subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 21 2009, 02:39 PM
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн |
Имайки предвид нечувания потребителски произвол, на който сме подложени, моля да бъда освободена от задълженията си на валидатор. Но да остана глобален модератор, за да разгъна до краен предел силите си в поддържане чистотата на темите във форума. Идеята в първия пост незатворени да останат само десетина много ми хареса. Ще й се отдам с пълни сили. |
|
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
|
Nov 21 2009, 02:45 PM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн |
Ок, забавлявахме се достатъчно. А на техника ще кажа, че ако има проблем с някой модератор, най-добрият начин е да му пише ЛС и да се разберат, въпреки че тук не толерираме мрънкането за субититри и оспорването на модераторски решения, или както пише в правилата: Цитат Конфронтацията с ръководството и безсмислени спорове с него относно правилата няма да доведе до нищо друго освен предупреждения, ограничения или бан.
|
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Nov 21 2009, 02:52 PM
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 494 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн |
Victoria затваря темата , дава уникално ителектуална и смислена причина. Естествено че @turezki" няма да прави това което правил до сега и сериала остава назад , както стана и с алтернативата му - Private practice - За какво всъщност е тази тема? -За да Помоля Вики да не се прави на велик админ. И аз съм модератор на редица форуми , но не се прави така. Ако искаш да модерираш на воля и без въпроси отивай при www.forum.bg-mamma.com Предполагам че ще Ми затриеш темата , но поне на ПМ може едно леко отговорче ако е възможно. Знам че можеш да ме баннеш , знам че можеш да ми затриеш ника и регистрацията - не ми пука честно. Ако това ще оправи товето ЕГО и после отключиш темата - ДАВАЙ СМЕЛО. Ще помоля само за отговори на Вики , не от другите , както и мод. админ екипа , да ми оставят въпроса. Аз казвам НЕ на модераторския произвол !!! Ако е обаче нов стиул - представям си колко теми ще останат отключени - може би 10-на Здравей. Искам да попитам каква ще е ползата ти темата да бъде отворена? Обичаш да четеш спам от сорта на "Кога ще са готови субтитрите?" - ами чети предните страници на въпросната тема. Не виждам какво ти пречеше ТИ да ме помолиш на ЛС да я отворя. Бих го направила, стига да има смислена причина... каквато всъщност не си посочил в своя дълъг пост. Интересни са ми и думите ти "Естествено че @turezki" няма да прави това което правил до сега" - ти откъде знаеш? Да не би turezki да ти го е казал лично, защото не съм прочела подобно нещо? Накратко: - смислена причина има - надявам си разбрал от писаното - не съм админ, камо ли велик - не съм мама - къде видя модераторски произвол? |
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. С радиото не се спори. |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 9th March 2026 - 09:33 AM |