subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 26 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 756 Статус: Офлайн ![]() |
В мен до последно остава надеждата, че последните страхотни серии и по-добър рейтинг ще спомогнат за спасяването на сериала. Аз съм склонен и година да чакам стига да знам, че ще го продължат. Тази история не трябва да бъде зарязана така.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
Едва ли. От няколко месеца насам постоянно попадам на новини, как този или онзи актьор от SGU ще участва в този или онзи сериал. Но пък виж, рейтинга може да помогне за направата на филм или два.
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 66 Регистриран: 30-July 10 Град: Варна Потребител No.: 114 370 Статус: Офлайн ![]() |
В този ред на мисли, лошата новина от преди няколко седмици е, че Тера Нова - другият сериал с фантастичен елемент, който чакам вече няколко години да се пръкне, отново е с отложена премиера. Здрасти, малко офтопик, но може ли да ми кажеш коя е новата дата за двучасовата пилотка на "Тера Нова " аз последно чух че ще е за 23 и 24 Май, пък вече чак Септември, питам защото и мен ми е доста зарибено ![]() |
------------------------------------ Inter arma enim silent leges - по време на война, законите мълчат "
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
Мисля, че пилотния епизод го отложиха за есента. Последната статия, която четох по темата
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 66 Регистриран: 30-July 10 Град: Варна Потребител No.: 114 370 Статус: Офлайн ![]() |
мдаааааааааа значи освен, че не са заснели достатъчно лента, заради времето и заради промените в състава от продуценти и сценаристи, се оказва че и ефектите трябвало да се барнат още, пилотката струвала 20 мил. $ което си е наистина феноменално ! ![]() ![]() п.п Скот Бакула пуска некви слухове за филм по Ентърпрайс, което няма да е зле АКО стане http://blastr.com/2011/05/scott-bakula-reveals-ther.php аиии стига толкоз с офтопика, сори за ако съм издразнил някой ама ми беше интересно ![]() |
------------------------------------ Inter arma enim silent leges - по време на война, законите мълчат "
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имало е планове за такова нещо, но само това. С настоящия рестарт на Дж.Дж.Ейбрамс на франчайза (с който съм доволен) това е невъзможно. p.s. И аз затварям офтопика. Само да кажа, че ако очакваш "космическа фантастика", единствената която се очертава на хоризонта е тази. Естествено, ако SyFy не й разкажат играта за сметка на кеча още преди да се е превърнала от пилотка в сериал. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
хаххахха да тази я знам, ама до тогава още мноооооого има още, мерси ! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
аааааааа просто нямаше право да сварши така !! ТРЯБВА да има някакво продължение- завършек ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 567 Статус: Офлайн ![]() |
бих казал добър незавършек на сериала и на франчайза като цяло ;( дано се осъзнаят и да направят поне филм, ако не нови сезони
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 18-January 07 Град: Gabrovo Потребител No.: 1 503 Статус: Офлайн ![]() |
ЕЕЕ как ще свърши така е. Просто не е истина. Много тъжен край почити се разплаках ![]() |
------------------------------------ We don't know what's on the other side!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 69 Регистриран: 30-January 07 Град: SO SAY WE ALL Потребител No.: 3 976 Статус: Офлайн ![]() |
Страхотен сериал. Надеждите за подновяването му остават, но то така беше и с другите SG-1 с Atlantis, и накрая само филм, но дано поне и на този му направят, за да се порадваме още малко на най-великия si-fi сериал "Stargate". Благодарности на всички преводачи занимавали се със сериала през годините. ![]() |
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() !!!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 541 Регистриран: 16-June 08 Град: Шумен Потребител No.: 72 530 Статус: Офлайн ![]() |
Страхотен завършек на сериала. Оставиха нещо на фантазията на зрителя, а не му го поднесоха наготово.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Убийствен край на един от най-силните сезони на Старгейт поредицата! Страхотно! Доволен съм, дори и така да остане за вечни времена ![]() |
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 82 Регистриран: 15-January 07 Град: Варна Потребител No.: 1 118 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 3-November 07 Потребител No.: 49 752 Статус: Офлайн ![]() |
Ще има ли нов сезон? Хареса ли ви този?
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd October 2025 - 12:51 PM |