subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Apr 4 2008, 10:51 PM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Apr 5 2008, 12:47 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
А мислех, че съм гледал всичко с Ал Пачино... |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Apr 5 2008, 12:11 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 2-May 07 Потребител No.: 26 170 Статус: Офлайн |
Искрени благодарности за това, че откликна на молбата ми и направи такъв бърз и професионален превод! Жив и здрав да си, друже.
|
|
|
|
|
|
|
Apr 7 2008, 09:48 AM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн |
Cruising Dvdrip Xvid Ac-3-Pito - субтитрии Благодарности на Soler за синхронизацията ПП Хареса ли ви методът на "плуващите та***и |
|
|
|
|
|
Apr 7 2008, 02:29 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 232 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 449 Статус: Офлайн |
Soler е минал като бърз влак покрай мене в мулето без дори да го видя. Stone, видях го това |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Apr 7 2008, 02:44 PM
Коментар
|
|
Е, аз съм го превел по друг начин, но смисълът е същият |
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 21st November 2025 - 05:10 PM |