subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 17 2007, 10:23 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 8-January 07 Град: У катакомбите на Фараона Потребител No.: 319 Статус: Офлайн |
Имам едно въпросче. Преди малко, докато се рових из tv.com-а се натъкнах на нещо доста интересно. Има линкове за датите на предстоящия 4 сезон, но има и обявени линкове към 5, 6 и 7 сезон (празни, разбира се). Някой има ли представа защо? Струва ми се съмнително Sci Fi да са подписали за 4 сезона предварително. |
|
------------------------------------ http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=51336
"Seek not wickedness amongst your neighbours lest it find purchase into your own house!" ![]() |
|
|
|
|
Mar 18 2007, 11:02 AM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
Начи епизода беше много добър ! НО Брат Райт и Джонатан Гласнър много ги намразих заради избиването на Асгардите Дано поне като бяха кръстили този епизод с името --> "Сагата продължава" дано някога се сетят да има и "Завръщането на Асгардите" В жанра нищо никога не умира завинаги. И Малози и Райт го повтарят непрестанно. Предупреждение за спойлер p.s Ееех,тъкмо се зарадвах, че Тор се завърна и после това с Асгардите. Въпреки това съм сигурен, че тази серия ще стане една от топ 10 любими на феневете |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Mar 18 2007, 01:23 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 191 Регистриран: 9-January 07 Град: Най-хубавия град. Потребител No.: 341 Статус: Офлайн |
Поне на РДА му се сбъдна мечтата и вече имаме фазери |
|
------------------------------------ Има само едно място където не можем да се върнем.
|
|
|
|
|
Mar 18 2007, 01:41 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Цитат Имам едно въпросче. Преди малко, докато се рових из tv.com-а се натъкнах на нещо доста интересно. Има линкове за датите на предстоящия 4 сезон, но има и обявени линкове към 5, 6 и 7 сезон (празни, разбира се). Някой има ли представа защо? Струва ми се съмнително Sci Fi да са подписали за 4 сезона предварително. Объркали са се. Този коментар е бил редактиран от Insaneboy на Mar 18 2007, 04:42 PM |
|
|
|
|
|
|
Mar 18 2007, 06:22 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 69 Регистриран: 17-January 07 Град: БУРГАС Потребител No.: 1 327 Статус: Офлайн |
Едно нещо остана малко объркано за мен, за 40 и косур години заклещени в пространствения времеви мехур. Вала и Даниboy как оспяха да не направят някое и друго лапе? Странно, не мислите ли?
|
|
|
|
|
|
|
| liquid |
Mar 18 2007, 09:08 PM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
Едно нещо остана малко объркано за мен, за 40 и косур години заклещени в пространствения времеви мехур. Вала и Даниboy как оспяха да не направят някое и друго лапе? Странно, не мислите ли? Не. Защо да си правят дете, което ще е обречено или на смърт или на години затворено в един кораб? Пък и може да не искат деца. |
|
|
|
|
|
|
Mar 18 2007, 09:33 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 18-March 07 Потребител No.: 19 325 Статус: Офлайн |
na mene opredeleno stargate atlantis e nomer 1 ot kolkoto prodyljenieto na originalnia stargate ( season 10)
|
|
|
|
|
|
|
Mar 19 2007, 10:31 AM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
Mar 19 2007, 11:23 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 70 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 737 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ when you need me.. call me...
http://en.tackfilm.se/?id=1264322362026RA73 |
|
|
|
|
Mar 20 2007, 12:23 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 16 Регистриран: 12-January 07 Потребител No.: 672 Статус: Офлайн |
А сега какво.................... |
|
------------------------------------ PUNK'S NOT DEAD
"За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата." К.Иречек, 13.12.1881 |
|
|
|
|
Mar 20 2007, 07:37 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 55 Регистриран: 11-January 07 Град: Аксаково,Варна Потребител No.: 622 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ We are waiting for SGU!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Mar 20 2007, 09:01 AM
Коментар
|
|
И аз сам разочарован заради гибелта на любимците ми но чак да го намразиш? Сигурен съм че в бъдеще ще ги видим отново. Все пак познанието им е запазено , а това е достатъчно за сценаристите. ----- Спойлер от Блога на Малози ( не е свързан с горните ми думи) Thor94 writes: “ 1)You say that in first movie, SG1 will go in ori's galaxy. Will we see space-battle with earth ship(oddyssey,F302) and ori mothership and especially ori-hunter? 2)Will we see the asgard weapons acquired in "Unending" in SGA season4 to fight the wraith. 3) Will we find real ally with advanced technology (…) beause there are ever 3 season and all people with advanced science was enemy(assurans,wraith,olesian) or destructed(ancient,people of "the ark")?” Answers: 1) Now that you mention it, you may see a space battle or two. 2) Wait and see. 3) Yup. Check out Travelers. Е, феновете на космическите битки могат да бъдат доволни. |
|
|
|
|
|
Mar 20 2007, 04:41 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 1 926 Статус: Офлайн |
Аве вие не забравяте ли нещо?Не помните ли когато О'Нийл поглежда в оная библиотека на древните и отива в друга галактика където пак има Асгарди?Това че Асгардите ги няма в наща галактика вече незначи, че са напално унищожени.
|
|
|
|
|
|
|
Mar 20 2007, 05:25 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 60 Регистриран: 20-January 07 Град: Пловдив, България Потребител No.: 1 751 Статус: Офлайн |
Аве вие не забравяте ли нещо?Не помните ли когато О'Нийл поглежда в оная библиотека на древните и отива в друга галактика където пак има Асгарди?Това че Асгардите ги няма в наща галактика вече незначи, че са напално унищожени. Той отиде точно на родната планета на Асгардите Този коментар е бил редактиран от m00n на Mar 20 2007, 05:28 PM |
|
------------------------------------ †
† |
|
|
|
|
Mar 21 2007, 06:10 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 69 Регистриран: 17-January 07 Град: БУРГАС Потребител No.: 1 327 Статус: Офлайн |
много ми е интересно как изглеждат тоалетните на Атлантида
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 1st November 2025 - 06:22 PM |