subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 17-April 07 Град: Плевен, България Потребител No.: 23 885 Статус: Офлайн ![]() |
Може ли някой добър човек да ми каже с каква програма мога да си "извлека" субтитри от *.ogm или *.mkv файл. Благодаря предварително.
|
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 18-March 09 Потребител No.: 90 668 Статус: Офлайн ![]() |
Ставаше въпрос за няколко от лекциите на Ошо, те са кратички по половин час. И аз нали превеждам от испански, а тези филми са на английски със вградени испански субтитри. Ако бяха преведени с аудио щеше да е по добре, но. Ако беше игрален филм щеше да е по лесно да го намерим. Но нали аз все си харесвам такива малко странни филмчета. А и проблемът може би идва, от това, че не превеждам от английски. Мислех си да зарадвам почитателите на Ошо с още няколко лекции. Това беше, ако намеря някой от тези филмчета чисти, без субтитри, ще го преведа. Ако не, ще се постарая да зарадвам хората с някое друго филмче. |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 03:08 PM |