subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jan 29 2007, 02:25 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jan 29 2007, 03:56 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
Имам тъп въпрос за една стара серия. Не се сещам как се казваше - там където SG-1 отиват да помагат на руснаците - бяха отворили Старгейт-а и не можеха да го затворят. От другата страна на вратата беше само вода, ама някаква мислеща, и Мейбърн беше там... надавям се, че се сещате... иначе ще я намеря коя беше. Та въпроса ми е как набират вратата от другата страна, след като влизат само с подводница, за да не издавят все пак... Надявм се, че ме разбрахте. ПП. Епизода е 4.07 - WATERGATE |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Jan 29 2007, 07:18 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 21-January 07 Град: София Потребител No.: 1 869 Статус: Офлайн |
Мдам, дори в последният епизод (еп.20х10) вероятно няма да видим Орай Не знам, но си мисля, че и по-добър начин да оставят отворен край можеха да измислят, защото така на практика сериалът свършва епизод по-рано и чакаме филмите, че да ни се изясни, как адже ба наш'те успяват да накарат Орай да си заминат с подвити опашки към своята галактика ЕДИТ: Ох, тежко се чака нов епизод... направо не ми се мисли за нов сезон какво е (а за нов сериал да не говорим) Хакуна матата, Симба |
|
|
|
|
|
Jan 30 2007, 09:08 AM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
Абе незнам дали ПРАИОР-ПРИЗРАК с гоа`уд в главата ще е перфектният враг , ама със сигурност призраците щяха да си похапнат и от тяхната галактиак Лоша идея. Няма да могат да си похапват Орай. Ще им е малко трудничко. С тия нематериални-огнени същества освен да се опарят Призраците, друго не виждам Новите епизоди нали днес излизат? На Старгейт Атлантида - Да, по-рано тази нощ. (Сега остава на някой канадец, на който не му се спи да обработи рипа и да го ъплоадне.... ако не го остави за следващият ден) На Старгейт SG-1 тази вечер, но предвид часовата ни разлика с Англия, едва ли ще е по-рано от 23:00 часа. ЕДИТ: Ох, тежко се чака нов епизод... направо не ми се мисли за нов сезон какво е (а за нов сериал да не говорим) Добре дошъл в отбора на чакащите |
|
|
|
|
|
Jan 30 2007, 12:16 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Днеска ще се завръща пак... И РДА ще има!! |
|
|
|
|
|
|
Jan 30 2007, 01:51 PM
Коментар
|
|
е едва ли ве няма как просто Уточнение: Думата "вероятно" в следващата реплика да не се чете. Нарочно я бях сложил за да не издавам явно спойлера, ама те ти на сега спойлер без предупреждение. Цитат(StratoBOB @ Jan 29 2007, 09:30 AM) Мдам, дори в последният епизод (еп.20х10) p.s. Ето детайлният спойлер плюс други |
|
|
|
|
|
Jan 30 2007, 03:38 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 21-January 07 Град: София Потребител No.: 1 869 Статус: Офлайн |
Абе то с вероятно и без вероятно все си е спойлер де, ама тъй както чета спойлерите май няма голяма вероятност да ни спойлнеш кефа, поради щото се очертава че няма да има такъв (комбинацията последен + не много интересен епизод е убийствена просто). Дано ме опровергаят де... Insane, днеска се завръща, ама поне този път не се възнесе (или поне не съвсем ЕДИТ: Абе гледам в темата за SG-1 субтитрите дискусия за ZPМ и са присетих: "Как адже ба в базата данни на атлантида не намерига рецепта за забъркване на нещо толкова важно като ZPM-ите. Пък и как в целият град не намериха едни цехче за производство на ZPM-и... в крайна сметка ме съмнява древните да са карали на запаси от време оно Хакуна матата, Симба |
|
|
|
|
|
Jan 30 2007, 03:53 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
