subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 40 Регистриран: 23-November 10 Град: Варна Потребител No.: 118 531 Статус: Офлайн ![]() |
Дантон
![]() Жанр: Исторически, биографичен, драма Година: 1983 Режисьор: Анджей Вайда Актьори: Жерар Депардийо, Войчех Пшоняк, Ан Алваро, Ролан Бланш, Емануел Дебевер Държава: Франция, Полша Времетраене: 136 минути Резюме: (Замунда) През ноември 1793 година адвокат Жорж Дантон (Gеrard Depardieu) се завръща от провинциалното си уединение в Париж, за да спре кървавия терор, започнат от неговия приятел и колега Робеспиер (Wojciech Pszoniak). За първи път в историята влиза в сила "неумолимата логика на революцията", заработва машината на нарастващото насилие и гилотината работи до пръсване. Твърдост и само твърдост, състраданието е реликва от проклетото минало, а слабите нямат място в едно светло бъдеще. ![]() Субтитри Този коментар е бил редактиран от yonkaval на Feb 16 2012, 08:59 AM |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Браво, чудесен избор! Благодаря! Само да вметна нещо за полските имена: Става дума за световноизвестния полски режисьор Анджей Вайда и за големия полски актьор Войчех Пшоняк. А френската актриса според мен е Ан Алваро. ![]() Този коментар е бил редактиран от sty на Dec 18 2011, 10:58 PM |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 40 Регистриран: 23-November 10 Град: Варна Потребител No.: 118 531 Статус: Офлайн ![]() |
Браво, чудесен избор! Благодаря! Само да вметна нещо за полските имена: Става дума за световноизвестния полски режисьор Анджей Вайда и за големия полски актьор Войчех Пшоняк. А френската актриса според мен е Ан Алваро. ![]() Благодаря за поправката. Наистина ме изтормози преводът на имената. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ей, спазих и срока - браво на мен! ![]() За филма: изключително впечатлен съм от полския актьор, който играе Робеспиер. Не че съм някакъв разбирач, но рядко се случва чак толкова да ми въздейства някой актьор. Иначе във филма няма екшън, но има няколко наистина силни сцени и вярвам, че ще се хареса на любителите на историята. ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 19th September 2025 - 04:28 PM |