subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 20 2009, 11:06 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 3 Регистриран: 5-October 07 Потребител No.: 45 764 Статус: Офлайн |
Victoria затваря темата , дава уникално ителектуална и смислена причина. Естествено че @turezki" няма да прави това което правил до сега и сериала остава назад , както стана и с алтернативата му - Private practice - За какво всъщност е тази тема? -За да Помоля Вики да не се прави на велик админ. И аз съм модератор на редица форуми , но не се прави така. Ако искаш да модерираш на воля и без въпроси отивай при www.forum.bg-mamma.com Предполагам че ще Ми затриеш темата , но поне на ПМ може едно леко отговорче ако е възможно. Знам че можеш да ме баннеш , знам че можеш да ми затриеш ника и регистрацията - не ми пука честно. Ако това ще оправи товето ЕГО и после отключиш темата - ДАВАЙ СМЕЛО. Ще помоля само за отговори на Вики , не от другите , както и мод. админ екипа , да ми оставят въпроса. Аз казвам НЕ на модераторския произвол !!! Ако е обаче нов стиул - представям си колко теми ще останат отключени - може би 10-на ******************** Ще си позволя и аз да ви отговоря, макар че Виктория го е направила най-долу. Темата е заключена заради спам и излишни подпитвания, но това по никакъв начин не спира превода. Турецки много отдавна е доказал, че е отговорен и сериозен преводач и няма никакъв смисъл да го подръчквате. Когато успее - тогава! Той може да отключи темата, има тези права в раздел "Сериали", който се модерира от... майсторите преводачи (както си пише, ама кой да чете). Ако искате да споделяте нещо относно самия сериал - лично моя милост преди години отвори друга тема в "Дискусии": http://subs.sab.bz/forum/index.php?showtop...rey%27s+anatomy Повечето постинги по-долу са шеги и закачки между самите нас, не ги отнасяйте за своя сметка. Прибързаните обвинения за произвол и избиване на комплекси обаче остават за ваша сметка. sty Този коментар е бил редактиран от sty на Nov 22 2009, 01:08 PM |
|
------------------------------------ Хардуерен Колекционер
|
|
|
|
|
Nov 20 2009, 11:51 PM
Коментар
|
|
|
-= DH team =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 395 Регистриран: 10-March 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 90 214 Статус: Офлайн |
Моята търсачка сериал "Grey 's anatomi" не открива. А за стиуловете на модераторите, съжалявам, лично аз нищо не съм чувал. foxbg, Щом трябва, ще четем и между редовете Този коментар е бил редактиран от MichaelZ на Nov 20 2009, 11:59 PM |
|
------------------------------------ yve_sl (19:18:02 13/09/2010)
Мише, внимавай, лелиното, с тези съпруги да не се отчаяш. :D "It's gonna be legen...wait for it...dary!" |
|
|
|
|
Nov 20 2009, 11:53 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 628 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 201 Статус: Офлайн Моят блог |
Споко, темата едва ли е затворена поради факта, че турецки няма да превежда вече. Той щеше да го оповести, ако няма възможност да прави превод. Евентуалното затваряне е защото има поне 5 такива подобни като теб, които са написали - КОГА ЩЕ ИМА СУБТИТРИ?
