subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
May 20 2010, 12:53 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
А пък и винаги може да се окаже, че Маркъс има брат близнак. Е то е ясно, че ще го обърнат сега на интриганстване. Кой кум, кой сват, кой па на булката брат... p.s. Па и кой е рекъл, че колоните са само пeт Този коментар е бил редактиран от StratoBOB на May 24 2010, 08:15 AM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
May 21 2010, 09:28 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 64 Регистриран: 11-July 09 Град: So close, no matter how far... Потребител No.: 96 509 Статус: Офлайн |
Почти съм сигурен, че ако стигнат до 4-5 сезона, така ще разводнят нещата, че Ана ще стане лидер на съпротивата, Ерика ще се окаже Ви и естествено ще стане главнокомандваща, а отчето ще й стане мъж под чехъл... Дано само не се окажа прав.
|
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
May 21 2010, 10:16 AM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
Доста добър финален епизод, но ми се стори, че някакси много набързо почна да се развива действието. Да, в това няма нищо лошо, но пък спрямо предните епизоди... Тълкувам червените облаци, като подготовка на атмосферата за живот на останалите Посетители от Армадата. Все пак не знаем дали В(ъй)-тата, не се чувстват по-добре в подобна обстановка, като например, техния роден свят. Но пък определено си е чист знак, че нищо хубаво не очаква Земляните. И да се върна на бързо развиващото се действие - хареса ми колко "смени на ролите" се получиха в последния момент и то подкрепени с доста сериозни мотиви. Но най-важното беше, че Анчето почна да реве. Е, почти толкова, колкото Хлоито. |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
May 24 2010, 06:18 AM
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн |
Някои неща не ми станаха ясни. Когато Маркъс каза на Джошуа 'Добре дошъл' - имам проблем с тълкуването на тоя момент. Това значеше ли, че Маркъс е съживил Джошуа без знанието на Ана и следователно Маркъс също е от Петата колона? Защо облаците бяха червени? А иначе Лиса ... влюбен съм в нея Мисля, че Маркъс като каза на Джошуа "Добре дошъл" имаше предвид - сега ще те изтезаваме и всичко ще си кажеш. А облаците бяха червени, за да чакаме с нетърпение 2-ри сезон. |
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
|
May 24 2010, 06:21 AM
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн |
Е то е ясно, че ще го обърнат сега на интриганстване. Кой кум, кой сват, кой па на булката брат... p.s. Па и кой е рекъл, че колоните са само пат Аз пък най-сетне разбрах защо се нарича Петата колона - защото е само от пет човека. Така де, все се надявах някъде да са се организирали още хора, да се включат, сигурно във втори сезон. |
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
|
May 24 2010, 06:26 AM
Коментар
|
|
Доста добър финален епизод, но ми се стори, че някакси много набързо почна да се развива действието. Да, в това няма нищо лошо, но пък спрямо предните епизоди... Тълкувам червените облаци, като подготовка на атмосферата за живот на останалите Посетители от Армадата. Все пак не знаем дали В(ъй)-тата, не се чувстват по-добре в подобна обстановка, като например, техния роден свят. Но пък определено си е чист знак, че нищо хубаво не очаква Земляните. И да се върна на бързо развиващото се действие - хареса ми колко "смени на ролите" се получиха в последния момент и то подкрепени с доста сериозни мотиви. Но най-важното беше, че Анчето почна да реве. Е, почти толкова, колкото Хлоито. Е, не. Ана плачеше и страдаше като майка, загубила хиляди деца btw много исках да го видя това Въй бебе |
|
|
|
|
|
|
May 24 2010, 10:49 AM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
Е, не. Ана плачеше и страдаше като майка, загубила хиляди деца , а Хлоито просто циври, има огромна разлика. btw много исках да го видя това Въй бебе , но само пипалцето му показаха. Говоря за количество, а не за качество. Интересно дали Въй бебето |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
May 24 2010, 11:36 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 158 Регистриран: 8-November 07 Град: Sofia Потребител No.: 50 477 Статус: Офлайн |
Коя е Хлоито |
|
|
|
|
|
May 24 2010, 04:11 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 24-May 10 Потребител No.: 112 541 Статус: Офлайн |
ох не можах да повярвам като разбрах за 2 сезон като гледах рейтинга на сериите си мислех че ще го спрат
Този коментар е бил редактиран от aReKayOh91 на May 24 2010, 04:12 PM |
|
|
|
|
|
|
May 24 2010, 08:05 PM
Коментар
|
|
Говоря за количество, а не за качество. Интересно дали Въй бебето Като му сложат кожата ще се разбере. Иначе тези, които сме гледали Старгейт, отдавна знаем, че добрите извънземни не предлагат технологии на недоразвити цивилизации BorisCo, Хлоито е циврещият персонаж от Stargate Universe. |
|
|
|
|
|
|
Oct 20 2010, 05:57 PM
Коментар
|
|
Лоша новина. Въй започва чак в началото на Януари. Е, можеше и по-лоша да е като да го спрат. При такова чакане, дано не го изхабят. |
|
|
|
|
|
|
Oct 20 2010, 06:25 PM
Коментар
|
|
|
~Dean Born To Rune~ ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 801 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 40 Статус: Офлайн Моят блог |
someonenew, аз пък се радвам, че почва чак тогава Дотогава мисля да съм направил стария сериал. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Oct 20 2010, 06:30 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oct 20 2010, 06:49 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
И броят серии на втори сезон е редуциран от 13 на 10!
|
|
|
|
|
|
Oct 21 2010, 05:29 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 13th December 2025 - 10:01 AM |