subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 17 2009, 05:48 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн |
Започва да ме дразни леко мудността на сериала. Все пак има напрежение и явно на това разчитат, но ми се ще малко екшън да има.
|
|
|
|
|
|
|
Oct 17 2009, 08:25 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 131 Регистриран: 17-September 07 Потребител No.: 43 412 Статус: Офлайн |
Новият епизод е адски слаб... Не си струваше гледането като цяло.
|
|
|
|
|
|
|
Oct 17 2009, 10:46 AM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
E, не. Цитат Stargay Universe - 01x04 - Прогрес: 3% от Stone
|
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Oct 17 2009, 10:49 AM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
Какво "е, не" бре? Та това си е "какво стана в предишния епизод" и част от имената на актьорите! |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Oct 18 2009, 04:52 AM
Коментар
|
|
![]() Homo vulgaris ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 015 Регистриран: 31-January 07 Град: Лондон Потребител No.: 4 726 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 18 2009, 07:33 AM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
Джейсън Момоа ще играе в "Игра на тронове", новият сериал на HBO. Интересно как ли ще се справят с поредицата на Джордж Р. Р. Мартин - „Песен за огън и лед“? Дали ще е както с "Мечът на истината"... Източник: Solutions Blog
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 18 2009, 10:41 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 3-November 07 Потребител No.: 49 752 Статус: Офлайн |
Гледал съм всичко за Старгейт и трябва да ви кажа, че този сезон до 4 епизод е много тъп според мен. Вие как мислите? Очаквaх да е нещо между Атлантис и SG1 а той прелича повече на недодялънa до този момент версия на Star Trek.
|
|
|
|
|
|
|
Oct 18 2009, 11:13 PM
Коментар
|
|
|
Dangling His Legsss ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 387 Регистриран: 23-September 07 Град: Sexantapristis Потребител No.: 44 128 Статус: Офлайн |
Гледал съм всичко за Старгейт и трябва да ви кажа, че този сезон до 4 епизод е много тъп според мен. Вие как мислите? Очаквaх да е нещо между Атлантис и SG1 а той прелича повече на недодялънa до този момент версия на Star Trek. Мисля, че е по-добре първо да се научите да пишете грамотно и след това да изразявате мнения за Старгейт и Стар Трек. |
|
|
|
|
|
|
Oct 18 2009, 11:21 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Много приятни епизоди! |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Oct 19 2009, 08:15 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 43 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 540 Статус: Офлайн |
До тук съм леко разочарован. Писна ми половината екранно време някой да се обяснява на някой колко го обича и колко му липсва. Има една камара сапунки за тази работа и ако ми се догледа любов има къде да гледам. ИСКАМ ЕКШЪН! ИСКАМ ДА МЕ ДЪРЖИ НА ТРЪНИ! Засега сценаристите се излагат яко. Никаква тръпка. Никакъв живот. Затова се отказах и от BG още към средатата на втори сезон ли беше, че на трети ли... не помня. Твърде много любовни и междучовешки "лиготии" и никакво развитие. Този коментар е бил редактиран от mmg на Oct 19 2009, 08:27 AM |
|
|
|
|
|
|
Oct 19 2009, 08:51 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 113 Регистриран: 12-January 07 Град: Earth Потребител No.: 741 Статус: Офлайн |
този епизод #4 беше едно голямо... нищо
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 19 2009, 09:08 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 18-January 07 Град: Gabrovo Потребител No.: 1 503 Статус: Офлайн |
Как нищо?! Кога друг път ще видите газовгигант през прозореца на древен кораб намиращ се някаде в вселената? Хубав сериал ще е доволен съм до сега Много взе да ми допада доктор Ръш П.П. Знае ли се нещо за филмите по SG1 и Atlantis? |
|
------------------------------------ We don't know what's on the other side!
|
|
|
|
|
Oct 19 2009, 10:30 AM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Нищо, нещо толкова. SG е така през повечето време, все пак ще има поне 2 - 3 епизода с много ефекти кораби или нещо от сорта, все пак те струват много пари и е трудно да се слагат във всеки епизод. Приказките между двама застанали в една стая си е много по евтин вариант за задържане на хамериканската публика. Ръш си е малко луд но има и по побъркани от него. |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Oct 19 2009, 11:11 AM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Едно време като загледах SG-1 се отказах по едно време, защото ми писна от тъпото еднообразие - влизат в гейта, попадат на някава цивилизация.. бам, става нещо, след което те оправят нещата за 25 минути и готово. И така и така... Точно това ме кефи в тези серии - че обръщат внимание на хората и не всичко е извънземни. Мисля, че колкото повече забавят появата на други същества, ще се спечелят от това. Поне при мен ще е така! |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Oct 19 2009, 12:42 PM
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 730 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн |
Вероятно една от причините да харесвам БСГ е, че не е типичен "тийн сай фай" сериал, при който във всеки епизод се повтаря схемата "нашите герои дойдоха, видяха и... аха да ги убият, обаче победиха". В голяма степен се разчиташе на силна актьорска игра и създаване на плътни, реални образи на героите. Но и мен по едно време взе да ме дразни мудността - от 3 сезон нататък биха могли да сбият сериите "две или три в една". И то без да пострада психологическата достоверност, а динамиката само щеше да бъде в плюс. Засега SGU успява да ме държи в напрежение, според мен малко е рано да сме разочаровани. Да видим нататък дали ще постигнат баланс между "екшън" и "психология". |
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 12th April 2026 - 10:11 PM |