subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 20 2007, 09:01 AM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
И аз сам разочарован заради гибелта на любимците ми но чак да го намразиш? Сигурен съм че в бъдеще ще ги видим отново. Все пак познанието им е запазено , а това е достатъчно за сценаристите. ----- Спойлер от Блога на Малози ( не е свързан с горните ми думи) Thor94 writes: “ 1)You say that in first movie, SG1 will go in ori's galaxy. Will we see space-battle with earth ship(oddyssey,F302) and ori mothership and especially ori-hunter? 2)Will we see the asgard weapons acquired in "Unending" in SGA season4 to fight the wraith. 3) Will we find real ally with advanced technology (…) beause there are ever 3 season and all people with advanced science was enemy(assurans,wraith,olesian) or destructed(ancient,people of "the ark")?” Answers: 1) Now that you mention it, you may see a space battle or two. 2) Wait and see. 3) Yup. Check out Travelers. Е, феновете на космическите битки могат да бъдат доволни. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Mar 20 2007, 04:41 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 1 926 Статус: Офлайн |
Аве вие не забравяте ли нещо?Не помните ли когато О'Нийл поглежда в оная библиотека на древните и отива в друга галактика където пак има Асгарди?Това че Асгардите ги няма в наща галактика вече незначи, че са напално унищожени.
|
|
|
|
|
|
|
Mar 20 2007, 05:25 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 60 Регистриран: 20-January 07 Град: Пловдив, България Потребител No.: 1 751 Статус: Офлайн |
Аве вие не забравяте ли нещо?Не помните ли когато О'Нийл поглежда в оная библиотека на древните и отива в друга галактика където пак има Асгарди?Това че Асгардите ги няма в наща галактика вече незначи, че са напално унищожени. Той отиде точно на родната планета на Асгардите Този коментар е бил редактиран от m00n на Mar 20 2007, 05:28 PM |
|
------------------------------------ †
† |
|
|
|
|
Mar 21 2007, 06:10 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 69 Регистриран: 17-January 07 Град: БУРГАС Потребител No.: 1 327 Статус: Офлайн |
много ми е интересно как изглеждат тоалетните на Атлантида
|
|
|
|
|
|
|
Mar 21 2007, 06:27 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 70 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 737 Статус: Офлайн |
Сигурен съм че в бъдеще ще ги видим отново. Все пак познанието им е запазено , а това е достатъчно за сценаристите. ----- Спойлер от Блога на Малози ( не е свързан с горните ми думи) Thor94 writes: ” 1)You say that in first movie, SG1 will go in ori's galaxy. Will we see space-battle with earth ship(oddyssey,F302) and ori mothership and especially ori-hunter? 2)Will we see the asgard weapons acquired in "Unending" in SGA season4 to fight the wraith. 3) Will we find real ally with advanced technology (…) beause there are ever 3 season and all people with advanced science was enemy(assurans,wraith,olesian) or destructed(ancient,people of "the ark")?” Answers: 1) Now that you mention it, you may see a space battle or two. 2) Wait and see. 3) Yup. Check out Travelers. Е, феновете на космическите битки могат да бъдат доволни. Е да евентуално можем да ги видим единствено ако се върнем във времето както беше казано за новия сериал и там предполагам ще ги видим но ме е яд...(бтв аз се зарибих по SG-1 когато видях за първи път асгардите иначе преди това си гледах само атлантида) а за този спойлер ще те помоля да го преведеш Този коментар е бил редактиран от ROCKY на Mar 21 2007, 06:29 PM |
|
------------------------------------ when you need me.. call me...
