subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 19 2009, 09:42 PM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн |
Е, ако кажете, че и Карлайл е слаб актьор В последния епизод ми напомни на Бегби от Трейнспотинг, само дето не им вкара по няколко юмрука Аз заради него взех да превеждам, признавам си Истината е, че да се гледа епизод по епизод всяка седмица си е чисто прецакване - подобен сериал трябва да седнеш и да го изгледаш на един дъх, за да го почувстваш, и ако след третата серия не си спрял да го гледаш, значи те е хванал и ти е харесал |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Oct 19 2009, 10:16 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Oct 19 2009, 10:18 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
E да де. Той зат'ва си пада по Юнивърса, щото с тия мелодрамки си стана баш риалити. |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Oct 20 2009, 08:30 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 18-January 07 Град: Gabrovo Потребител No.: 1 503 Статус: Офлайн |
Е чакайте малко де много бързате все пак SG1 и Atlantis си имаха база, имаха връзка с земята и тн. Изчакайте ги да се окупитят малко. Те нямат въздух, нямат вода, храна и ток вие битки искате Какво искате да отидат на кораба да си имат всичко и през сериите да отиват на някоя планета да отупат някого и да се върнат не мислите ли че ще е тъпо така ? |
|
------------------------------------ We don't know what's on the other side!
|
|
|
|
|
Oct 20 2009, 11:46 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 43 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 540 Статус: Офлайн |
Ами хайде де, вече 4 серии се "къпят"(във връзка с поста преди моя). Аз ако съм щях тоя кораб да съм го изтърбушил и да съм се опитал да изследвам затворените сектори. А те... 15 човека се мотат и един-двама изследват възможностите на кораба. Ебати... на излет ли са тръгнали или са в опасност? Помня, че имаше някакви сандъци в някакво помещение и оня им забрани да ги отварят, защото не се знаело какво има вътре, ако беше СГ1 или Атлантис първо с тях щяха да се заемат, барем изскочи нещо интересно от тях. Пък и някой забравен ЗПМ може да изпадне от някъде, не се знае. Но какво ли разбирам аз? Друго си е да гледаме любов и сърцераздирателни сцени на няколко милиона светлинни години от Земята. Сценаристие не стават, засега само развалят добрите впечатления от предишните сериали. |
|
|
|
|
|
|
Oct 20 2009, 12:23 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
1. четир серии се къпят и моткат, защото ако не си забелязъл Ръш спомена, че кораба няма енергия/ която тотоално падна в последния епизод/ затова ако имаше повече като теб хора в сериала щяха вече да са мъртви и сериала да е свършил ! 2. Тъпо беше това че сандъците не ги отвориха, защото не били наши, но никога незнаеш какво се крие в тях, може да има нещо токсично, е което е станало токсично от времето 3.Сценаристите, не че нестават, а просто са поели по друг подход в този нов сериал, който за много е странен и тип сапунка ами не е сапунка защото живота не е само приключения и фантастика има и намесени доста човешки отношения във всеки аспект, да и аз искам вече динамика но несъм тръгнал да припирам има време до края на сезона ! |
|
|
|
|
|
|
Oct 21 2009, 05:07 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 14-September 07 Потребител No.: 43 010 Статус: Офлайн |
След цялото чакане което изчакахме това което гледаме е пълно разочарование.Дано се вземат в ръце и оправят динамиката на сериала защото иначе ще им секне зрителския интерес , а от това и финансите ще си заминат.
|
|
|
|
|
|
|
Oct 21 2009, 06:50 PM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
Едва ли, ако зарибят част от зрителите на риалитата и батълстара, въпреки отъняването на старите фенове, даже може да им се вдигне... рейтинга де. |
|
|
|
|
|
Oct 21 2009, 07:39 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
Актрисата, която играе русата докторка леко е бременна. Ако има втори сезон не е ясно дали ще участва, или ще използват бременността й в сюжета, както вече неведнъж се е случвало... p.s.: Еееех, Вала. Този коментар е бил редактиран от StratoBOB на Oct 21 2009, 07:40 PM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 21 2009, 08:19 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
И сега какво от 2 причини да го гледам ще станат една ли. или 2 и половина |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Oct 21 2009, 08:54 PM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
Зависи.. Aко харесваш майки с три деца, причините ти ще са 2+3половинки. |
|
|
|
|
|
Oct 24 2009, 06:18 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 40 Регистриран: 15-January 07 Град: Русе Потребител No.: 1 110 Статус: Офлайн |
Вече има нова серия в Замунда. |
|
|
|
|
|
|
Oct 24 2009, 08:29 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 131 Регистриран: 17-September 07 Потребител No.: 43 412 Статус: Офлайн |
Определено ми хареса серията.
|
|
|
|
|
|
|
Oct 24 2009, 08:49 AM
Коментар
|
|
Работи си спокойно, заспах на серията... Горе долу става като сапунките - и да пропуснеш няколко епизода, не си изтървал нищо. |
|
|
|
|
|
Oct 24 2009, 01:36 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
аз така като гледам, май и следващия епизод ще е такъв, ще се лутат 40 минути да търсят къде е отишла водата |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 27th April 2026 - 07:38 AM |