subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 8 2009, 11:21 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 43 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 540 Статус: Офлайн |
Кое е смешното?
|
|
|
|
|
|
|
Nov 8 2009, 12:19 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 10-May 08 Потребител No.: 70 064 Статус: Офлайн |
Честит Ви 3000-ен пост... За сериала... ами със смесени чувства съм. SG & BSG & Farscape са ми любимите SciFi сериали, но мелодрамата в SGU ми идва в повече... Този коментар е бил редактиран от poceh6630 на Nov 8 2009, 12:24 PM |
|
|
|
|
|
|
Nov 8 2009, 12:59 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
Според теб само красивите хора ли трябва да бъдат обичани? Предполагам, че никога не си имал сериозна връзка(над 2г.). Защо сериалът да е най-добрият? Кажи нещо в подкрепа на това твърдение. П.П.: Серията не съм я гледал още. Вчера заспах рано. аз не разбрах къде точно си разбрал/ла че само красивите хора трябва да бъдат обичани ?!! естествено че не а на въпроса защо е най-добрия ? аз имам предвид в момента а не за до сега и причините са най-вече в това че добре съчетават няколко стила в едно / може малко да прекаляват от време на врме но какво да се прави / ! ако ти имаш по-добро предложение моля сподели с радост ще го пробвам п.п сега "В" ми допадна и има потенциал не съм гледал оригиналните серии, но се надявам да го пресъздадът подобаващо добре имайки предвид, че навремето този сериал е бил нещо като хит май ! |
|
|
|
|
|
|
Nov 8 2009, 03:00 PM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
Ето този епизод чаках! "Тайм" ис тикинг ауей... Тайм трейлър ПП След 2-годишна връзка трябва да ти е взе едно до какъв крокозъбел си лягаш ли? Моля, продължете си дискусията. Този коментар е бил редактиран от QeTeSh на Nov 8 2009, 03:02 PM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Nov 8 2009, 04:48 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 43 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 540 Статус: Офлайн |
ПП След 2-годишна връзка трябва да ти е взе едно до какъв крокозъбел си лягаш ли? Моля, продължете си дискусията. В сериозната връзка не гледаш толкова как изглежда човека до теб. Прочети защо писах това за връзката. Явно говоря с младежи, които не са минали по този път, щом съм репликиран по този начин. Следващият епизод изглежда интересен. Дано наистина е, а не тази една минута в трайлъра да е целият "екшън". |
|
|
|
|
|
|
Nov 8 2009, 05:20 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
В сериозната връзка не гледаш толкова как изглежда човека до теб. Прочети защо писах това за връзката. Явно говоря с младежи, които не са минали по този път, щом съм репликиран по този начин. Следващият епизод изглежда интересен. Дано наистина е, а не тази една минута в трайлъра да е целият "екшън". съгласен съм, аз също не гледам основно външността на човека, когато си правя заключение !! а това което съм написал най-напърво, / в последсвие се сетих просто се пошегувах ама явно не както трябва |
|
|
|
|
|
|
Nov 8 2009, 06:47 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Nov 9 2009, 01:04 AM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
Тук Старгейт ли се обсъжда или е част от "Искрено и Лично"? Ръш записа още една червена точка в тефтера ми за разумните и интелигентни хора на "Дестъни". Обаче тая гадина Телфорд направо ме издразни - как се възползва гадно от ситуацията. Гадна гадина. А Илай и той щеше да запише червена точка, ама язък. P.S. Следващият епизод ще е май нещо банално. Дано се окаже, че греша. |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Nov 9 2009, 09:49 AM
Коментар
|
|
|
aaaaaaaaaaa Ръш разбива просто, той най -трезво мисли от всички там! а Телфорд си личи от далече с Юонг не се харесват нещо, а не само че се опита да го злепостави на служебното място, а сега май ще се пробва да открадне и женичката |
|
|
|
|
|
|
Nov 9 2009, 11:44 AM
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн |
Да ви имам детските проблеми. За сведение ще кажа, че вече 25 години живея със съпругата си и все още ми харесва. Ма я по-добре да обсъждаме сериала, че кат се сетя за жИната и ми иде а се гръмна |
|
------------------------------------ Там, където виждам моя баща,
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
|
Nov 9 2009, 12:00 PM
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн |
Извинявайте, но просто не се сдържах Интересна дискусия... Моля, не я спирайте. Може пък на 54 години да науча нещо. "Крокозъбел".... Божичко |
|
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
|
Nov 9 2009, 12:21 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 26 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 756 Статус: Офлайн |
Наистина най-дразнещият персонаж за мен е Телфорд и видяхте ли накрая какво направи, отиде при жената на Янг. Ужас. Относно сериала и аз да се изкажа. Харесва ми, не съм разочарован, защото не съм и подхождал с някакви очаквания. И обаче ако Ръш крие нещо наистина важно, после ще го изядат с парцалите(и без това само на каша не може), ще го линчуват. Много ми се ще да видим епизод, в който разучават кораба( като в Атлантис) и да открият нещо. Дано да има такъв.
|
|
|
|
|
|
|
Nov 9 2009, 12:27 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
Като нищо Телфорд може да го изкарат, че има връзка с жената на Янг, че да станат повечко лИбовните триъгълници. Ама... няма лошо. Серийката беше добра. Пооправя ми се мнението за сериала.
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Nov 9 2009, 12:46 PM
Коментар
|
|
|
-= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 77 Регистриран: 26-June 09 Потребител No.: 96 024 Статус: Офлайн |
1х08 "Време" Дата/час на излизане: 13 Ноември 2009 Петък 21:00(Америка)/14 Ноември 2009 Събота 04:00 (GMT +2) ----ВНИМАНИЕ! СПОЙЛЕРИ, РАЗКРИВАЩИ ЕПИЗОДА!---- ВниманиеОтвори! Резюме: Излезнал екип намира едно от техните "Kino" до Старгейт в новооткрита планета-джунгла, съдържащо видео кадри на екип, заснето преди тяхното пристигане. Тогава, болест повалява екипа, принуждавайки ги да се поставят под карантина на планетатата. Трейлър: http://www.youtube.com/watch?v=86r_i2yf_nk Скрийнове: ![]() ![]() ----КРАЙ НА СПОЙЛЕРИТЕ---- Серията изглежда доста интересно от представеното резюме и картинки, надявам се, че сериала тепърва почва да набира скорост и ще ни радва с все по-интересни серии Този коментар е бил редактиран от yonkaval на Nov 9 2009, 04:16 PM |
|
|
|
|
|
|
Nov 9 2009, 07:55 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 70 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 737 Статус: Офлайн |
В сериозната връзка не гледаш толкова как изглежда човека до теб. Прочети защо писах това за връзката. Явно говоря с младежи, които не са минали по този път, щом съм репликиран по този начин. Следващият епизод изглежда интересен. Дано наистина е, а не тази една минута в трайлъра да е целият "екшън". извинявай че те питам но колко връзки си имал досега? бтв тоя Телфорд сега ще се възползва от мацката |
|
------------------------------------ when you need me.. call me...
http://en.tackfilm.se/?id=1264322362026RA73 |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 23rd May 2026 - 07:30 AM |