subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 063 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте! От доста време не се бях занимавал със субтитри и изведнъж откривам, че коректорът (версия 2.53) крашва много яко под W10 и W11. Нямам спомен едно време да е било така, да не би някой ъпдейт на Уиндоуса да е? Някой да сподели опит? Compatibility настройките не помагат. Проблемът е, че под W10 при стартиране приложението крашва - или замръзва, или директно се затваря. При един от 7 (примерно) опита успява да се старитра, но след проверката/записа на 1-2 файла пак крашва. Под W11 проблемът е малко по-различен - приложението почти винаги се стартира успешно, но крашването при зареждане, проверка или запис пак го има (също по-рядко, примерно на 3-ия или 4-тия файл). Тествано е на няколко ПС-та, две от които са с "гол" Windows. |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 402 Регистриран: 15-September 07 Град: София Потребител No.: 43 089 Статус: Офлайн ![]() |
При мен на 10 винаги е крашвало - или при стартиране, или при зареждане. Под 11 е сякаш по-добре, да. В общи линии решението е търпение, докато "захапе". |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() OTK ![]() Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 370 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Биропиец, отваряй го докато не захапе.
|
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 063 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Точно така и процедирам. Проблемът е, че като седнеш да проверяваш едни 20-25 файла и... да кажем, че няма опасност да ти падне кръвното. ![]() Търкаля ми се тук една стара машинка, ще взема да ѝ вдъхна живот за такива непретенциозни нужди. |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 517 Регистриран: 8-October 07 Потребител No.: 46 141 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Аз 2.53 така и не успях да го подкарам под Уиндоус 10. Отнякъде свалих версия 2.54, която рядко прави проблеми, но и тя крашва от време на време. Честно, на моменти се замислям да се върна към Уиндоус 7 само заради това.
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() киноманка ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 1 299 Регистриран: 5-March 13 Град: Варна Потребител No.: 132 965 Статус: Офлайн ![]() |
Аз съм с 2.51 и няма проблеми.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
Аз карам с "древната" 1.86 и никога не съм имала проблеми на Уиндоус 10.
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интересно. Аз вече качих една -7-ица на едно от ПС-тата като втора ОС, ама пак не е най-удобното решение. Виртуалки заради единия спелчек няма да вдигам, абсурдно е. ![]() gpym4e, дали ще имаш възможност да ми метнеш 2.51 някъде? Ще ти бъда безкрайно благодарен. Този коментар е бил редактиран от Петър Хараланов на Dec 31 2021, 07:23 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 173 Регистриран: 17-September 09 Град: Плевен Потребител No.: 98 918 Статус: Офлайн ![]() |
Версия 24.06.10. Пишете ми само ако съм Ви обещал ъпдейт.
Този коментар е бил редактиран от ivan4 на Jun 8 2024, 11:45 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 100 Регистриран: 31-May 08 Потребител No.: 71 763 Статус: Офлайн ![]() |
Към днешна дата, какви са начините човек да се сдобие с актуална версия на IDI Spell Checker за некомерсиална лична употреба, т.е. за проверка на субтитри, преди да бъдат качени тук в сайта? На сайта на разработчика има някаква ученическа версия, която не върши работа за тази цел. Благодаря! P.S. Версия 2.53 ли е последната безплатна версия на програмата? Този коментар е бил редактиран от S73L1 на Mar 1 2025, 06:11 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 173 Регистриран: 17-September 09 Град: Плевен Потребител No.: 98 918 Статус: Офлайн ![]() |
Към днешна дата, какви са начините човек да се сдобие с актуална версия на IDI Spell Checker за некомерсиална лична употреба, т.е. за проверка на субтитри, преди да бъдат качени тук в сайта? На сайта на разработчика има някаква ученическа версия, която не върши работа за тази цел. Благодаря! P.S. Версия 2.53 ли е последната безплатна версия на програмата? Последната е 2.54. Ако наистина ти трябва нова версия за нещо критично, пиши ми с аргументи на посочения на сайта мейл и до месец ще ти отговоря (логвам се рядко). От години ъпдейтвам само двама-трима онлайн приятели при поискване и толкова. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 100 Регистриран: 31-May 08 Потребител No.: 71 763 Статус: Офлайн ![]() |
Не бих казал, че е нещо толкова критично. Има ли драстична разлика между 2.53 и 2.54, защото аз имам първата, а 2.54 не я намирам онлайн, за да тествам? Например, работи ли под win 10/11 без да крашва?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не бих казал, че е нещо толкова критично. Има ли драстична разлика между 2.53 и 2.54, защото аз имам първата, а 2.54 не я намирам онлайн, за да тествам? Например, работи ли под win 10/11 без да крашва? Не помня каква разлика има, тъй като беше преди 10 години (трябва да погледна архива), но вероятно нищо, което да забележиш - няколко дузини добавени/изтрити/коригирани думи в базата и други дреболии по кода. Напълно възможно е да крашва в някои частни случаи - обикновено пиша стотина реда код, тествам пет минути с един-два текста и качвам версия, тоест проектът няма като в Майкрософт хиляда тестери. Но текущата версия е доста стабилна, тъй като от месеци не съм успявал да я крашна, зареждайки всякакви романи (често над 1000 страници), което не значи, че в някой частен случай няма да забие. Субтитри не съм пускал от години, но вероятно също няма да има проблем. Този коментар е бил редактиран от ivan4 на Apr 4 2025, 11:20 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 16th June 2025 - 07:26 PM |