subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн ![]() |
The Shroud беше много добър!! Хареса ми, типичен СГ епизод. Сега се чака некст уийк и последния епизод от този сезон на СГА!! А в последния на СГ-1 може да няма Орай, но в предпоследния ще има. В интервю на тази, която играе Адрия, тя казва: Цитат "My character is really trying her hardest to convert the entire galaxy to her religion, sort of like a Nazi. But, she's got a fight ahead of her. It's interesting, the turn it takes at the very end is not what I expected when I was reading it, and I had to ask them 'what does this mean?' It'll be interesting." Този епизод се казва Dominion, а ще видим и Ба'ал в него. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 21-January 07 Град: София Потребител No.: 1 869 Статус: Офлайн ![]() |
The Shroud беше много добър!! Хареса ми, типичен СГ епизод. Определено. Пък и най-сетне с новият състав О'Нийл играеше като О'Нийл, а не като изваден от кашона музеен експонат ![]() ![]() А за предпоследният - засега не съм гледал лош епизод с Баал в него, тъй че имам големи надежди ![]() Хакуна матата, Симба |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
Определено. Пък и най-сетне с новият състав О'Нийл играеше като О'Нийл, а не като изваден от кашона музеен експонат ![]() ![]() А за предпоследният - засега не съм гледал лош епизод с Баал в него, тъй че имам големи надежди ![]() Хакуна матата, Симба Имам едно предложение, надявам се ще се съобразите с него. Ползвайте опцията за спойлери след като епизода е излязал преди по-малко от 24 часа. Някои хора сме на работа и още не сме го гледали ![]() p.s. leroilion, не считай, че това е насочено към теб. Просто ползвах поста ти за пример. С най-добри чувства... Peace and love will rule the world, StratoBOB . |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 21-January 07 Град: София Потребител No.: 1 869 Статус: Офлайн ![]() |
@StratoBOB: Ако не беше вече споменато, че РДА ще участва нямаше да го изкоментирам, но виж за другият другар наистина се поизпуснах, или както казват шопете - опа яз май малко та настапих ![]() Ще се постараем повече следващият път ![]() ![]() Хакуна матата, Симба |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 191 Регистриран: 9-January 07 Град: Най-хубавия град. Потребител No.: 341 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Има само едно място където не можем да се върнем.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Изпускаш нещо много важно, СТАРГЕЙТ НИКОГА НЕ ОСТАРЯВА ![]() А кавичките видя ли ? ![]() Бе като гледам РДА напоследък, доста си е позастарял. Жалкото, че натам вървим всички (някои не-толкова,ама други ....) . ![]() p.s. Еххх, култовите реплики 'nice' и изпълнените му с логика отговори как ми липсват ... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Видяхте ли ТОВА ?
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн ![]() |
Мух мули майкооо!!! Видяхте ли ТОВА ? Цитат and will feature David Hewlett ("Rodney McKay") as a guest star for several episodes. Само това ми трябваше да знам. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да... ![]() ![]() Мерси ![]() С няколко думи: Двама от най-добрите сценаристи-режисьори на Старгейт Атлантида и SG-1 : Дамян Киндлър и Мартин Ууд са завършили първите епизоди на сериал, който ексклузивно ще се разпостранява в интернет. Аманда Тапинг участва, но не като героинята си Саманта Картър. Също ще видим и Дейвид Хюйлет (Родни МакКей) в епизодични роли. Скриптът е в стил "Батман: Началото" (Batman Begins). Името на новият сериал е "Убежище" (Sanctuary). |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 65 Регистриран: 11-January 07 Град: Момчето което говори с морето.... Потребител No.: 579 Статус: Офлайн ![]() |
Ще се радваме, но можеше да е 45 минути + още 2 часа ![]() ![]() А иначе - не съм казал, че трябва да им е ясно как адже ба върви производственият процес ![]() ![]() Хакуна матата, Симба Сега ще ме караш да дърпам на ново всички серии.На много места и МакКей и Картър обясняват на какъв принцип работи ЗПМ,всъщтност названието ЗПМ го измисли Родни.А като се има предвид по-какъв начин са правили съораженията си Древните(виж СГ1 последните епизоди за оръжието на Мерлин) и да намерят цехче няма да могат да го използват без да убият някой ![]() ![]() ![]() ![]() Оффф сега като си припомнях СГ хистори ![]() ![]() |
------------------------------------ " Знам, че нищъ да знам. "
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Известни са вече имената на няклко епизода от предстоящият четвърти сезон на Атлантида. 4x01 - 'Adrift' - сценарий на Мартин Геро 4x02 - 'Lifeline,' - сценарий на Карл Биндър 4x03 - 'Reunion' - сценарий на Малози 4x04 - 'Doppelganger' - Робърт Купър ![]() 4х05 - 'The Seer' - Алан МакКаллауф 4x06 - 'Travelers' - Поул Мюли Вероятно 'Adrift' ще е епизод 4х01 , като продължение на First Strike (епизод 3х20) - епизодът, за чията направа се пишеше че са изразходили почти половината бюджет за сезон 3 (и който единствено ни остана да гледаме от трети сезон) източник: GateWorld p.s. Подредбата е случайна и по-късно ще се анонсира в какъв ред ще бъдат заснети и излъчени. Предупреждение: Възможни са промени до момента на излъчването. ...а много по-рано О'Нийл с познанието на Древните в главата си беше измайсторил някакво енергийно устройство за да може да отиде при (аде излезе ми от главата) Тор и другите дребни сиви приятелчета ![]() Устройството за което говориш е Накуда Генератор. То използва частица от измисленият хим.елемент Накуда, който е изключително рядък, въпреки че го имаше в изобилие на планетата на Джонас Куин. Та накуда генераторът няма нищо общо със ZPM (Zero Point Module). Супер е че ви открих (форума де ) голям фен съм на сериала и въобще темата Старгейт ![]() Добре дошъл ! Наистина това място е рай за нас, феновете. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Цитат Раздел Субтитри:
тема------------------------------------брой посещения: Stargate SG-1----------------------------> 23,072 Stargate Atlantis-------------------------> 19,397 Prison Break ~ сезон 2 ----------------> 10,234 ... Battlestar Galactica----------------------> 6,197 ROME - Season 2------------------------> 8,047 ... Раздел Дискусии: Stargate Дискусии-----------------------> 4,448 Тихо се сипе белият сняг...-------------> 2,483 Prison break-------------------------------> 1,254 Battlestar Galactica Дискусии-----------> 936 |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 07:46 PM |