|
|
|
|
|
|
|
Nov 20 2009, 11:55 PM
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн |
Викито си легна... Иначе щеше да ти отговори. Моят пост не го брой, няма го. Той също е модераторски произвол. Но ми се иска да ти кажа от какво най-много ме заболя. Гневен си - разбирам го. Защо да не си изкажеш мъката - и това разбирам. Но защо не го направиш като пишеш внимателно, без правописни грешки. Пишеш на родния си език. Дори когато се караш, го използвай правилно. Не ми се мисли за сайтовете, в които си модератор. |
|
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
|
Nov 20 2009, 11:56 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 25-June 08 Град: Somewhere Потребител No.: 72 961 Статус: Офлайн |
Не мисля, че темата е затворена завинаги. Вижте какво е написала Вики ''По-малко питане, повече следене на обстановката.'' Тоест, че явно много са питали '' К'во стана с тея субтитри?'' И такива подобни. |
|
------------------------------------ "Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!" |
|
|
|
|
Nov 20 2009, 11:57 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 628 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 201 Статус: Офлайн Моят блог |
Моята търсачка сериал "Grey 's anatomi" не открива. А за стиуловете на модераторите, съжалявам, лично аз нищо не съм чувал. "Стиул" е имал/а предвид Стимул, а не Стил....Тук е сложно. Трябва да се чете между редовете Моята търсачка сериал "Grey 's anatomi" не открива. А за стиуловете на модераторите, съжалявам, лично аз нищо не съм чувал. foxbg, Щом трябва, ще четем и между редовете |
|
|
|
|
|
|
Nov 21 2009, 12:28 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 481 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 371 Статус: Офлайн |
Разочарование! Срам и позор! Върнете ни парите! Този коментар е бил редактиран от Kiddo на Nov 21 2009, 12:28 AM |
|
|
|
|
|
|
Nov 21 2009, 12:38 AM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн |
УУУУУУУУ, МАФИЯЯЯЯЯЯЯ, ТОТАЛИТАРИСТИИИИИИИ!!! ОСТАВКААААА!!! КОЙ НЕ СКАЧА Е ОРАНЖАВ!!! |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Nov 21 2009, 12:43 AM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
Бе таа Жицка ко си фъобръзява? Сигурно е преяла с Милка. Я да си ходи в бг-мама веднага, на кво прилича тфа, а? Теми с мрънкане ше ми заключва, ааа... |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Nov 21 2009, 12:44 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 215 Регистриран: 30-April 09 Град: През девет планини в десета… Потребител No.: 93 065 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Безхаберен пухкав змей...
![]() |
|
|
|
|
Nov 21 2009, 12:55 AM
Коментар
|
|
|
Dangling His Legsss ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 387 Регистриран: 23-September 07 Град: Sexantapristis Потребител No.: 44 128 Статус: Офлайн |
По-добре модераторски произвол, отколкото на произвола на съдбата! П.П. Бира само НИ черпят, НЕ черпиме и пари НЕ връщаме Този коментар е бил редактиран от simo76 на Nov 21 2009, 01:57 AM |
|
|
|
|
|
|
Nov 21 2009, 01:12 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 481 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 371 Статус: Офлайн |
simo26, ти си един фффффффффффашист! Това да не е адашът, дето е с 50 години по-млад? Мога да му предам -------------------------------------------------- simo76 Казах ти - младееш. Повече от 71 не мога да ти дам и това си е! Честито Този коментар е бил редактиран от Kiddo на Nov 21 2009, 01:31 AM |
|
|
|
|
|
|
Nov 21 2009, 01:23 AM
Коментар
|
|
![]() Homo vulgaris ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 015 Регистриран: 31-January 07 Град: Лондон Потребител No.: 4 726 Статус: Офлайн |
Ще помоля само за отговори на Вики , не от другите , както и мод. админ екипа , да ми оставят въпроса. Аз казвам НЕ на модераторския произвол !!! Хардуерен колекционерю, ако искаш отговор само от Вики, пиши й ЛС. Така като те гледам – искаш цирк. Ами... честито! ПП Дано съм защитил реномето си на произволчик. |
|
|
|
|
|
|
Nov 21 2009, 08:06 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 330 Регистриран: 4-August 08 Потребител No.: 75 083 Статус: Офлайн |
А за какво иде реч?
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Nov 21 2009, 08:09 AM
Коментар
|
|
![]() Скалолазка-парапланеристка ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 1 903 Регистриран: 25-January 07 Град: Майнатаун Потребител No.: 2 995 Статус: Офлайн |
Жицторио, що не ме събуди бе, кака, че да попроизволнича и аз с теб? |
|
------------------------------------ yve_sl (21:07:31 14/06/2007)
ти що не го преведе този филм? Best Ripper (21:08:10 14/06/2007) аз ли требе да преведа и оправя всите филми в нета? yve_sl (21:08:20 14/06/2007) да Best Ripper (21:08:32 14/06/2007) а не може ли всите булки да оправя? yve_sl (21:08:49 14/06/2007) може, ама първо филмите ![]() |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 4th March 2026 - 06:03 AM |