subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 53 Регистриран: 9-January 07 Град: Варна Потребител No.: 346 Статус: Офлайн ![]() |
все още вярвам че това не е края
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 53 Регистриран: 9-January 07 Град: Варна Потребител No.: 346 Статус: Офлайн ![]() |
па живиом увидим ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
някои някакво инфо да има за не6то свързано със Старгеит ?
Този коментар е бил редактиран от siluza на Sep 28 2011, 01:56 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
дали няма да ни зарадват предколедно със продължение ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн ![]() |
![]() Специално за somespirit и особено заради факта, че толкова време гледа сериал, който му се струва смешен, тъп и т.н. Аз съм фен предимно на SG-1, гледах и Атлантис и също ми хареса, но не чак толкова. Но например от Universe гледах малко и спрях, защото просто не ми харесваше. Или може би, защото не съм мазохистка, знам ли. Мисълта ми беше, че и аз съм фен, но предпочитам да не гледам нещо, което не ми харесва. Не е толкова трудно, опитай. Въпреки че вече е късно май... Спирам. Но предвид коментарите май ще гледам и Юниверс... ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 191 Регистриран: 9-January 07 Град: Най-хубавия град. Потребител No.: 341 Статус: Офлайн ![]() |
Тва не си е работа да ги гледаш на маратон, после цяла нощ трепиш Джаффа ![]() |
------------------------------------ Има само едно място където не можем да се върнем.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 191 Регистриран: 9-January 07 Град: Най-хубавия град. Потребител No.: 341 Статус: Офлайн ![]() |
И пак отново го гледах, този път Атлантис но не спира да ми се пълнят очите със сълзи, че го няма вече ![]() |
------------------------------------ Има само едно място където не можем да се върнем.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн ![]() |
А аз си изтеглих пак първия филм, с който започна всичко, и се понесох из вселената. И на мен ми липсва. ![]() |
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн ![]() |
Аааа.. чичо Кърт, найс! ![]() ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Аз пък си изтеглих хубав дивиди рип на "Вавилон 5". И смятам пак да си изгледам сериите, когато ми остане време. Имах там любими преводачи и особено един Йон Кавал, обаче сега вече не го харесвам, щото ми се кара понякога! ![]() |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн ![]() |
A аз вече гледам втори сезон на SG-1! ![]() Бях го позабравила, отдавна не съм го гледала. Преди няколко дни гледах едно видео с РДА, в което озвучава играта SG-1. Замалко да ревна, затова започнах да ги гледам отново. sty, но само понякога! Понякога! Йе! ![]() Този коментар е бил редактиран от yonkaval на Mar 30 2013, 10:21 PM |
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
Ех, с такова домашно кино с удоволствие бих се поглезил да ги прегледам отново в хронологичен ред всичките сезони. ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако отнякъде наоколо започнат да излизат и призраци... Леле! Особено ако се появи Майкъл! Любимият ми призрак! Заради него започнах да гледам СГ Атлантида! Или... "там, където започва пътуването" - Beyond The Night, the rising sun! Много харесвам тази песен от сериала! ![]() Този коментар е бил редактиран от yonkaval на Mar 30 2013, 11:44 PM |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd October 2025 - 10:19 PM |