subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 10 2009, 02:05 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн |
Аре ве мен! На теб ти беше лесно със ЗПМ-а, нали? Аз искам да си чета цялото пък! Даже и да напише 'ускори' ще ми е достатъчно. Не ми дреме за физическите и технически обяснения, кое можело, кое не или точната научна обосновка, то достатъчно добре ще се види на екрана, какво прави кораба. E, хубаво ще е да се обяснява. Една абревиатура трябва само да се измисли. |
|
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
|
Oct 10 2009, 04:38 PM
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн |
... Аз искам да си чета цялото пък! ... Не ми дреме за ... Последния път като проверих, разделът все още се нарича "Дискусии", а не Желания. Това какво искаш ти, и дали ти дреме за нещо си, едва ли интересува останалите. Нека общуваме креативно, да обмисляме тезите си и най-вече - да опитаме да бъдем от помощ както на преводачите, така и на феновете. Мисля, че не греша, като смятам, че едно от предназначенията на тази тема е да подпомогне недоразбралите и недогледалите да разберат. Ти, като верна фенка на сериала можеш да им бъдеш много полезна в това отношение. Смятам, че е добре мнения относно това - как трябва да се преведе тази или онази реплика е най-добре да дават нашите любими преводачи, занимаващи се с фантастика. А сред тях има дори един, който си вади хляба с ядрена физика... Желая приятно и толерантно общуване |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 10 2009, 09:57 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
малеееееее, то маи и превода е на FTL скорост, ако рече Бог и Стоун може и утре да му се радваме на български суб БРАВО |
|
|
|
|
|
|
Oct 10 2009, 10:42 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
абе я направо пишете engage |
|
|
|
|
|
|
Oct 10 2009, 10:47 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
урааааааааааааааа пристигнаха ! топли топли още |
|
|
|
|
|
|
Oct 10 2009, 11:17 PM
Коментар
|
|
![]() Не искам вече с рейса! Искам Lamborghini! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 171 Регистриран: 2-November 07 Град: http://subs.sab.bz/ Потребител No.: 49 667 Статус: Офлайн |
Като цяло епизода беше добре измислен, че накрая и тази мистерия, която се появи около капсулата отделяща се от корпуса на големия кораб. Дали не са ги шпионирали или какъв беше изобщо този кораб?
|
|
------------------------------------ Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често. |
|
|
|
|
Oct 10 2009, 11:41 PM
Коментар
|
|
|
Като цяло епизода беше добре измислен, че накрая и тази мистерия, която се появи около капсулата отделяща се от корпуса на големия кораб. Дали не са ги шпионирали или какъв беше изобщо този кораб? и на мен ми мина през ума, че е някаква автоматична шпионираща сонда за разузнаване може би ?! или пък някой е натиснал погрешния бутон и изхвърчал със спасителната капсула п.п а що се отнася до епизода на мен доста ми хареса, имаше много напрегнати моменти и обрат малък и малко драма така, определено започва да се показва новия сюжет да го наречем на игра и на снимане / видя се че са се постарали и от към пейзаж повече да мяза на извънземна планета/, ако продължават така ще е добре |
|
|
|
|
|
|
Oct 11 2009, 12:19 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 28-February 07 Потребител No.: 14 104 Статус: Офлайн |
Спойлер
|
|
|
|
|
|
|
Oct 11 2009, 09:19 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 11 2009, 10:11 AM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
Ехааа, тази серия беше по-добра от пилотната според моето скромно мнение! Знаех си, че ще е добре да му дам още един шанс на сериалчето. Благодарности към Stone за превода! Що ни е да имаме две теми за дискусии? |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 11 2009, 12:46 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 11 2009, 12:52 PM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн |
Вече имаме една тема |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Oct 11 2009, 12:59 PM
Коментар
|
|
Вече имаме една тема Най после! Благодаря Отностно възнесените - едва ли по скоро някоя раса срещната по пътя от рода на асгардите технологично и вероятно ще наблюдават екипа криейки се като нокс ама де да видим... във всеки случай ще е доста интересно. Едно нещо ме радва в този сериал - не вкараха врагове вече 3 серии за разлика от сг1 и сга където още в пилотките си хващахме "вечния" враг. Този коментар е бил редактиран от martineliazz на Oct 11 2009, 01:02 PM |
|
|
|
|
|
|
Oct 11 2009, 01:29 PM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 328 Регистриран: 11-March 07 Град: вкъщи Потребител No.: 17 897 Статус: Офлайн Моят блог |
Аз пък си мисля, че ще е нещо от рода на комбинация между Батълстар Галактика и Лост - през цялото време ще са драми и ретроспекции и накрая ще се окаже, че са мъртви и са се възнесли, ангели или нещо подобно.
|
|
------------------------------------ Цитат "No wonder gay men are always so fashionable, they've spent centuries in the closet!" :) |
|
|
|
|
Oct 11 2009, 02:50 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн |
Глупости. Нали възнасят именно съзнанието? Как тогава няма да знаят, че са възнесени? Губи се по този начин цялата цел на това съществуване.
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 5th April 2026 - 03:41 PM |