subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 21 Регистриран: 29-December 06 Град: Димитровград Потребител No.: 153 Статус: Офлайн ![]() |
Beyond a Reasonable Doubt / Отвъд разумното съмнение
![]() Жанр: Драма, мистерия, криминален. Година: 2009. Режисьор: Питър Хайъмс. Актьори: Майкъл Дъглас, Джеси Меткалф, Амбър Тамблин, Орландо Джоунс и др. Държава: САЩ. Времетраене: 01:45:32. Резюме: Юрист от висока класа, Мартин Хънтър (Майкъл Дъглас) е безупречен в пускането на престъпниците зад решетките и е кандидат за губернатор на предстоящите избори. Но когато новакът, амбициозен журналист, C. Дж. Никълъс (Джеси Меткалф) започва разследване на Хънтър за подправяне на доказателства, започва рискована игра на котка и мишка. Хънтър е заподозрян от C. Дж. Никълъс в убийство и корупция. Помощничката на Хънтър Ела (Амбър Тамблин) има романтична връзка с Джей, но не знае за неговата работа. Застанала между политическите амбиции на шефа си и Джей, играта става още по-опасна. Официален сайт на филма ![]() Издание: Beyond.A.Reasonable.Doubt.2009.BRRip.XviD.AC3-SANTi, 1 CD. Таймингът ще бъде нагласен и за други релийзи. СУБТИТРИ Този коментар е бил редактиран от yvetted на Feb 13 2012, 07:47 PM
Причина за редакцията: Премахнат линк.
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Live free - die hard ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 240 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 563 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Само да отблежа, че "Отвъд разумното съмнение" звучи смешно. Иначе успех! ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() •↕• UsEr ® •↕• ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: VIP Коментари: 220 Регистриран: 16-March 07 Потребител No.: 18 663 Статус: Офлайн ![]() |
Само да отблежа, че "Отвъд разумното съмнение" звучи смешно. Иначе успех! ![]() И аз само да отбележа, че субтитрите са с изключително лоша обработка - едва смогват да се прочетат, много неточности, което е вероятно от руския превод, но филма гледах с дистационното в ръка и много паузи и .... как точно с подобни преводи стана майстор преводач, защото чесно причината ми убягва? |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн ![]() |
Стига сега, не почвайте да си броите удивителните. Няма смисъл.
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() •↕• UsEr ® •↕• ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: VIP Коментари: 220 Регистриран: 16-March 07 Потребител No.: 18 663 Статус: Офлайн ![]() |
Стига сега, не почвайте да си броите удивителните. Няма смисъл. Благодаря ти за мерудийката в така иначе постана маджичка, но... Когато вляза в музей и видя човека с табела "Гид" аз знам, че това е точния човек към който да се обърна, човека има дузина преводи голямата част декорирани, ако щете му сложете "Далай Лама на субтитрите" те няма да станат по-добри, нито той "майстор преводач", а те са под всякаква критика и за много ниски стандарти. Знаеш ли 'qsatis' аз общувам с хората създали този сайт от времето на аналоговите модеми и един сайт бургас–нам-кво-си.сом, минах с тях през юнакс и когато направиха този сайт с цел всеки да знае какво е много се зарадвах, малко или много за толкова време ме е грижа и съм съпричастен с това какво се случва тук, не си давам глас, но сега когато забелязвам поставянето на призма и ненаместния ти коментар просто се чувствам задължен да го напиша. Вероятно е имало моменти, когато съм бил достатъчно близък с тук-власт-имащите и аз да си лепна подобен етикет, но сам знаех, че има нещо което точно тук трябва да постигнеш като се стараеш, не да ти се подхвърли И във връзка с коментара ти, поне за мене има смисъл... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 4-December 09 Потребител No.: 103 269 Статус: Офлайн ![]() |
И след като общуваш с хората от този сайт... трябва да си запознат, че в началото бяха раздадени титли на определени хора. Критериите се въведоха по-късно... постепенно. п.п. Не ми се е налагало да спирам на пауза филма, за да изчитам репликите. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И след като общуваш с хората от този сайт... трябва да си запознат, че в началото бяха раздадени титли на определени хора. Критериите се въведоха по-късно... постепенно. п.п. Не ми се е налагало да спирам на пауза филма, за да изчитам репликите. Ако си искал коментара ти да бъде приет сериозно, защо си влезнал с нов ник тогава? ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 28th September 2025 - 08:29 AM |