиран от MichaelZ на Nov 15 2009, 04:27 PM |
------------------------------------ yve_sl (19:18:02 13/09/2010)
Мише, внимавай, лелиното, с тези съпруги да не се отчаяш. :D "It's gonna be legen...wait for it...dary!" |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 12th September 2025 - 09:54 AM |