subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн ![]() |
Първи сезон опитаха подхода на сапунките и драмите да ни разкажат за всеки един от героите да се видим в някой от тях и така да ни държат вниманието ... Този подход във филм с научна фантастика няма как да стане просто ... Имало е бегли опити преди - всички неуспешни ...
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн ![]() |
Я,я, май взело да става интересно. Заслужава ли си да се гледа, че май на 2х01 спрях. :> Това е последния сезон, така ли? Кризисно спират франчайза или нещо ново се заформя?
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 66 Регистриран: 30-July 10 Град: Варна Потребител No.: 114 370 Статус: Офлайн ![]() |
нищо ново не се заформя... иии да стана мн интересно даже, но уви спряха му тока ![]() |
------------------------------------ Inter arma enim silent leges - по време на война, законите мълчат "
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 31-July 07 Потребител No.: 39 848 Статус: Офлайн ![]() |
така стигнах до Stargate SG-1 - S08xE08 - Covenant и в тази серия разбрах че на Земята имало две групи хора едните са малоумници на който щели да им изпушат мозъчетата ако разберат за извънземните и за Старгейта и ако им кажат тези малоумници щели да направят масов хаос на планетата, затова теще си садят домати и краставици и ще ги окопават, те затова са били създадени. Така другите са SGC, Пентагона и правителствата които знаят, та тази групичка ще се грижат другите олигофрени да живеят спокойно докато могат (един ден може да видят кораб-майка над главите си и ще се чудят откъде им е дошло и тогава изпушването на мозъчетата им ще е по-силно, затова явно не им се казва), щото те нищо не могат да помогнат срещу борбата с гоа'улдите и на тази по-"висшата групичка" не им изпушва психиката от това че има извънземни те били по-специялани явно. сега това нещо с пазенето на тайната за извънземните е почти същата глупост която искаше сенатор Кинзи (кога ще се накъка) да затваря Старгейт. (няма да обсъждам "тънките политически" игрички на сенатора, като му сложат едно змийче в главата и може и да се усети какво е правил досега, опа ще е късно доста, него няма да го има ще го има змийчето вместо него) аз обаче виждам друго, как когато членовете на Старгейт видят че тайната им ще се разкрие и тяхната психика започва да се нагнетява (и всеки момент ще избухне), ----------------------------------------------- стига толкова за този толкова тъп и наивен сериал. в тази серия дадоха асгард който е клонинг и го дадоха че си е съвсем жив, а после казаха че бил празен тоест нямал съзнание в него и ще му сложат едно от банките където държат асгардските съзнания, аман от простотии, жив асгард а пък личността му я няма ..............на това и малките деца ще се смеят на сценаристите, ама явно сценаристите са от онази същата групичка която не трябва да знае за извънземните. Този коментар е бил редактиран от somespirit на Apr 28 2011, 04:13 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 110 Регистриран: 11-January 07 Град: Хасково Потребител No.: 613 Статус: Офлайн ![]() |
Еми за някои е тъп, за други не.... всеки с вкуса си!! А, ти защо го гледаш, след като явно не си му фен?
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 25-December 07 Град: София Потребител No.: 55 342 Статус: Офлайн ![]() |
И аз това се чудя. Още от втори-трети сезон, като гледаше си засмърдял че, не ти харесва, а сега си на Stargate SG-1 - S08xE08 - Covenant Немога да те разбера братле(май тайно ти харесва, но се правиж) |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 31-July 07 Потребител No.: 39 848 Статус: Офлайн ![]() |
сериала го гледам понеже съм изгледал Атлантис и сега и следя и Вселената и другите игрални филми съм ги гледал, така че искам да изгледам всичко от Старгейт поредицата. -------------------------------------------------------------- ами в тази серия Stargate SG-1 - 8x06 - Avatar , Тийлк беше сложен на един стол за виртуална реалност и казаха че не можело да го изключат току така щото щял да умре, на моя отговорност дърпат кабелите от главата му и нищо няма да му стане, ще продължи във всяка серия по 5 пъти да казва "Indeed". Този коментар е бил редактиран от somespirit на Apr 29 2011, 09:45 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн ![]() |
Страхотна 18-та серия. Предполагам, че ще продължат с тази сюжетна линия и докрая. Жалко, че свършва и няма да има повече. ![]() Този коментар е бил редактиран от burndead на Apr 30 2011, 06:06 PM |
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
И аз съм много доволен от поредния епизод. Гледам и рейтинга прехвърли 1-ца, докато Сенкчуърите падна на 0.8. А кой сериал канцелираха? ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн ![]() |
