subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Последният епизод беше много силен. Не съжалявам чак толкова много, че го спират, но е жалко. Можеше поне още един сезон.
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 75 Регистриран: 30-May 08 Потребител No.: 71 720 Статус: Офлайн ![]() |
Не мисля, че друга телевизия ще купи нещо, което е спряно заради нисък рейтинг. С удоволствие бих гледал още два-три сезона, но... Защо пък ![]() ![]() Цитат(wikipedia) FlashForward was originally developed at HBO, which sold its option because it thought the show would be a better fit for a broadcast network. After purchasing the series and ordering a pilot ABC picked up FlashForward for thirteen episodes in May 2009[2].
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() DINGER! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 718 Регистриран: 24-August 09 Град: PLOVDIV Потребител No.: 98 085 Статус: Офлайн ![]() |
За отрицателно време изгледах сериала и сега приключих с последния епизод. Невероятен сериал! Скоро не бях гледала такъв хубав. Жалко, че трябваше да свърши. Долните американци... Умря ми и Марк, останаха неясни въпроси, Саймън повече няма да го виждам. ![]() ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн ![]() |
За отрицателно време изгледах сериала и сега приключих с последния епизод. Невероятен сериал! Скоро не бях гледала такъв хубав. Жалко, че трябваше да свърши. Долните американци... Умря ми и Марк, останаха неясни въпроси, Саймън повече няма да го виждам. ![]() ![]() Не съм съгласен, че Марк умря. Това, което ни показаха може да навежда на подобни мисли, но съм на противоположното мнение. Все пак е главният герой. Жалко, че няма да разберем дали наистина е така. |
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() DINGER! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 718 Регистриран: 24-August 09 Град: PLOVDIV Потребител No.: 98 085 Статус: Офлайн ![]() |
Не съм съгласен, че Марк умря. Това, което ни показаха може да навежда на подобни мисли, но съм на противоположното мнение. Все пак е главният герой. Жалко, че няма да разберем дали наистина е така. До одеве и аз така смятах. Че няма начин да е умрял. Но, за жалост, няма да разберем. Този коментар е бил редактиран от Ваня на May 30 2010, 06:13 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн ![]() |
Естествено че не е умрял - експлозията го е метнала в езерцето около сградата и хопа тропа - жив е макар и малко потрошен ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
На мен си ми хареса ![]() Аз доколкото четох и разбрах проблясъка е за след 3 години, което на мен не ми се връзва с толкова голяма Чарли и надписа ЧНГ 2015 ! Агент Но не е имал видение защото е бил с пръстена Тоя негативния от ЦРУ се оказва май от лошковците след като казва че Марк е мъртвец след като е влязъл в сградата. А финала си е отворен защото сериала си е бил заснет и след това го спряха. Втория сезон наистина може да е по добре, но пък вече знаем че проблясъците се случват или поне много близки до тях неща и няма да е толкова напрегнато според мен. пс. С каква точност обаче познах през ноември още че следващия припадък е на 29 април ![]() |
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. ![]() Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 75 Регистриран: 30-May 08 Потребител No.: 71 720 Статус: Офлайн ![]() |
Базикчо - при тези припадъци бяха показани 3 дати: 14 Март 2011 - от едно писмо http://i49.tinypic.com/v7aa39.jpg някъде около 1 Януари 2015 - от плаката за нова година http://i48.tinypic.com/2n03g3c.jpg 6 Септември без ясна година - от рентгенова снимка на гърдите на F.Walsh от д-р Johnson http://i49.tinypic.com/6iz6ec.jpg Този коментар е бил редактиран от BorisX на May 31 2010, 11:28 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 158 Регистриран: 8-November 07 Град: Sofia Потребител No.: 50 477 Статус: Офлайн ![]() |
Аз пък се радвам, че сериалът ще си остане само с 1 сезон ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 160 Регистриран: 8-May 07 Град: Варна Потребител No.: 27 843 Статус: Офлайн ![]() |
Какво толкова се радвате не разбирам?!? Сериалът си беше рязнат все едно с швейцарско ножче през средата. Единствената разлика е, че смениха виденията от новите припадъци, за да разберем, че Марк е жив и някога в бъдещето ще го намерят. Както и че злокобната дата от декември 2012 г. не е довела до някакъв катаклизъм. Ама кой и ЗАЩО причини припадъците, каква е крайната цел, ще бъде ли спрян и т.н. остана без отговор. Или, както някой остроумен ще каже: "оставиха на нашето въображение". Не, мерси. Мисля да си използвам въображението за по-ценни неща, отколкото фантазиране на възможни завършеци на един страхотен, но НЕЗАВЪРШЕН сериал. Беше ми интересно и много приятно да го гледам, но се чувствам излъган и донякъде загубил времето си. Този коментар е бил редактиран от peterx на May 31 2010, 02:50 PM |
------------------------------------ Perfection is only a goal.
Striving for it is what we are living for. "Love is the emptiness which binds our souls." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво толкова се радвате не разбирам?!? Сериалът си беше рязнат все едно с швейцарско ножче през средата. Единствената разлика е, че смениха виденията от новите припадъци, за да разберем, че Марк е жив и някога в бъдещето ще го намерят. Както и че злокобната дата от декември 2012 г. не е довела до някакъв катаклизъм. Ама кой и ЗАЩО причини припадъците, каква е крайната цел, ще бъде ли спрян и т.н. остана без отговор. Или, както някой остроумен ще каже: "оставиха на нашето въображение". Не, мерси. Мисля да си използвам въображението за по-ценни неща, отколкото фантазиране на възможни завършеци на един страхотен, но НЕЗАВЪРШЕН сериал. Беше ми интересно и много приятно да го гледам, но се чувствам излъган и донякъде загубил времето си. Много хора се чувстват точно като теб. Но може би трябва да виним сценаристите, че не са направили сериалчето по-заплетено, за да има по-голям рейтинг, може би? |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
Дано нещо не ви подведа, но мисля, че рейтинга на сериала е бил нисък само в Щатите. В останалата част от света, нещата стоят по-различно. Така, че съм съгласен с останалите, които писаха по-напред в темата, да търсим вината единствено и само в публиката отвъд океана. Друг е въпроса, че ABC направиха доста дълга пауза между двете части на сезона, а и смениха деня на излъчване, което допълнително разказа играта на FlashForward-а. Според мен сценаристите бяха заложили на печаливша формула: любителите на мистериите искаха да разберат кой и защо причинява припадъците, феновете търсещи любовната драма също можеха да намерят за какво да гледат сериала. Имаше докторски елемент, csi-ски и т.н. Бяха се постарали да направят така, че от тук да краднат публика, от там да краднат... но, сценаристите се "разпиляха" и не показаха в дълбочина доста от нещата, за които искаха да ни разкажат. Пък знам ли, може и защото се наложи на няколко пъти да ги подменят и от там допълнително да се получи като в поговорката "много баби - хилаво бебе"... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн ![]() |
Аз ли не съм гледал точно накрая или наистина видяхме Чарли пораснала?
|
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 8th August 2025 - 09:33 PM |