subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 12 2009, 09:42 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 28-February 07 Потребител No.: 14 104 Статус: Офлайн |
Всички актьори си вършат работата супер, но негъра направо ме убива. Рядко дразнещ индивид! Според мен си е аналог на един подобен индивид в Атлантис - http://www.imdb.com/character/ch0006008/ За Рона Митра не знаех. Интересно. Но като гледам едва за края на сезона става въпрос. |
|
|
|
|
|
|
Oct 12 2009, 10:25 PM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
Ама Ейдън беше добър в началото преди да се дрогира, докато този е с доста тъмно и проблемно минало. И като говорихме за комерсиалност, вижте как си зарибяват публиката...
|
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Oct 12 2009, 10:29 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 068 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Зарибен! |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Oct 12 2009, 10:40 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 28-February 07 Потребител No.: 14 104 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 13 2009, 02:18 AM
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн |
Пилотният е върхът! Браво и на Stone за перфектния превод! Благодаря! |
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
|
Oct 13 2009, 10:28 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 28 Регистриран: 16-January 07 Град: Бургас Потребител No.: 1 282 Статус: Офлайн |
Имам едно въпросче. Тези които отидоха на другата планета с добра атмосфера и разстителност не се върнаха през гейт-а нали ? Просто прибраха варта и заминаха без да им пука за тези, които останаха на другата планета....странна работа хм. А можеби това ще е 4-ти епизод. |
|
|
|
|
|
|
Oct 13 2009, 11:46 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 23-September 09 Потребител No.: 99 173 Статус: Офлайн |
Абе те никва вар не са прибрали... тези които минаха да търсят по-добра планета. Те отидоха и се предполага че вече не са сред живите |
|
|
|
|
|
|
Oct 14 2009, 07:05 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
[quote name='XeRo' date='Oct 13 2009, 11:28 PM' post='127009'] Имам едно въпросче. Тези които отидоха на другата планета с добра атмосфера и разстителност не се върнаха през гейт-а нали ? Просто прибраха варта и заминаха без да им пука за тези, които останаха на другата планета....странна работа хм. А можеби това ще е 4-ти епизод. [/quotто то не че не им пукаше, но просто нямаха време да ги чакат или търсят, ако не си забелязъл имаше едно часовниче, което цъкаше на кораба ! |
|
|
|
|
|
|
Oct 14 2009, 07:07 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
цък пуснали са телевизорчета с навигатори за земния флот Този коментар е бил редактиран от martineliazz на Oct 14 2009, 07:07 AM |
|
|
|
|
|
|
Oct 14 2009, 04:01 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
x2 Доста слабо начало, като за пилотка, мисля, че трябваше да покажат повече пуцане, развалящи се сектори от кораба, автоматичен бой с някой. Също така от къде се разпръскват гейтовете? А символите по гейта ги няма, как набират? Иначе в атлантида не ми харесваше, че гейта беше боцнат направо в земята, а тук, подобно на SG-1 си има основа и нещо, като стъпала. Атлантида, нали вече е на земята, има ли още гейт и тя ли е станала SGC? Напълно съгласен съм. Особено ме издразниха образът на Илай и на Роналд Гриър (б.а. войникът негър). Направо ми идеше да го спра. Единствено д-р Наш се държеше на необходимото актьорско ниво. Нали символите ги въвеждат чрез база данни - т.е. импортнали са ги от "древната база данни" и така. Признавам, че накрая ме изненада с капсулата. Вкараха мистерия, която беше необходима още в самото начало. Винаги можеха да го измислят с разни послания оставени от Древните, които да не вещаят нищо добро. Но има време да се развива сериалът. Чакаме следващата събота, за да видим какво ще ни представят Купър&Райт ЕООД. |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Oct 14 2009, 05:27 PM
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Там, където виждам моя баща,
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
|
Oct 14 2009, 06:53 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 113 Регистриран: 12-January 07 Град: Earth Потребител No.: 741 Статус: Офлайн |
бе вие сте били много лесни, покажат ви половин цицка и сте готови окъпани |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 14 2009, 07:48 PM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн |
Хахаха, покрай фантастиката пак ми се падна да превеждам сериалче с гей тематика |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Oct 14 2009, 09:27 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 19-January 07 Град: Sofia Потребител No.: 1 591 Статус: Офлайн |
Благодаря на Stone за перфектния превод! |
|
------------------------------------ Нищо не е толкова зле, че да не може да се обърка още повече."
Из... 'Законите на Мърфи |
|
|
|
|
Oct 14 2009, 09:27 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн |
"There are at least one and potentially more..." |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 6th April 2026 - 10:57 PM |