subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 160 Регистриран: 8-May 07 Град: Варна Потребител No.: 27 843 Статус: Офлайн ![]() |
Напротив. Познатите лица си идват и с познати роли. Например ако Уентуърт Милър сега участва в сериал, хората ще продължават да виждат в него Скофийлд. Така навремето Бела Логуши имал затруднения с намирането на роли, защото всички продължавали да виждат в него Дракула. А в случая за мен Чарли не е никакъв Саймън, а ще си остане Чарли, докато не направи друга такава силна роля. Та, не мисля, че всички сериали трябва да са просто епизоди от един безкраен сериал с едни и същи актьори вътре. Чарли от доста време излезе от центъра на "Изгубени". А за мен, например, Пени Уидмор вече не е Пени, а Оливия ![]() Биха могли да изкарат още един интересен сезон. След това на зрителите ще им се иска да се самоубият с два куршума в сърцето и три в мозъка ![]() Относно актьорите - честно казано само Саймън не го възприемам. Дори и да не беше ролята му на Чарли в Загубените, пак актьорът не ми се връзва с образа на гениален физик. Джоузеф Файнс (Марк Бенфорд) наистина е известен артист, но предимно в пълнометражни филми. А това, че бил брат на Ралф Файнс едва сега го научавам, ама какво да се прави - шуро-баджанащината е повсеместна ![]() Сценаристите си казаха, че имат подготвен материал са три сезона напред. Така че няма начин да сбият финала в един епизод. Определено втори сезон би бил много по-добре (както направиха за "Куклена къща" въпреки слабия му рейтинг; там вторият сезон дори беше с класи над първия). "Изгубени" имаше един сезон за масова публика (първия). Всички останали сезони бяха за феновете на сериала. |
------------------------------------ Perfection is only a goal.
Striving for it is what we are living for. "Love is the emptiness which binds our souls." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 191 Регистриран: 9-January 07 Град: Най-хубавия град. Потребител No.: 341 Статус: Офлайн ![]() |
Дезмънт и в изгубени си беше олигофрен ама тука са му таковали майката
|
------------------------------------ Има само едно място където не можем да се върнем.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн ![]() |
Чарли от доста време излезе от центъра на "Изгубени". А за мен, например, Пени Уидмор вече не е Пени, а Оливия. За мен не, както и Пени. Сигурно защото в "Изгубени" обръщаха повече внимание на персонажите и развитието им, не основно на сюжетната линия като тук. ![]() Сценаристите си казаха, че имат подготвен материал са три сезона напред. Лошо. ![]() ![]() "Изгубени" имаше един сезон за масова публика (първия). Всички останали сезони бяха за феновете на сериала. На мен всички сезони ми харесаха, но аз съм фен. ![]() ![]() Дезмънт и в изгубени си беше олигофрен ама тука са му таковали майката Това не е Дезмънд. ![]() ![]() |
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 30 Регистриран: 22-February 08 Потребител No.: 62 336 Статус: Офлайн ![]() |
Лошо. ![]() ![]() Книгата приключи именно с такъв отворен финал - в деня от виденията припадъците се повториха. Макар че там ни метнаха милиони години напред ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 18 Регистриран: 26-January 07 Потребител No.: 3 193 Статус: Офлайн ![]() |
Относно актьорите - честно казано само Саймън не го възприемам. Дори и да не беше ролята му на Чарли в Загубените, пак актьорът не ми се връзва с образа на гениален физик. Само аз ли съм такъв голям фен на Саймън? Ролята на геният с голямо самочувствие му пасва страхотно според мен, както и външния вид, мисля че играе страхотно през целия първи сезон. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 160 Регистриран: 8-May 07 Град: Варна Потребител No.: 27 843 Статус: Офлайн ![]() |
someonenew, това е поредната добра роля на Джеймс Калис. А за трите сезона ми се струва наистина прекалено. Но много ми се искаше да видя във втори сезон развитие на темата за онази дата "Краят". Край на какво? На света, на припадъците, на бъдещето като концепция за нещо непредвидимо (т.е. всеки ще може да го предвижда) или нещо друго? Тук биха могли да го направят кримка, но и много добър сай-фай. Като си говорим за актьорите - персонажът на Саймън и на мен ми допада, особено с това арогантно поведение на гениален учен... Наскоро гледах първия сезон на "Наречена още", където с епизодична роля се изяви Тери О'Куин (Джон Лок), който отново затвърди впечатлението на феноменален актьор. Този коментар е бил редактиран от peterx на May 28 2010, 04:14 PM |
------------------------------------ Perfection is only a goal.
Striving for it is what we are living for. "Love is the emptiness which binds our souls." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 628 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 201 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
someonenew, това е поредната добра роля на Джеймс Калис. А за трите сезона ми се струва наистина прекалено. Но много ми се искаше да видя във втори сезон развитие на темата за онази дата "Краят". Край на какво? На света, на припадъците, на бъдещето като концепция за нещо непредвидимо (т.е. всеки ще може да го предвижда) или нещо друго? Тук биха могли да го направят кримка, но и много добър сай-фай. Като си говорим за актьорите - персонажът на Саймън и на мен ми допада, особено с това арогантно поведение на гениален учен... Наскоро гледах първия сезон на "Наречена още", където с епизодична роля се изяви Тери О'Куин (Джон Лок), който отново затвърди впечатлението на феноменален актьор. Стига си гледал Изубени! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Jedi sine qua non ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 880 Регистриран: 9-September 09 Град: P2X-3YZ, София Потребител No.: 98 659 Статус: Офлайн ![]() |
Който иска песента от края на епизода: http://www.youtube.com/watch?v=ibE7IqEjni4
|
------------------------------------ I believe whatever doesn't kill you, simply makes you stranger.
The Joker |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 234 Регистриран: 20-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 11 672 Статус: Офлайн ![]() |
Пич сериала е спрян. http://www.tvrage.com/FlashForward Бих предпочел още един сезон макар, че пак щяха да се търсят и те така ![]() |
------------------------------------ It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom. BricksLog - Най-големият български сайт на LEGO тематика |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 28-September 09 Потребител No.: 99 498 Статус: Офлайн ![]() |
Страхотен завършек на първия и последен сезон ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Jedi sine qua non ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 880 Регистриран: 9-September 09 Град: P2X-3YZ, София Потребител No.: 98 659 Статус: Офлайн ![]() |
Аз знам - вероятно същото ![]() |
------------------------------------ I believe whatever doesn't kill you, simply makes you stranger.
The Joker |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 32 Регистриран: 25-October 08 Потребител No.: 79 839 Статус: Офлайн ![]() |
Сериалът е спрян, но сценаристите отвориха отворен край не случайно. Надявам се, че все някоя от телевизиите ще закупи правата на FlashForward и ще видим втори сезон. Страхотен сериал, не заслужава да завърши така. Иначе финалния епизод беше много добър с ясната цел за продължение на шоуто. Остава само да се надяваме ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн ![]() |
Свърши страхотно. Има доста мегдан за развитие, но няма да го огрее. Жалко, че е спрян.
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 26-February 09 Потребител No.: 89 291 Статус: Офлайн ![]() |
Спрян е засега,но нищо не е вечно. Почти съм сигурен,че след време ще има и втори сезон.Може друга телевизия да купи правата,може и сегашната да го поднови,но мисля,че ще продължи по един или друг начин. Не случайно финалът е оставен толкова отворен. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
Не мисля, че друга телевизия ще купи нещо, което е спряно заради нисък рейтинг. С удоволствие бих гледал още два-три сезона, но...
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 07:35 AM |