subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 328 Регистриран: 11-March 07 Град: вкъщи Потребител No.: 17 897 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Аха, отговорът е някъде по средата. ![]() ![]() |
------------------------------------ Цитат "No wonder gay men are always so fashionable, they've spent centuries in the closet!" :) |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн ![]() |
Разбира се че са истински... цялата рода на Змей са ангажирали за филма ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 25-June 08 Град: Somewhere Потребител No.: 72 961 Статус: Офлайн ![]() |
Малко излизам от темата, но искам да попитам дали има билети за киното в Стара Загора? ![]() |
------------------------------------ "Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!" |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() too true to be good ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 348 Регистриран: 7-January 07 Град: Далечните Карпати Потребител No.: 253 Статус: Офлайн ![]() |
Не помня да съм гледала по-красив филм. Мисля да отида да го гледам още веднъж само за да се порадвам на гледките. А чисто технически страшно ме впечатлиха 3D субтитрите. Голяма играчка е паднала да се наместват ту улево, ту удесно, ту в дълбочина... Е, малко трудно става откриването им на екрана - докато видиш къде са ги изписали, взели, че се скрили вече ![]() Преводът изобщо не ми хареса, да не кажа и по-лошо. Личеше си, че е претупан набързо, а толкова изпипан във всяко едно отношение филм не заслужава подобно отношение. |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= DH team =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 395 Регистриран: 10-March 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 90 214 Статус: Офлайн ![]() |
dumbeto, аз на 23-ти декември ходих и си купих билетите 30 мин. по-рано, така че ако отидеш половин час преди прожекцията и си го купиш, няма да имаш проблем. ![]() Този коментар е бил редактиран от MichaelZ на Jan 4 2010, 09:55 PM |
------------------------------------ yve_sl (19:18:02 13/09/2010)
Мише, внимавай, лелиното, с тези съпруги да не се отчаяш. :D "It's gonna be legen...wait for it...dary!" |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 567 Статус: Офлайн ![]() |
някой, който е ходил в Cineplex в CCS ако може да сподели как е качеството на 3Д ефектите, мисля там да е втория тур на Пандора. Иначе филма е просто уникален, гледах го на 18 дек в IMAX и от тогава просто чакам удобен момент, за да му се наслядя отново. Много хора са прави като казват, че сюжета е малко плосък и предсказуем, но начина, по който представена историята наистина може да трогне и най-коравия пич (поне според мен), пък да не говорим за природата и всичко останало в света на Пандора, можеш да се загубиш в тези невероятни гледки (и само като си помисля че всичко това е CGI, леле, леле, леле... докъде са се развили компютрите), любов то пръв поглед... |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
Малко излизам от темата, но искам да попитам дали има билети за киното в Стара Загора? ![]() Днес една приятелка е ходила на прожекцията в 17:50 - взела си е билетите час преди прожекцията и е имало 15-на заети места. Накрая залата "не зная даже дали се напълни и наполовина". |
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
Днес една приятелка е ходила на прожекцията в 17:50 - взела си е билетите час преди прожекцията и е имало 15-на заети места. Накрая залата "не зная даже дали се напълни и наполовина". Аз ходих в Стара Загора на 24.12 за прожекцията в 11.30, която незнайно защо не се състоя (вероятно персоналът си беше дал малко коледна почивка), но за прожекцията в 13.30 успях да си взема билети 15-20 минути преди началото й без проблеми. Вероятно сега напливът е по-малък, още повече през работните дни. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 125 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 337 Статус: Офлайн ![]() |
Изумително красив филм, истинска наслада за сетивата. Беше изключително преживяване, върнах се във времето, когато за първи път гледах Междузвездни войни. Само преводът не беше на ниво, така и не разбрах какво означава "флукса на вортекса"?!? |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 328 Регистриран: 11-March 07 Град: вкъщи Потребител No.: 17 897 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Е, започнаха да изпадат в крайности ![]() Аватар вдъхнови модата за 2010 Този коментар е бил редактиран от oddett на Jan 10 2010, 03:36 PM |
------------------------------------ Цитат "No wonder gay men are always so fashionable, they've spent centuries in the closet!" :) |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн ![]() |
У наШТо МОЛ залата вчера на обяд беше фраш. Бяха ни взели билети ден предварително - единствените останалите места към края на реда, но го преживях. Големи задръствания имаше и на паркинга и пред киното. Все пак от цялата околия народа си сложил новите дрехи и идва на кино у Варна. Ефектите бях супер, макар че ме подразни изтъркания им сюжет - все едно гледах документалистика за завладяването на Америка и избиването на индианците. Аман от драми, аман от късокосмести военни. Наистина странно ми беше субтитрите как бях или в единия или в другия край на екрана, по средата или горе, даже се замислих как ги позиционират там (едва ли SW може ![]() ![]() ![]() Следва да видим на не3D екран на РС как ще изглежда... E-Tle мисли му, ако и ти си с вортекси! ![]() QeTeSh, а едно произволно вортексче да ти пусна не щеш ли? ![]() ------------------- simo76 Този коментар е бил редактиран от simo76 на Jan 10 2010, 08:31 PM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн ![]() |
Относно субтитрите, това е направено, за да изпъкне конкретен детайл от филма. Крак или ръка или клон или каквото и да е от картината в този момент е изнесено по-напред - 3D ефект и за да не се засенчи от субтитрите ги позиционират вляво или дясно. Да не загубиш нищо от преживяването ![]() |
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 368 Регистриран: 26-January 07 Град: София Потребител No.: 3 102 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Не помня да съм гледала по-красив филм. Мисля да отида да го гледам още веднъж само за да се порадвам на гледките. А чисто технически страшно ме впечатлиха 3D субтитрите. Голяма играчка е паднала да се наместват ту улево, ту удесно, ту в дълбочина... Е, малко трудно става откриването им на екрана - докато видиш къде са ги изписали, взели, че се скрили вече ![]() Преводът изобщо не ми хареса, да не кажа и по-лошо. Личеше си, че е претупан набързо, а толкова изпипан във всяко едно отношение филм не заслужава подобно отношение. И освен това ще си купя играта и бегайте далече от меееееен !!!!!! ![]() Много ми хареса. Едит- забравих да добавя линк към Уикипедия за езика Нави, специално създаден за филма. Цък. А който иска да го научи - заповядайте. ![]() Този коментар е бил редактиран от fifoza на Jan 10 2010, 09:25 PM |
------------------------------------ Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
Хендмейд Платформа Портал за домашни любимци Fifoza - Изграждане на сайтове Drone rules and Regulations |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 152 Регистриран: 9-February 07 Град: София Потребител No.: 8 645 Статус: Офлайн ![]() |
Днес сутринта го гледах и аз в http://www.mtelimax.com/ в Мола на Стамболийски. Уникално преживяване. Мисля да го гледам още веднъж на кино другата седмица. П.С. Преводът на филма не ми хареса, а за оформлението на самите субтитри да не говорим. Да, имах време да им обърна внимание при цялата тази красота на екрана. |
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 64 Регистриран: 11-July 09 Град: So close, no matter how far... Потребител No.: 96 509 Статус: Офлайн ![]() |
Филмът има изумителни ефекти и красоти. За съжаление сюжетът, обаче не беше нищо особено, накрая самите те не знаеха защо се бият... Да не говорим за всичките клишета... Но това не е чак толкова важно, с удоволствие бих го гледал отново. А субтитрите (поне в IMAX) бяха много неприятни за окото, не знам защо така ги бяха направили. ![]() Този коментар е бил редактиран от ultrasred на Jan 14 2010, 03:31 PM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 14th September 2025 - 01:06 AM |