subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jun 11 2010, 07:56 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн |
ами под мнението на vidon за "под такъв сериал" аз разбирам, че явно нещо не му допада особено на човека и затова, ама всеки си има мнение естествено ! просто ме издразни лекичко това че като се представи нещо по-различно от типичната опаковка и се почва с саркастичните намеквания и т.н Всъщност, саркастично е да кажа нещо от типа "Който търси реалити, да си ги гледа във сървайвъра, а за драмата и сапунката има много представители". В imdb дори рейтниг няма. Хайде най - накрая MGM да хванат да заснемат филмите. |
|
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
|
Jun 11 2010, 09:43 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 75 Регистриран: 30-May 08 Потребител No.: 71 720 Статус: Офлайн |
Хайде най - накрая MGM да хванат да заснемат филмите. В едно свое скорошно интервю Майкъл Шанкс казва, че най-вероятно снимките на третия SG-1 филм ще започнат през есента тази година Айде свърши се сезона Ето го и първия трейлър за втори сезон: Stargate Universe Season 2 Teaser Trailer - Who Will Survive? Този коментар е бил редактиран от BorisX на Jun 12 2010, 07:56 AM |
|
|
|
|
|
|
Jun 12 2010, 09:56 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
Всъщност, саркастично е да кажа нещо от типа "Който търси реалити, да си ги гледа във сървайвъра, а за драмата и сапунката има много представители". В imdb дори рейтниг няма. Хайде най - накрая MGM да хванат да заснемат филмите. хаххаххахх може, въпреки че това за сапунките и т.н си е направо дирекно мнение без сарказъм за мен ама..... |
|
|
|
|
|
|
Jun 12 2010, 11:05 AM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Последните епизоди нещо хич не ми допаднаха. Някакво ужасяващо мудно ми се струва... Ще видим втория сезон.
|
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Jun 12 2010, 12:00 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 75 Регистриран: 30-May 08 Потребител No.: 71 720 Статус: Офлайн |
Последните епизоди нещо хич не ми допаднаха. Някакво ужасяващо мудно ми се струва... Ще видим втория сезон. Мудно |
|
|
|
|
|
|
Jun 12 2010, 12:14 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 110 Регистриран: 11-January 07 Град: Хасково Потребител No.: 613 Статус: Офлайн |
Като гледам последните 3 кино уебизода, май ще ги оставят за през паузата |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jun 12 2010, 12:15 PM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
Какво да кажем за завършека на сезона ... ся да видим рейтинг - мейтинг ... http://vbox7.com/play:928f1a92
Този коментар е бил редактиран от Анубис на Jun 12 2010, 12:20 PM |
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
|
Jun 12 2010, 01:28 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
за мен лично, целия сезон - 4.55 п.п с възможности за повишаване или занижаване през Октомври |
|
|
|
|
|
|
Jun 12 2010, 02:17 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Мудно Да, ясно, че втората половина е в пъти по-динамична, но просто в последните епизоди нищо не се случва... Дойдоха лошите и три епизода - нищо. Не знам, доста скучно ми беше. |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Jun 13 2010, 12:31 PM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
|
Jun 13 2010, 02:45 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
Тоя полковник е рядко голям некадърник Този коментар е бил редактиран от martineliazz на Jun 13 2010, 02:48 PM |
|
|
|
|
|
|
Jun 13 2010, 03:58 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 11-January 07 Град: Bulgarian Потребител No.: 451 Статус: Офлайн |
Хора в последните епизоди рейтинга е по слаб защо клойто рева по малко |
|
|
|
|
|
|
Jun 13 2010, 07:37 PM
Коментар
|
|
|
аллл егати тъпия финал който извартяха! язък за доброто начало в предния епизод, даже който не го е гледал да не чете от тук: Как може 30 мин говорене и отстъпки?! и аз се си мисля тоз Полковник нещо е замислил ще извърти работите, а той само "Да на това, да на онова" и за 5 мин избиха 3-4 още от наще и няколко от тяхните. Вярвах че това с радиацията е Пулсар, ама накрая Скот и Гриър да увиснат така.... абсолютно предвидимо и се очаква през октомври да влязат в последната мин в люка Илай нищо интересно не намери на това новото ниво, абе въобще....... сбозиха последния епизод тотално!! Ама хич не останах със затаен дъх или поне с интерес за развитието Най-много ме хвана яд на безграбначността на Яънг |
|
|
|
|
|
|
Jun 13 2010, 11:30 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 70 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 737 Статус: Офлайн |
тцц тоя сериал може ли такова нещо няма никво развитие тия въобще замислили ли са нещо или ще го карат и в другия сезо на драма... :/ ако някой знае да казва да викам майка ми и сестрами и те да почват го гледат |
|
------------------------------------ when you need me.. call me...
http://en.tackfilm.se/?id=1264322362026RA73 |
|
|
|
|
Jun 14 2010, 02:44 AM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн |
Oh, brother, още ли я гледате таз сапунка |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 1st July 2026 - 03:18 PM |