subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 4 2009, 11:41 AM
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн |
2 потребител/и са ви благодарили : didka222, TheDarkQueen There has/have been 2 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
|
|
Nov 4 2009, 05:30 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
сериалчето се очертава да е много добро ! само се надявам да не се разхождат наоколо такива гущерчета, че ще е лошо ! |
|
|
|
|
|
|
Nov 4 2009, 07:03 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн |
Много ми хареса. Дано не се забоза нататък.
|
|
|
|
|
|
|
Nov 4 2009, 09:03 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
Страшно силно начало. |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Nov 4 2009, 09:15 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Хареса ми началото. Темата май е малко поизтъркана, но пък винаги ми е харесвала. Дано да се получи добър сериал, че от новите неща много малко ми допаднаха. |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Nov 5 2009, 08:15 AM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Nov 5 2009, 08:59 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 254 Регистриран: 30-October 08 Град: Somewhere over the rainbow... Потребител No.: 80 167 Статус: Офлайн |
Чудя се дали ще измести "Герои" и ако това стане, дали няма да се "вкисне" след втория сезон (ако има такъв). Отзивите са добри, харесва ми жанра, така че, със сигурност ще го пробвам, дано се окаже нещо различно. Благодарности за темата и успех с превода! |
|
------------------------------------ Намери ме ТУК.
|
|
|
|
|
Nov 7 2009, 04:59 PM
Коментар
|
|
![]() -=One United=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 832 Регистриран: 4-November 07 Град: Варна Потребител No.: 49 906 Статус: Офлайн |
We are of peace. Иначе дано се получи хубав сериал, началото беше добро. |
|
------------------------------------ ![]() Sometimes it's not enough to know the meaning of things, sometimes we have to know what things don't mean as well. Things fall apart, especially all the neat order of rules and laws. The way we look at the world is the way we really are. See it from a fair garden and everything looks cheerful. Climb to a higher plateau and you'll see plunder and murder. Truth and beauty are in the eye of the beholder. I stopped trying to figure everything out a long time ago. |
|
|
|
|
Nov 7 2009, 05:08 PM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
Ясна е конспирацията ... Адрия е наела малко риби за инвазия на Земята |
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
|
Nov 7 2009, 11:35 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
Ясна е конспирацията ... Адрия е наела малко риби за инвазия на Земята Като приемем, че всеки себеуважаващ се сериал има готин туист накрая, то тук този туист е разкрит още в началото. Чудя се, ако искат да ни оставят с отворени уста, по какъв ли начин ще го направят? Третаа раса... |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Nov 12 2009, 10:07 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Разочароващ втори епизод. Ама хич не ми хареса!
|
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Nov 12 2009, 10:33 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 170 Регистриран: 18-February 07 Град: Русе Потребител No.: 11 156 Статус: Офлайн |
И аз съм на същото мнение за втория епизод.
|
|
|
|
|
|
Nov 13 2009, 06:24 PM
Коментар
|
|
Mда. Сравнително по-слаб епизод, спрямо първия. Хареса ми как Чад Декър успя да покаже, че и той може да манипулира до известна степен ситуацията. Е, хитър ход на Ана "просто" да му благодари, разбира се. Към StraightEse: Нямам намерение да отварям тема за спор, но защо Tyler си го превел, като Тейлър? |
|
|
|
|
|
Nov 14 2009, 03:07 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 158 Регистриран: 8-November 07 Град: Sofia Потребител No.: 50 477 Статус: Офлайн |
След като участва Кара от Смолвил няма как да го пропусна. Дано се окаже интересно филмче |
|
|
|
|
|
Nov 16 2009, 12:10 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 160 Регистриран: 8-May 07 Град: Варна Потребител No.: 27 843 Статус: Офлайн |
Дали няма да се получи нещо като сериала "Война на световете" (за мен един от най-добрите)?
|
|
------------------------------------ Perfection is only a goal.
Striving for it is what we are living for. "Love is the emptiness which binds our souls." |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 11th December 2025 - 04:06 PM |