subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 28 2009, 11:43 PM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн |
mmg, не бе, мрънкайте си и недоволствайте, но не ви разбирам |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Oct 28 2009, 11:45 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Хубаво или нищо, а? Да живее свободата на словото! Няма проблем, казвай си "лошото", но просто ужасно много дразни постоянното мрънкане! Не се имам за много умен човек, но при мен нещата стоят по следния начин: Харесва ми нещо, гледам го - "губя" си времето и ми е кеф! Не ми харесва нещо, не гледам! Всеки има право на избор, но просто вече мрънкалниците идвате в повече! |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Oct 29 2009, 12:06 AM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
Не знам. На мен ми харесва засега, въпреки липсата на динамика и прочие. Просто сериалът трябва да се погледне от друга гледна точка. Аз зат'ва го гледам с надолу главата. |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Oct 29 2009, 12:10 AM
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 29 2009, 12:46 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 43 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 540 Статус: Офлайн |
Никъде не пише, че коментарите трябва да са положителни. Ако се появи нещо, което ми харесва ще го кажа, както направих и по-горе. Решението е просто и е много подобно на вашето. А именно: Като не ви харесват коментарите ми, просто ги отминете. |
|
|
|
|
|
|
Oct 29 2009, 07:36 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 113 Регистриран: 12-January 07 Град: Earth Потребител No.: 741 Статус: Офлайн |
идеята на Stargate-а е изследването, откриването и/или изучаването на нови планети/места/технологии/раси(същества) просто предполагам ме дразни това, че като сложат пръстена и името и си мислят, че са покрили очакванията на старите фенове, независимо от реалити формата който следват |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 29 2009, 08:59 AM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
Явно сега е наред да си изследват героите. |
|
|
|
|
|
Oct 29 2009, 11:28 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 18-January 07 Град: Gabrovo Потребител No.: 1 503 Статус: Офлайн |
Не сте прави не са виновни героите за забавянето на сюжета кораба е виновен ако се беше заредил още 1-вата серия сега нямаше да мрънкате Ами така де стара е техниката бавно работи какво да правят героите докато я чакат освен да се опознават |
|
------------------------------------ We don't know what's on the other side!
|
|
|
|
|
Oct 29 2009, 07:33 PM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
Малко в повече ми идва опознаването. Обаче намирам прилика с бг действителност - 2-3 работят, другите се лешперят, оплакват и заформят интриги, а корабът си лети неизвестно къде и как, но важното е че лети. Терор, тоо аватар кат Дестъни в "Даркнес" бре... Нищо се не види. |
|
|
|
|
|
Oct 29 2009, 09:45 PM
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн |
Май си права, сигурно и ш си намерят някой Бат'Бойко а ги вкара у правия път (курс) |
|
------------------------------------ Там, където виждам моя баща,
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
|
Oct 30 2009, 09:32 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 18-January 07 Град: Gabrovo Потребител No.: 1 503 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ We don't know what's on the other side!
|
|
|
|
|
Oct 30 2009, 08:01 PM
Коментар
|
|
Терор, да... И виждам само аватара ти и нищо друго, нали? Да не забравите: ![]() Цитат("GW") What about a return trip for Season Two? Syfy has not yet announced whether or not it will renew the show, but expectations are high. The show has been doing well in the ratings, at least outperforming Sanctuary and last year’s numbers for Stargate Atlantis. Тук изобщо не са честни да сравняват SGU със Sanctuary, за да се фукат с рейтинга. За официално обявяване дали ще има следващ сезон най-рано през декември може да се говори. Цитат("Solutions blog") “Though this episode ["Light"] was down,” reported TV By The Numbers, “it was the same as the Live+SD ratings for the series finale of SGA in January.” The episode ranked third for Syfy’s week of broadcasts, with 2.015 million viewers, down from 2.099 million from the previous week’s episode, “Darkness”.
|
|
|
|
|
|
Oct 30 2009, 08:07 PM
Коментар
|
|
![]() УХИЛЕН, ПОЧЕРПЕН, БЕЗГРИЖНО ПОВРЪЩАЩ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 167 Регистриран: 25-January 07 Град: PD Потребител No.: 3 068 Статус: Офлайн |
Абе казвам ви аз, ако и тая серия е толкова слаба като другите, се отказвам да чета коментарите цяла седмица!!!! Ще ги отминавам!!!! |
|
------------------------------------ Hm, I'm a stranger, I'm a changer and I'm danger... Maybe
|
|
|
|
|
Oct 30 2009, 11:22 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 29-September 07 Потребител No.: 45 036 Статус: Офлайн |
То добре, айде да я карат бавно и по драматично. Ама ако си мислят да изследват кораба години, може да ги сподели съдбата на Атлантида. Имахме цял древен град за проучване, но карахме бавно и славно и кво видяхме - почти нищо от целия град. Юнивърс както го кара може да не оцелее много. А има понциал сериала, не е хич да не става. Ако наистина вкарат и древна, както се говореше ще е супер. Но явно за по-интересни неща ще чакаме края на сезона.
|
|
|
|
|
|
|
Oct 31 2009, 12:41 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 43 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 540 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 12th May 2026 - 01:14 PM |