subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 23-March 07 Потребител No.: 19 996 Статус: Офлайн ![]() |
Общо взето и аз гледам 5 сериала на кръст и си мисля че съм много напред с материала. ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() •↕• UsEr ® •↕• ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: VIP Коментари: 220 Регистриран: 16-March 07 Потребител No.: 18 663 Статус: Офлайн ![]() |
Сериалът е възобновен след прекъсване от около 4 месеца. Аз го следя с интерес и субтитрите ги теглех от юнаците. Разказва се за преплитащи се житейски съдби на хора, неподозиращи за съществуването на другите. Приятен за гледане без да претендира за върховете в жанра си. Дано някой се заеме с превода тук. Напротив ... претендира, моето мнение, че това е изключително добър сериал! По оценките в tv.com е един от харесваните, a imdb User Rating: 7.4/10 ![]() ... и се превежда редовно. P.S. Днес излиза и новия епизод : епизод 8. Get a Room aired: 3/30/2007 Този коментар е бил редактиран от THX на Mar 30 2007, 09:55 PM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ЛуД зА ВърЗвАНе ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 19 Регистриран: 22-December 06 Град: Belize city Потребител No.: 17 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте! Ще може ли да ми предложите някои интересни сериалчета за гледане ![]() Благодаря ви предварително! Моето предложение е да гледаш Старгейт СГ-1 и Старгейт Атлантис, реда на гледане: Старгейт (1994) - Това е филма, най-добре да гледаш удължената версия. После започваш Старгейт СГ-1 изглеждаш първите седем сезона, от там караш една серия Старгейт СГ-1 и една серия Старгейт Атлантис, всичко това ще изгледаш за около месец... разбира се, ако си фен/ка на фантастиката и направиш като мен, аз лично изгледах 180 /сто и осемдесет/ епизода един след друг за 2 седмици... ако гледаш така може за 3 седмици да си изгледал/а всичките 274 епизода и филма. Следващото ми предложение е Вавилон 5 и Кръстоносци заедно с филмите правени за Вавилон 5. Те ще ти отнемат още около 6 или 7 седмици (само 80-тина серийки са, но вече няма да ти се стои пред монитор/телевизор и ще гледаш по рядко). Ако след това се чудиш какво да гледаш ми се обади, мога да ти дам още 10-тина такива сериала които са свършили или са досататъчно дълги, за да ти отнемат още 3 - 4 месеца. Поздрави NenoRMaleN P.S. Този коментар е бил редактиран от NenoRMaleN на Mar 30 2007, 10:13 PM |
------------------------------------ There are only two things that are infinite, the Universe and the human stupidity and I`m not sure about the former. - Albert Einstein.
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн ![]() |
Пич, не ги слушай! За теб е "Дързост и красота" - няколко поколения го гледат, безброй серии е и няма опасност да му спрат финансирането, ако изтървеш 10-100 серии не губиш връзка и винаги те изненадават с нещо ново (цветенцето в офиса на Сали е цъфнало или Ерик си е сменил вратовръзката). Хващай баба си и w 10:00 часа пред телевизора! ![]() П.С. Провери програмата за точния час. ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн ![]() |
24 House M.D. Prison Break Lost Heroes The Sopranos Alias Всички тези са феноменални. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 38 Регистриран: 23-January 07 Потребител No.: 2 394 Статус: Офлайн ![]() |
six degrees Напротив ... претендира, моето мнение, че това е изключително добър сериал! По оценките в tv.com е един от харесваните, a imdb User Rating: 7.4/10 ![]() ... и се превежда редовно. P.S. Днес излиза и новия епизод : епизод 8. Get a Room aired: 3/30/2007 Ако правилно разбрах окончателно го спряха. Дано за финал някой преведе последния 8 епизод. Този коментар е бил редактиран от docR на Apr 25 2007, 07:36 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 38 Регистриран: 23-January 07 Потребител No.: 2 394 Статус: Офлайн ![]() |
Напротив ... претендира, моето мнение, че това е изключително добър сериал! По оценките в tv.com е един от харесваните, a imdb User Rating: 7.4/10 ![]() ... и се превежда редовно. P.S. Днес излиза и новия епизод : епизод 8. Get a Room aired: 3/30/2007 Излязоха вече два епизода (8 и 9). Има ги на mininova. За съжаление май се загуби интереса за превод поради информацията за окончателно спиране. При такъв своевременен превод на предишните епизоди, дано има превод до края. Ако се намери преводач му благодаря предварително. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 11-May 07 Потребител No.: 28 951 Статус: Офлайн ![]() |
На мен лично любимите ми сериали са "Veronica Mars" "Buffy The Vampire Slayer" ,който вече ти препоръчаха също така и "Бригада" това сериалче е само от 15 епизода,но е суперско. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 3-May 07 Потребител No.: 26 340 Статус: Офлайн ![]() |
Да ви питам нещо The Lost Room даваха го по AXN води се минисериал но би трябвало да има поне още 1 сезон някво info по въпроса ![]() Този коментар е бил редактиран от run_away на May 19 2007, 06:45 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 27 Регистриран: 8-January 07 Град: Сливен-Пловдив Потребител No.: 298 Статус: Офлайн ![]() |
Сега ще ти кажа нешто, доколкото аз зная The Lost Room е само от 3 серии и не мисля че ще има оше един сезон. Ако ти трябва информация за сериала може да попиташ чичо Гугъл ![]() |
------------------------------------ To understand WOMEN, you will need a manual...
(Un)fortunately, MEN never read manuals ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 3-May 07 Потребител No.: 26 340 Статус: Офлайн ![]() |
Питах и на места отговаря така:The Lost Room S01E01. След това питах тук не эа лично мнение, а эа кратък и ясен отговор, ако някой го энае. Винаги питам.Щото иначе кой ще ми поправя грешките ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн ![]() |
ти жерно си ненормален !!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 15-May 07 Потребител No.: 29 673 Статус: Офлайн ![]() |
Виж Heroes, Day break, Lost! Mного са добри! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн ![]() |
Мога да ви кажа само, че с голям интерес следя: Бягство от Затвора; Джерико; Heroes и в момента много ми допадат Traveler и Hidden Palms.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Качени са в Tv Torrents два торента с целия сезон на Six Degrees и то във формат avi. При мен обаче не тръгват. Ако някой може, нека ги свали и качи в български тракер. Тогава може и да бъде довършен превода на сезона. Предварително му благодаря. ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 31st July 2025 - 11:50 AM |