сега това нещо с пазенето на тайната за извънземните е почти същата глупост която искаше сенатор Кинзи (кога ще се накъка) да затваря Старгейт. (няма да обсъждам "тънките политически" игрички на сенатора, като му сложат едно змийче в главата и може и да се усети какво е правил досега, опа ще е късно доста, него няма да го има ще го има змийчето вместо него) Теорията на конспирацията не идва от SG-1 ![]() А правителствата по цял свят пазят тайни! Това е неоспорим факт. Примери колкото щеш - Ядрената авария в Чернобил, довела до увреждането на десетки хиляди украинци, руснаци, дори българи! Не знам на колко си години и дали помниш, но аз много добре си спомням, че дума не обелиха по телевизията за опасността от радиоактивно заразяване. Майка ми беше здравен работник и ги бяха предупредили тайничко да не ядем зелени салати, кисело и прясно мляко и т.н... И за да не кажеш, че това е било заради комунизма - нима се разбра истината за убийството на Кенеди? Зверствата в Гуантанамо излязоха случайно. Нима САЩ не нападнаха Ирак заради някакво имагинерно биологично оръжие, което така и не намериха? Проверяващият в Ирак, който даде становище, че такова оръжие няма, изведнъж го откриха мъртъв... Ще излезе ли истината наяве? Едва ли ![]() Има огромни групи хора по света, включително и изтъкнати учени, които вярват, че световните правителства крият от хората съществуването на извънземни. Наричат се Уфолози. Прочети малко книги по Уфология ![]() Не гледай сериала като документален. Аз лично се сещам за два касови сериала, които имат по 10 сезона - "Старгейт СГ-1" и "Приятели". Никой не произвежда продукт, ако няма пазар за него ![]() ![]() |
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн ![]() |
SGA, 01x01-02, O'Neill: That was a waste of a perfectly good explanation. Големи мрънкала ей. Не си гледат тихо и мирно продукциите, правени още докато родителите им са били тинейджъри... Догодина сигурно ще мърморят и че не е 3D. ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
гледай сега когато е правен SG-1 първите серии, дори аз не съм бил под 19 години.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
Ама вярно си голям мазохист. От първи сезон мрънкаш колко наивно и смешно ти е всичко. Когато не харесам някой сериал спирам да го гледам. p.s. Сега, като свърши SGU ще те питам каква космическа фантастика ще гледаш през 2012-та. А сетих се... ако грийн-лайтнат новия BSG. Иначе - нищо друго. Пълна "нула". Този коментар е бил редактиран от StratoBOB на May 1 2011, 08:51 AM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Jedi sine qua non ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 880 Регистриран: 9-September 09 Град: P2X-3YZ, София Потребител No.: 98 659 Статус: Офлайн ![]() |
Остана само още един епизод. Дано идният Falling Skies се окаже добър, защото все още ми се превежда sci-fi. ![]() |
------------------------------------ I believe whatever doesn't kill you, simply makes you stranger.
The Joker |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Остана само още един епизод. Дано идният Falling Skies се окаже добър, защото все още ми се превежда sci-fi. ![]() Много се надявам името на Спилбърг да е знак, че нещо приятно и различно ни очаква. А не просто поредната история как "лошковците" ни нападат, но накрая яко ги сритваме отзад. От превютата и трейлърите, които съм гледал, става ясно че ни очаква доста "екшън" за разлика от изполитиканстващия напоследък и превръщащ се все повече в сапунка с лек елемент на сай-фай V. Уви този сериал заприличва все повече на "Семйство Гулденбургови" или по-лошото "Дързост и красота". Да не говорим, че може да не го подновят и да остане незавършен. Аз лично се надявам екшънът във Falling Skies да е подправен с една добре градираща история (обща и лична на героите), интересни взаимоотношения м/у самите герои, умело представени в стила на Lost или Flash Forward. И естстествено някакъв енигматичен елемент, който да те кара да си задаваш въпроси и да те държи в напрежение. В този ред на мисли, лошата новина от преди няколко седмици е, че Тера Нова - другият сериал с фантастичен елемент, който чакам вече няколко години да се пръкне, отново е с отложена премиера. Ще му разкажат играта още преди да се е появил. Теливизьонната компания е решила, че не иска 1.5 часа премиерен епизод ,а цели 2 и сега сценаристите ще набухат половин час глупости върте, които няма как да останат незабелязани от зрителите. p.s. Благодаря, за работата, която свърши по SGU ! Удоволствието, откакто пое сериала, беше изцяло наше. ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd October 2025 - 08:05 PM |