http://en.tackfilm.se/?id=1264322362026RA73 |
|
|
|
|
Mar 21 2007, 07:17 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
Е да евентуално можем да ги видим единствено ако се върнем във времето както беше казано за новия сериал и там предполагам ще ги видим но ме е яд...(бтв аз се зарибих по SG-1 когато видях за първи път асгардите иначе преди това си гледах само атлантида) а за този спойлер ще те помоля да го преведеш Не забравяй, че цялото познание на Асгардите е в базата данни на Одисей. А си спомняме, че имаше един епизод, в който бяха намерили техен прародител и се опитваха да спрат необратимите проблеми с физиологията си. Все пак това е Sci-Fi сериал, всичко е възможно |
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
Mar 21 2007, 07:54 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Mar 21 2007, 08:14 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
На такъв въпрос в спешъла някой от актьорите каза: "Вие луди ли сте, че само това ви интересува?" или нещо подобно. Rachel Luttrell - беше това Браво на Даниел за Тор в последния епизод Малко са оляха с фантастиката на места и наистина е гадно че нямаха повече време и епизоди за да направят финала по добре. Личи си места как са изрязани неща. |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Mar 22 2007, 09:22 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 70 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 737 Статус: Офлайн |
Не забравяй, че цялото познание на Асгардите е в базата данни на Одисей. А си спомняме, че имаше един епизод, в който бяха намерили техен прародител и се опитваха да спрат необратимите проблеми с физиологията си. Все пак това е Sci-Fi сериал, всичко е възможно да,да искам да го гледам този епизод но не си спомням кой беше... ама майче точно заради тоя прародител стана проблема с физиологията но все пак ако знае някой кой беше епизода нека го каже за да си го припомня а и ми е интерестно как като избягаха накрая от орайския кораб защо не обясниха как повече неможаха да ги проследят ораите или аз не съм разбрал Този коментар е бил редактиран от ROCKY на Mar 22 2007, 09:29 AM |
|
------------------------------------ when you need me.. call me...
http://en.tackfilm.se/?id=1264322362026RA73 |
|
|
|
|
Mar 22 2007, 12:35 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 52 Регистриран: 18-March 07 Град: Пловдив Потребител No.: 19 239 Статус: Офлайн |
Малко го попретупаха последния епизод!!! Ако сезона беше от 22епизода,може би щяха да го направят както трябва! Да бяха включили в целия този миш-маш и Ричард Диин Андерсън,щеше да е много забавно!!! |
|
|
|
|
|
Mar 22 2007, 01:54 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 191 Регистриран: 9-January 07 Град: Най-хубавия град. Потребител No.: 341 Статус: Офлайн |
Незабравяйте, че я има Атлантида и там е всичкото познание на древните, така че едва ли един проблем Като тези на Асгардите да не може да бъде решен там, има си машина за генна манипулация така че... А на мен ми е интересно друго - дали Хърмиод все още ще е на борда на как беше кораба на атлантида, че ми изкочи от главата. Иначе той ще се окаже евентуално последния. И за проблема на Асгардите, те чрез генните манипулации са се докарали на тоя хал , когато са си удължили живота. Иначе можеше и по добре да се самоубият, например като камикадзета в Орайте |
|
------------------------------------ Има само едно място където не можем да се върнем.
|
|
|
|
|
Mar 22 2007, 08:27 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 82 Регистриран: 15-January 07 Град: Варна Потребител No.: 1 118 Статус: Офлайн |
Дедал (Daedalus) се казва този кораб, за който става въпрос. Той е първия, по който са модели Одисей (Odyssey) и Аполо (Apollo) (тук търсих, но не можах да намеря снимка Този коментар е бил редактиран от djvoyager на Mar 22 2007, 08:39 PM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Mar 22 2007, 10:30 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Само че Дедал и Одисей на практика са един и същи. Използват едно и също и в двата сериала, за да спестят пари. Онзи горния шот на който е Дедал е бил използван и при Одисей (вярвай ми, следил съм Този коментар е бил редактиран от Insaneboy на Mar 22 2007, 10:31 PM |
|
|
|
|
|
|
Mar 22 2007, 11:01 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 110 Регистриран: 11-January 07 Град: Хасково Потребител No.: 613 Статус: Офлайн |
Че дори и при Аполо е същият |
|
|
|
|
|
Mar 23 2007, 09:50 AM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
Специален поздрав за всички : http://youtube.com/watch?v=aWD9w6q5P2M . Много добре го бяха наравили този момент. |
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 1st November 2025 - 07:53 PM |