subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Dec 6 2009, 12:09 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 131 Регистриран: 17-September 07 Потребител No.: 43 412 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Dec 6 2009, 12:50 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 541 Регистриран: 16-June 08 Град: Шумен Потребител No.: 72 530 Статус: Офлайн |
as0t0, хм... Сигурен ли си? Интересно, аз пък до сега съм нямал никакви проблеми със субтитрите на Insaneboy. И преди да обвиняваш другите за писането на български и за правописа - хайде погледни това, което си написал. |
|
|
|
|
|
|
Dec 6 2009, 01:31 PM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
Въх, ми ся ко ше прайм? Инсейнбой, разкриха те че пишеш на нотпад и че си измисляш щот не знаеш думите, освен това си бягал и от часовете по БЕЛ... Аз викам да те накажем дружески с по каса бира, пък разбирачите да си гледат без субтитри и да ходят редовно при училищния психолог... |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Dec 6 2009, 01:44 PM
Коментар
|
|
![]() УХИЛЕН, ПОЧЕРПЕН, БЕЗГРИЖНО ПОВРЪЩАЩ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 167 Регистриран: 25-January 07 Град: PD Потребител No.: 3 068 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Hm, I'm a stranger, I'm a changer and I'm danger... Maybe
|
|
|
|
|
Dec 6 2009, 03:45 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 43 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 540 Статус: Офлайн |
Странно. Аз съм изгледал Atlantis със субтитрите на Insaneboy и съм много доволен. Не знам какъв проблем сте намерили. Сигурни ли сте, че сте ги гледали с релийзите, за които са правени?
|
|
|
|
|
|
|
Dec 6 2009, 03:54 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 40 Регистриран: 15-January 07 Град: Русе Потребител No.: 1 110 Статус: Офлайн |
Асото, като толкова много разбираш защо не се хванеш ти да превеждаш субтитри в продължение на няколко сезона един след друг,като хем се стараеш да станат бързо и да задоволиш чакащите хем не получаващ нищо в замяна, като в същото време не си и длъжен никумо разбира се. Сигурно е много лесно да превеждаш под натиска на постоянно мрънкащи хора за субтитри.А и това не са профи титри,никой не е платил за тях а и на нас обикновените потребители ни харесват и тия които е направил Инсейн или някой друг.Когато се бръкнете и си платите тогава ще мрънкате.С най-добри чувства.
|
|
|
|
|
|
|
Dec 6 2009, 05:47 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 25-December 07 Град: София Потребител No.: 55 342 Статус: Офлайн |
asoto уважавай повече чуждия труд. Така на готово е лесно да критикуваш, но защо не направи ти субтитри на пет сезона и то още във същия ден когато е илязла серията и защо не направиж ти субтитри та да ти се посмеем и на теб защото без грешки неможе. Insaneboy справил си се страхотно и който може по-добре нека направи той. Този коментар е бил редактиран от ceko11 на Dec 6 2009, 05:50 PM |
|
|
|
|
|
|
Dec 6 2009, 07:00 PM
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн |
Въх, ми ся ко ше прайм? Инсейнбой, разкриха те че пишеш на нотпад и че си измисляш щот не знаеш думите, освен това си бягал и от часовете по БЕЛ... Аз викам да те накажем дружески с по каса бира, пък разбирачите да си гледат без субтитри и да ходят редовно при училищния психолог... И аз пия бира, ма викам да са по две каси на калпак - ми тъй де, така и така не знае ингилизкия, поне а кае по бирица... |
|
------------------------------------ Там, където виждам моя баща,
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
|
Dec 6 2009, 08:43 PM
Коментар
|
|
![]() УХИЛЕН, ПОЧЕРПЕН, БЕЗГРИЖНО ПОВРЪЩАЩ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 167 Регистриран: 25-January 07 Град: PD Потребител No.: 3 068 Статус: Офлайн |
Па той пиянския е еднакъв и всеки гу знай, в такъв случай може и по 3 каси на чувек. Асото да си оди на училище, кат си няма работа. :-) Този коментар е бил редактиран от indian на Dec 6 2009, 08:44 PM |
|
------------------------------------ Hm, I'm a stranger, I'm a changer and I'm danger... Maybe
|
|
|
|
|
Dec 6 2009, 10:50 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
аз да попитам кога е датата на излизане на 11 еп на Вселената? защото не мога да вляза на 1 стр. в официалната тема, дава ми някаква грешка там !
|
|
|
|
|
|
|
Dec 6 2009, 11:21 PM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн |
PAIN, още не е обявена официално, но се говори, че ще е през пролетта. Ей, минахме една серия без Емили Знаех си, че Янг е гадно копеленце... |
|
|
|
|
|
Dec 6 2009, 11:29 PM
Коментар
|
|
![]() -= Колибковец =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 352 Регистриран: 10-January 07 Град: kolibka.com Потребител No.: 438 Статус: Офлайн |
Абе все тая кой е гадния, важното е че този сериал до момента е пълна скука - по-голяма дори от 3-ти и 4-ти сезон на Галактика взети заедно. |
|
|
|
|
|
|
Dec 7 2009, 10:32 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 45 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 429 Статус: Офлайн |
Знаех си, че Янг е гадно копеленце... Най-сетне го раздвижиха и ми стана интересно. Кораба в пустинята много ми напомня на кораба от Пришелец, който беше на ЛВ.....(не знам си какво) Аз определено съм на страната на Ръш, то ако не беше той щяша да си търкат на едно място докато им свърши "варта" и щяха да измрът като плъхове след наводнение. Дано Ръш да го подкара това коръбче и да им разкаже играта на тези военни натегачи. Хубаво, че Янг си показа, че не е цвете за мирисане. А ако мистър Скот го поотвлекът извънземните ше съм много щастлив, защото ми писна от сапунестите наклонности в стил еротичен сериал по Диема Фемили Този коментар е бил редактиран от power_of_dark на Dec 7 2009, 10:42 AM |
|
|
|
|
|
Dec 7 2009, 12:25 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
Знаех си, че Янг е гадно копеленце... Искаш да кажеш безславно копИле. "- Ръш.. ама как...ти... той каза... че.... там...?!?! - Здравейте ве, банда. " Този коментар е бил редактиран от burndead на Dec 7 2009, 12:27 PM |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Dec 7 2009, 03:24 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн |
@Stone надявам се продължаваш преводите на сериала? (сега е времето да изразите похвалите си, за мотивация |
|
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 16th September 2026 - 11:10 PM |