да и аз съм чедил, ама все пак ако бяха намерили някаква "рецепта' или цехче за ЗПМ то сериачето щеше да изгуби тръпка която подържа, имам предвид те като почнат да злагат ЗПМ на всичко + невероятната доза късмет дето я вадят нащя, то серила ще свърши за 5еп. п.п ХОРА зарадвахте ли се да видите още веднъж "Прометей" цял?!!!! аз защото да! |
|
|
|
|
|
|
Jan 30 2007, 04:09 PM
Коментар
|
|
Абе то с вероятно и без вероятно все си е спойлер де, ама тъй както чета спойлерите май няма голяма вероятност да ни спойлнеш кефа, поради щото се очертава че няма да има такъв (комбинацията последен + не много интересен епизод е убийствена просто). Дано ме опровергаят де... За сметка на това, като излезе първият филм ще се радваме на 2+ часа SG-1 в галактиката на Орай. Като утре ще дойде краят на годината и ще му се кефим ЕДИТ: Абе гледам в темата за SG-1 субтитрите дискусия за ZPМ и са присетих: "Как адже ба в базата данни на атлантида не намерига рецепта за забъркване на нещо толкова важно като ZPM-ите. Пък и как в целият град не намериха едни цехче за производство на ZPM-и... в крайна сметка ме съмнява древните да са карали на запаси от време оно Ами те града не са го изследвали на 100%. Но сериозно, сценаристите държат ZPM-ите на страна иначе какво ще му е интересното на серия от типа: Призраците нападат, Родни отива в склада и взима три ZPM-а, пускат си щита и отиват да играят голф |
|
|
|
|
|
Jan 30 2007, 04:58 PM
Коментар
|
|
Ще се радваме, но можеше да е 45 минути + още 2 часа А иначе - не съм казал, че трябва да им е ясно как адже ба върви производственият процес Хакуна матата, Симба |
|
|
|
|
|
Jan 31 2007, 02:07 AM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
The Shroud беше много добър!! Хареса ми, типичен СГ епизод. Сега се чака некст уийк и последния епизод от този сезон на СГА!! А в последния на СГ-1 може да няма Орай, но в предпоследния ще има. В интервю на тази, която играе Адрия, тя казва: Цитат "My character is really trying her hardest to convert the entire galaxy to her religion, sort of like a Nazi. But, she's got a fight ahead of her. It's interesting, the turn it takes at the very end is not what I expected when I was reading it, and I had to ask them 'what does this mean?' It'll be interesting." Този епизод се казва Dominion, а ще видим и Ба'ал в него. |
|
|
|
|
|
|
Jan 31 2007, 09:08 AM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 31 2007, 01:29 PM
Коментар
|
|
The Shroud беше много добър!! Хареса ми, типичен СГ епизод. Определено. Пък и най-сетне с новият състав О'Нийл играеше като О'Нийл, а не като изваден от кашона музеен експонат А за предпоследният - засега не съм гледал лош епизод с Баал в него, тъй че имам големи надежди Хакуна матата, Симба |
|
|
|
|
|
Jan 31 2007, 02:33 PM
Коментар
|
|
Определено. Пък и най-сетне с новият състав О'Нийл играеше като О'Нийл, а не като изваден от кашона музеен експонат А за предпоследният - засега не съм гледал лош епизод с Баал в него, тъй че имам големи надежди Хакуна матата, Симба Имам едно предложение, надявам се ще се съобразите с него. Ползвайте опцията за спойлери след като епизода е излязал преди по-малко от 24 часа. Някои хора сме на работа и още не сме го гледали p.s. leroilion, не считай, че това е насочено към теб. Просто ползвах поста ти за пример. С най-добри чувства... Peace and love will rule the world, StratoBOB . |
|
|
|
|
|
Jan 31 2007, 02:54 PM
Коментар
|
|
@StratoBOB: Ако не беше вече споменато, че РДА ще участва нямаше да го изкоментирам, но виж за другият другар наистина се поизпуснах, или както казват шопете - опа яз май малко та настапих Ще се постараем повече следващият път Хакуна матата, Симба |
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 25th October 2025 - 04:01 PM |